BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 şuna da sarayım tam olsun diyorum aslında çizimlerime referans olarak kullanmak istiyorum ama okurken de eğlenecğeim bir şey olsun dedim ne önerirsiniz? başlangıç oalrak? yoksa harala gürele girişeyim mi naruytodan fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sevdiğin bir anime'in mangasına kaldığı yerden devam etmek iyi bir fikir. çoğu tv'ye uyarlanmış seri yarım bırakılıyor. mangası devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 vagabond un çizimleri çok iyi onu oku :P ben ona başladım 40 küsürdeyim.şuan 300 lerde sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 20th century boys, çizimleri de gayet ayrıntılı ve başarılı. geri kalanı için söyleyecek birşey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Deadman Wonderland, Monster, en güzeli de Death Note derim. Özellikle Death Note'a daha önce hiç bakmadıysan ilk başlayacağın o olsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Yarin uzun bir liste yazacagim sana aciklamali ve siniflandirmali. Simdi yatiyorum ama bu erken saatte, saatlerdir DM'lik yapiyorum, kafa kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 BabacumMostors said: şuna da sarayım tam olsun diyorum aslında çizimlerime referans olarak kullanmak istiyorum ama okurken de eğlenecğeim bir şey olsun dedim ne önerirsiniz? başlangıç oalrak? yoksa harala gürele girişeyim mi naruytodan fln?sus la yeter gozlerin cekildi kenarlara dogru. ama bi bartender oku slice of life olarak akıyir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 nasıl başlayacaksın, nerde okuyacaksın merak ettim. ben de manga okuyamıyorum. önüme basıp koysalar sayfasını elimle çevirebilsem gözlerim akar okumaktan ama bilgisayardan ı ıh. çok konforsuz abi bilgisayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Uzumaki oku bro. Uzun değil hem. Çok acayip güzel ama ya ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aynı anime kafasından mı gidiceksin yoksa başka denizlere yelken açarmısın önce onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Yotsubato!, Bakuman. ve Great Teacher Onizuka'yı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bende ilk kez manga okuyorum telefon saolsun at gibi ekran olunca bilgisayardan okumaktan nefret eden bir adam olarak çok iyi oldu vagabonda başladım. çoook hoşuma gitti. sonra shigurui okuyacağım falan. vagabond öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Tabletten okuyacağım ve evet farklı tadlar deneyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 o zaman al bunlarla başla http://www.batoto.net/comic/_/comics/molester-man-r7471 http://www.batoto.net/comic/_/comics/onani-master-kurosawa-r100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bu molester man.. adam çizgili deftere mi çizmiş? yani öyle mi? salaş bir orijinalliği var, yada sadece ehere mehere liseli tribi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 onun gibi bişey gerçek (olduğuna inandığımız) bir hikayenin kısa doujini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Dostum direk döşüyorum buraya istediğini al; Oyasumi Punpun Rainbow DCD Akame ga Kill Sunken Rock Wallman GE: Good Ending Nozoki Ana[Oku bunu kesinlikle] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 punpun çok acımasız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 tanrı bile ibne orada lan bu arada yeni bir manga daha keşfettim spice and wolf'un yazarı novelini yapmış. ingilizce çevirisi yok novelin daha o yüzden mangayla idare edin. Magdala de Nemure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yeri gelmişken şunu da sorayım, bu jpeg formatında olan mangaları okumak için anroidde ne önerirsiniz? manga what kurdum ama bi *.pdf okuyucu gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 BabacumMostors said: yeri gelmişken şunu da sorayım, bu jpeg formatında olan mangaları okumak için anroidde ne önerirsiniz? manga what kurdum ama bi *.pdf okuyucu gibi değil Al kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Shean said: Nozoki Ana[Oku bunu kesinlikle] Bu da iyidir cidden de accık fazla ecchi gelebilir bazı bünyelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Manga olayi animeden farklidir simdi, onu bil once. Hem sayi cok daha fazla, hem de turler arasi farkliliklar. Shoujo manga mesela shoujo animeye gore cok daha ucubedir. Baska bir yani da cok daha rafinedir turler, ekstem noktalarina gidebilir. Ilk once birkac tane guzel manga onereyim, oturup rahatca okuyabilecegin. Bir suru saymaya gerek yok, en iyilerden bunlar: 1 - Yokohama Kaidashi Kikou : Bu gelmis gecmis en iyi mangalardan biri olabilir, cizimler, karakterler, sakinlik, dying earth havasi... Her acidan saheser. 2 - Otoyomegatari : Ortaasyada geciyor bu, 19. yuzyilin basinda Turklerin arasinda. Oradan yoluna cikip Ankara'ya giden bir gazetecinin oykusu ama neredeyse tamamen yerel karakterler uzerine kurulu, Ingiliz cok az cikiyor sahneye. Cizimlari harika, oyku de guzel. 3 - The Ravages of Time : Zaman yolculugu oykusu, Kore tarihi bilmek de faydali. Karakterler acisindan parliyor en cok. 4 - Nodame Cantabile : Bu josei icin iyi bir ornek. Romantik komedi, tam bir bildungsroman. Okunmasi gerek bunun da. 5 - Tasogare Otome x Amnesia : Cizim olarak ustun bir eser. En sevdigim mangalardan ayrica. Romantik komedi bu da, ama ana karakterler bir hayalet ve liseli bir oglan. 6 - Id : Epic fantasy. Cizim, karakterler ve oyku guzel. Ana karakter asiri OP ama gostermiyor pek. 7 - Gate - Thus the JSDF Fought There! : Ilginc bir eser bu, Tokyo'nun ortasinda elflerle, ejderhalarla, buyuyle dolu bir epic fantasy dunyasina kapi aciliyor birden, olaylar geliyor. Ana karakter oraya gonderilen otaku bir asker. 8 - Suzuka : Romantik slice-of-life. Bildungsroman. Karakterler ile ilgili en cok. COk unlu bir seri, oku derim bunu da. 9 - Until Death Do Us Part : Favori aksiyon serim bu. Gercekci degil kesinlikle ama zevkli. Tam gaz. 10 - Dragon Head : Korku mangasi, okudugum en korkunc seylerden biri ama. Konuyu okumadan gir icine, daha etkileyici oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 seinenler dışında mangalar çöp inb4 shitstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 nozoki ana borderline pr0n ya oldu olucak minamoto-kun monogatari oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar