katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Birazdan izmire gidicem.Sevgilimle kahvaltı yapabilecegim nereleri onerirsiniz brolar?Gerci sizin poponuzda pireler ucusurken muhtemelen sahilde simit yiicem ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Asansore gidiyom ya gelen olursa bisiler ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 arababaya atlıyorsun urlaya gidiyorsun. denizaltı restorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 çiçekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 tşkler ren bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ilk sevgilin mi? asdffsas şaka bir yana şu olayın aynısını 5-10 yıl önce ben yapıyordum ya. sabahın köründe kalkıp gitmeler kahvaltı etmeler falan.. şimdi siilkeleseler kalkmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sevgili ile kahvalti guzeldir, oyle deme. neyse nalridere taraflarina git. bahcearasi diye bir yer var, bayagi basarilidir onu begenmezseniz, altinoluk, patlican, botanik bunlardan birini secin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hele uzaktaysan ve sınırlı günler görüşebiliyorsanız evet ama şimdi yatakta sağa ya da sola döndüğünde onun yüzünü görebiliyorsan hiçte gerek yok bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ben asansörüm. ama levent marinayı öneririm. nadir kaliteli yerlerden izmirdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 çiçekliköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hayatımda daha iyi kahvaltı yemedim http://www.altinolukrestaurant.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 cafe del mundo ya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 benjani said: çiçekliköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Black-ice said: hayatımda daha iyi kahvaltı yemedim http://www.altinolukrestaurant.com/ limanreistekine gittim sabah.Abi tulum peyniri harici guzel bisey bulamadim ya.Niye bu kadar overrated bi mekan? Leman'ın kahvaltısı daha iyiydi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben sadece güzelbahçede yedim. diğerlerini bilmem. böyle yumurt, böyle bal kaymak yemedim başka yerde abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar