Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye istiyorum (manga)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

şuna da sarayım tam olsun diyorum
aslında çizimlerime referans olarak kullanmak istiyorum ama okurken de eğlenecğeim bir şey olsun dedim

ne önerirsiniz? başlangıç oalrak? yoksa harala gürele girişeyim mi naruytodan fln?
sus la yeter gozlerin cekildi kenarlara dogru.

ama bi bartender oku slice of life olarak akıyir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Manga olayi animeden farklidir simdi, onu bil once. Hem sayi cok daha fazla, hem de turler arasi farkliliklar. Shoujo manga mesela shoujo animeye gore cok daha ucubedir. Baska bir yani da cok daha rafinedir turler, ekstem noktalarina gidebilir.

Ilk once birkac tane guzel manga onereyim, oturup rahatca okuyabilecegin. Bir suru saymaya gerek yok, en iyilerden bunlar:

1 - Yokohama Kaidashi Kikou : Bu gelmis gecmis en iyi mangalardan biri olabilir, cizimler, karakterler, sakinlik, dying earth havasi... Her acidan saheser.

2 - Otoyomegatari : Ortaasyada geciyor bu, 19. yuzyilin basinda Turklerin arasinda. Oradan yoluna cikip Ankara'ya giden bir gazetecinin oykusu ama neredeyse tamamen yerel karakterler uzerine kurulu, Ingiliz cok az cikiyor sahneye. Cizimlari harika, oyku de guzel.

3 - The Ravages of Time : Zaman yolculugu oykusu, Kore tarihi bilmek de faydali. Karakterler acisindan parliyor en cok.

4 - Nodame Cantabile : Bu josei icin iyi bir ornek. Romantik komedi, tam bir bildungsroman. Okunmasi gerek bunun da.

5 - Tasogare Otome x Amnesia : Cizim olarak ustun bir eser. En sevdigim mangalardan ayrica. Romantik komedi bu da, ama ana karakterler bir hayalet ve liseli bir oglan.

6 - Id : Epic fantasy. Cizim, karakterler ve oyku guzel. Ana karakter asiri OP ama gostermiyor pek.

7 - Gate - Thus the JSDF Fought There! : Ilginc bir eser bu, Tokyo'nun ortasinda elflerle, ejderhalarla, buyuyle dolu bir epic fantasy dunyasina kapi aciliyor birden, olaylar geliyor. Ana karakter oraya gonderilen otaku bir asker.

8 - Suzuka : Romantik slice-of-life. Bildungsroman. Karakterler ile ilgili en cok. COk unlu bir seri, oku derim bunu da.

9 - Until Death Do Us Part : Favori aksiyon serim bu. Gercekci degil kesinlikle ama zevkli. Tam gaz.

10 - Dragon Head : Korku mangasi, okudugum en korkunc seylerden biri ama. Konuyu okumadan gir icine, daha etkileyici oyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...