Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Aslinda got gibi ortada kalmak daha dogru. Kiz arkasimin dogumgunu munasebeti ile istanbula geldim ancak kendisi daha yeni thy de ise basladi. Sansima dun milanoya bugunde isvicreye ucusu cikti. Bu salak ucuslar 1 gun onceden belli oluyor ancak. Hal boyleykende ben bi basima boynu bukuk emrah gibi kaldim. Son dakika ve plansiz geldigim icinde baska arkadaslarada sozlesmedim. Zaten pazargunu en erken kalkacak olan daha yeni yeni ayiliyirdur. Uzun lafin kisasi kadikoyde barlar sokaginda bi basima "cay" iciyorum. Boyle sansin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 uçuşlar kesin bilgi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sinemaya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kalk gel ankaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 NolaxThensbane said: Aynen biri bana bunu yapiyormus gibi hissediyorum :) Sinema icin teee aydindan istanbula gelmek nekadar da guzel :) Senko ankara teklifi icin sagol bidahaki sefere isalla. Ucuslar kesinmi derken? Kabin ekibinin ertesi gun ucusu olup olmadigini aksam 6 da arayip ogreniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hostes manita yapman hoş ama kız güzel olsaydı thy değil atlas jetde olurdu , salla onu yenisini bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 http://i.imgur.com/CEaN1R7.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 DoGMeaT said: hostes manita yapman hoş ama kız güzel olsaydı thy değil atlas jetde olurdu , salla onu yenisini bul Ogretmenken sevgilim oldu hosteslik sonradan geldi. Ayrica atlasjette etekler mini istemem oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi 2 arkadaşımın kız arkadaşları hostes oldu. biri 6 ay, diğeri 4 ay sonra ayrıldılar. başka da bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 mad man dramı http://2.bp.blogspot.com/-RkO5jYEDjT4/UcqQz3Le6yI/AAAAAAAAAFA/UeU_KOOtDIQ/s320/mad+men+couch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Chrome hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 chrome said: abi 2 arkadaşımın kız arkadaşları hostes oldu. biri 6 ay, diğeri 4 ay sonra ayrıldılar. başka da bir şey demiyorum. Muhtemel bir sonuc benimde basima gelebilir. Gayet yuksek olasilik. Zaten zar zor gorusuyoruz. Benim isim cok yogun olmasada surekli aydinda bulunmak zorundayim. Simdi onunda gunleri belirsiz oldugu icin gorusme isi iyice sayisal lotoya donecek. Eylulde is degisikligi yapacahim muhtemel o zaman belki istanbulda daha stabil olabilirim. Olmassamda baska isler bakiyorum ama benim alanim pek yok istanbulda. Belki baska alanda kariyer degisikligi yapabilirim. Zira cogu arkadasimda istanbulda, hayat istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 wastyrx said: =( Uzulmeyin bukadar gelin cay icelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 derdinle dans edeyim demek istiyorum abi kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Arkadaşın yükü ağır, hostes sevgili sağlam dirayet gerektirir. FSM kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 baskasiyla ucmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 chrome said: abi 2 arkadaşımın kız arkadaşları hostes oldu. biri 6 ay, diğeri 4 ay sonra ayrıldılar. başka da bir şey demiyorum. lan ne safım, işten ayrıldılar diye düşündüm ilk. baya geç dütü jeton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 chrome said: abi 2 arkadaşımın kız arkadaşları hostes oldu. biri 6 ay, diğeri 4 ay sonra ayrıldılar. başka da bir şey demiyorum. Listeye ekleyin beni de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Sen got gibi ortada kalmak ne demek bilmiyosun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Adamin hostes kiz arkadasi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 %98 i saplama olan forumda verdigin subliminal mesajina sokayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar