Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx xxxxxx HACKED BY KALAMAR xxxxxx
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Polisi aradim, ipden gaz sikicaklar.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 benim 11 sene önce falan masaüstünde paint dosyası belirmişti içinde hacked by xxx yazmış spreyle bide word dosyası açmış masaüstüne bak kardeşim böyle böyle açıkların var düzelt yazmıştı afsd
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 o adam beni de hekledi. sanırım o ara herkesi hekliyordu
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 _ _ _____ _ ________ _____ ______ __ | | | | / / ____| |/ / ____| __ | _ / / | |__| | / | | | ' /| |__ | | | | | |_) _/ / | __ | / / | | | < | __| | | | | | _ < / | | | |/ ____ |____| . | |____| |__| | | |_) | | | |_| |_/_/ ______|_|_______|_____/ |____/ |_| _ __ _ __ __ _____ | |/ / / | | / | / | / | __ | ' / / | | / | / | / | |__) | | < / / | | / / | |/| | / / | _ / | . / ____ | |____ / ____ | | | |/ ____ | | |_|_/_/ _______/_/ __| |_/_/ __| _ böyle yazsaydın daha şekilli olurdu. Fail.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Jaegerjaquez said: benim 11 sene önce falan masaüstünde paint dosyası belirmişti içinde hacked by xxx yazmış spreyle bide word dosyası açmış masaüstüne bak kardeşim böyle böyle açıkların var düzelt yazmıştı afsd helal süd emmiş hekırmış,hekırlığını iyilik için kullanmış.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ben de bi ara heklenmistim. Txt dosyasina hacked by samsunluuu yazmisti pust. Antivirua ve firewall kullanmadigimiz xp donemlerindeydi.
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bi ara turkojen miydi neydi o vardı. Herhangi bi exe ile birleştirip adama yediriyorduk. CD-ROM'unu filan açıyoduk. (O dönemde DVD Writer pahalıydı.) Bilgisayarını resetliyorduk. Ama hiç hacked by yazmadım. Pişmanım :(
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hiçte bile. resim.exe lere atladığınız dönemlerdi onlar.
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 imamizer said: hiçte bile. resim.exe lere atladığınız dönemlerdi onlar. heh tamda ondandı.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ___ |________/) [_,_]) / | /|=T=|] / __ __ | " // |_ 9 p ] ||'-'/--. / / =| | /|| > | | '._, @ @)<_) | | | | .__/(_;_) | . H | | : '='| | | _H__/ _| : | '.__ / ; '; __'-._(_}==.' : ; (___| /-' | :. : [.-' | ; : .-' | | | | ": / |==| / _ / [ | '.__ -._ / __) __.- ) / | /.' >>) | | | | .' '-. | / | / / / / / KALAMAR | /
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 moriarty said: ___ |________/) [_,_]) / | /|=T=|] / __ __ | " // |_ 9 p ] ||'-'/--. / / =| | /|| </> | | '._, @ @)<_) | | | | .__/(_;_) | . H | | : '='| | | _H__/ _| : | '.__ / ; '; __'-._(_}==.' : ; (___| /-' | :. : [.-' | ; : .-' | | | | ": / |==| / _ / [ | '.__ -._ / __) __.- ) / | /.' >>) | | | | .' '-. | / | / / / / / KALAMAR | /
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 eski hali daha iyiydi soyut bir çalışma amaçlamıştım
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 subseven idi onun adı galiba edik : subseven yazacağıma subsever yazmışım eheh khazadum said: bi ara turkojen miydi neydi o vardı. Herhangi bi exe ile birleştirip adama yediriyorduk. CD-ROM'unu filan açıyoduk. (O dönemde DVD Writer pahalıydı.) Bilgisayarını resetliyorduk. Ama hiç hacked by yazmadım. Pişmanım :(
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bi herifle 3 gün karıymışım gibi konuşmuştum turkojen resim.exe yedircem diye. sonra hackledim hala karı sanıyodu. veya bana hallendi bilemiyorum
Öne çıkan mesajlar