nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 HABERTÜRK said: Kulüpler Birliği başkanlık seçimi olaylı geçti. F.Bahçe’nin vekaletini kabul ettiği için Mamur’a Hacıosmanoğlu tepki gösterdi. Mamur, “Sen Trabzonluysan, ben de Kayseriliyim” dedi. Hacıosmanoğlu ise “Seni Türkiye’de gömecek yer bulamam” karşılığını verdi Yeni başkanı seçmek için dün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısında yaşanan gerginlikler tavan yaptı. Ankara’da yapılan toplantıya; Fenerbahçe haricinde 17 Süper Lig kulübünün başkanı ya da yetkilileri katıldı. Sarı-Lacivertli kulüp adına kimsenin toplantıya gelmemesi ve Kayseri Başkanı Recep Mamur’a vekalet verilmesi ise Trazonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu çileden çıkarttı. Sinirlerine hakim olamayan Hacıosmanoğlu, “Biz buraya geliyoruz. Başkan seçilecek, gündemdeki konular tartışılacak ama Fenerbahçe Başkanı neden buraya gelmiyor. Aziz Yıldırım da buraya gelecek” şeklinde bağırdı. ‘MAMUR: ADAM KERE ADAMIM’ Kayseri Başkanı Mamur da yerinden kalkarak Hacıosmanoğlu’na yönelik, “Sen Trabzonluysan, ben de Kayseriliyim. Adam kere adamım” dedi. Bunun üzerine Hacıosmanoğlu, “Sen şov yapıyorsun, Hacıosmanoğlu’na mı hakaret ediyorsun? Seni Türkiye’de gömecek yer bulamam” şeklinde çok ağır ifadeler kullandı. Bu olayın akabinde G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl, Konya Başkanı Ahmet Şan ve Kayseri Başkanı Recep Mamur toplantı salonunu terketti. Yaşananların ardından gözler Kulüpler Birliği’nin kurucusu ve onursal başkanı olan G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav’a çevrildi. Cavcav, baskılara dayanamadı ve 17 kulübün oyuyla yeni başkan seçildi. Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan ve Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ise başkan yardımcıları oldu. CAVCAV: YENİDEN YAPILANMA ŞART Cavcav, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, seçim sırasında münakaşalar yaşandığını doğrulayarak “Bu durum Kulüpler Birliği Vakfı olarak bize yakışmadı. Arkadaşlarımızın 1 yıl süreyle ısrarla beni önermeleri üzerine birlik ve beraberliği bozmamak için tekliflerini kabul ettim” dedi. Vakfın yeniden yapılanması gerektiğini vurgulayan Cavcav, “Avrupa’da olduğu gibi Kulüpler Birliği’nin neler yapabileceğini göstereceğiz. Türk futbolunun geleceği için hareket edeceğiz” diye konuştu. İlhan Cavcav, genel kurula Fenerbahçe’den kimsenin katılmadığını vurgulayarak, “Genel Sekreter tarafından Kayserispor’a verilmiş bir vekalet var, ancak bu vekalet için ortada yönetim kurulu kararı yok. Bu bakımdan Fenerbahçe’nin vekaleti kabul edilmedi” ifadelerini kullandı. ht bu sezon çok eğlenicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Tolgayi versin de , istedigini istedigi yere gomebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Trabzon'un kirlenmiş türk futboluna cevabı oldu Hacıosmanoğlu ve ekibi. Madem kimsede namus yok ,adalet yok,hak hukuk yok, madem herkes mafyalaşmış hakemleri kurulları kuruluşları yöneticileri tehtit ediyor, alın size pisliğin eşkiyanın kralı...ne haliniz varsa görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Fenerbahçe'de adam mı kalmadı da Kayseri'ye vekalet veriliyor? Bir de 3 başkan salonu terkettikten sonra Cavcav nasıl 17 oy ile seçiliyor? sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 oha inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 böyle bir adam lazımdı ts'nin başına. yoksa yok olup gidiceklerdi iyi oldu bir yerde.. trabzonluya karşı ben de kayseriliyim demek ayrı bir cesaret işi ama. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 demişte sonra tansiyonu tavan yapmış baygınlık geçirmiş öyle bir sorun var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hacıosmanoğlu ölü bakışlı laz mafyası ya dkapngpdngğndsğgnmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kurtlar vadisi trabzon adam ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 iyi hoşta işte futbolda gs yi feneri yakalayamazsan dışarda mafyacılık pek bişi kazandırmaz. karşındaki adamlar da memur değil. bi yere kadar artislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hacıosmanoğlu giib tipler türkiye'de futbol henüz endüstri haline gelemden önce türeseydi çok iş yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 nordlydian said: böyle bir adam lazımdı ts'nin başına. yoksa yok olup gidiceklerdi iyi oldu bir yerde.. trabzonluya karşı ben de kayseriliyim demek ayrı bir cesaret işi ama. asdf Valla ya - ben de Kayseriliyim. Ehehe aklıma Urlada olan bişey geldi. 2 Zengin bebe kavruk bi gence bulaşmış. Sonra tokat falan atmışlar, sonra o ezik kavruk genç iki besili kırmızı yanaklı delikanlıyı çarşının ortasında evire çevire dövmüş ve hala anlatılan repliği söylemiş: Siz zenginseniz ben de köy çocuğuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 şu asarım,keserim,vururum,ben şuranın çocuğuyum,şöyle delikanlıyım,kralım tiplerini toplayıp sınır dışı falan etseler de ülke olarak rahatlasak,refaha ulaşsak keşke.ya da ayrı ülke kursunlar 2 senede birbirlerini vura vura bitirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Nufus 5 milyona duser o zaman. Nukleer felaket daha mantikli bir cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Sermayenin 3 atlısını yıllardır mafyalar yönetiyor. Trabzona böyle bir transfer şart dı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ortacag kafasi.. Kazlicesmeye de katiliyor falan zaten, palali adamla ayni kafa bu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 okumadım. kimin kimi gömeceği kanunda var. kimin neyi kabul edeceğinin de yetkisini de yazmışlardır. hala bikbik. bi bitmedi şu türk futbolunun polemiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Aziz muhatap bile almioki adamı herif uefaya pabucu ters giydirdi haciosnanoglu gibi birand köy mafyasiyla muhatap olurmu 2.ramsese benziyor ts başkanı adfggas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Fazla başkan kalamaz bu herif bi dönem max, değnekçi seviyesinde anca mafyalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 uzun süre görev yapar bence bu mantıkla trabzonda çok severler bunu ama kazlıçeşmeler filan saçma sapan hareketler bitirebilir lazuk mafyasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Adam Trabzon'u şampiyon yapmaya geldik falan da demiyor zaten, bunu diyen varsa hayal görüyordur dio. Altyapıyı hazırlıyorlarmış. İçerideki ilk Fenerbahçe maçı ile karışır ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ilk topuğa kim sıkacak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar