imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hayır dediğin gibi olsaydı eltiyle kocanın kardeşi yani 2 kardeş evli olması gerekirdi. koca tarafı ya 3+ kardeş, ya da 2 kardeş. 3+ ise koca + elti + kocanın kardeşi var. o zaman taşlar oturuyor. bu durumda yinede vuran kişi belirsiz. ya segs yaptığı kardeş vurdu kadını, ya da koca. bilmiyoruz. hatta alakasız 4. kardeş bile yapmış olabilir. diğer türlü ise koca ve kardeşi olan elti var. haberde ayağından vuran eltinin kardeşi aynı zamanda koca olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 nordlydian said: kadın neden dinletmiş ki sesleri acaba? bak kocan bana nasıl iyi vuruyor diye mi hava atmış napmış? ya da kocanı senden daha çok mutlu ediyorum mu demiş... alla alla... ahahahah tam bunu düşünüyordum. burası tam bir muamma. edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hayali bile çok acayip lan gossip girl de bile görsem oha derim, kadın kocasının kardeşinin karısına niye kocalarından hariç öteki kardeş ( ne güzel kurdum lan) ile yaptığı seksi dinletiyor çok acayip kafalar off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 İşte bunlar hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Roman mahallesinde bir tartışmaya şahit olmuştum, kadının biri "benim kocam onun karısını şu pozisyonda züktü, şöyle anırttı falan " diye bağırıyordu sokakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kocalarının seks hayatı ile gurur duyan kadınlar... way arkadaş biz böle birşey yapsak hatunlar çükümüzü keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Roman kadın: " a be kocam seni becersin" Diğer roman kadın: " a be senin kocan beni becersin de karı görsün gözü" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Vurana bir şey olmaz dinletip vurulan kadın azmettirici ilan edilip vurandan daha fazla ceza alabilir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Millet çatır çatır sevişiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar