Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortada kalmak.

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Aslinda got gibi ortada kalmak daha dogru.
Kiz arkasimin dogumgunu munasebeti ile istanbula geldim ancak kendisi daha yeni thy de ise basladi. Sansima dun milanoya bugunde isvicreye ucusu cikti. Bu salak ucuslar 1 gun onceden belli oluyor ancak. Hal boyleykende ben bi basima boynu bukuk emrah gibi kaldim. Son dakika ve plansiz geldigim icinde baska arkadaslarada sozlesmedim. Zaten pazargunu en erken kalkacak olan daha yeni yeni ayiliyirdur.
Uzun lafin kisasi kadikoyde barlar sokaginda bi basima "cay" iciyorum.
Boyle sansin ...
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

abi 2 arkadaşımın kız arkadaşları hostes oldu. biri 6 ay, diğeri 4 ay sonra ayrıldılar. başka da bir şey demiyorum.

Muhtemel bir sonuc benimde basima gelebilir. Gayet yuksek olasilik. Zaten zar zor gorusuyoruz. Benim isim cok yogun olmasada surekli aydinda bulunmak zorundayim. Simdi onunda gunleri belirsiz oldugu icin gorusme isi iyice sayisal lotoya donecek. Eylulde is degisikligi yapacahim muhtemel o zaman belki istanbulda daha stabil olabilirim. Olmassamda baska isler bakiyorum ama benim alanim pek yok istanbulda. Belki baska alanda kariyer degisikligi yapabilirim. Zira cogu arkadasimda istanbulda, hayat istanbulda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...