loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Dostum ben aramayı bilmiyorum ok.. Ben eve e ait, wowhead benzeri bir site yok diyorum, sen google diyorsun. Ya benim dediğimi anlamıyorsun ya da trollsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 loop said: Umarım anlatabilmişimdir.. Şimdi sen bana Loki Tengu gibi gemilerin blueprintleri nasıl elde edilir bunu anlatan bir kaynak bul, ve aynı kaynak ta yine eve ile ilgili herşey olsun, başka bir hiç bir yere bakmak zorunda kalmıyayım... yine aynı şekilde yukarıdaki mesajla. ilk linkler direk http://www.eve-guides.com/ui/tech3.php http://wiki.eveuniversity.org/Tech_3_Production Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 loop said: Dostum ben aramayı bilmiyorum ok.. Ben eve e ait, wowhead benzeri bir site yok diyorum, sen google diyorsun. Ya benim dediğimi anlamıyorsun ya da trollsun.. abi var diyorum işte. aramayı biliyor olsan bulurdun lol üretim için şuna bakabilirsin genel hatlarıyla anlatıyor http://www.evemanufacturing.co.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 loopun demek istediği hepsinin tek kalemde en ince ayrıntısına kadar 1 sitede toplanmış hali güzel olurdu diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Evet. Hepsinin birlestigi tekb bir guc yuzugu yok diyorum. Yoksa eve in community si zayıf demiyorum. Ayrıca sagolsunlar buradaki arkadaslar zaten yardımcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 karısık falan deıl ya abartıolar crafting karısık sadece yoksa oturup turreting trackingini oyun ıcınde sen hesaplamıosun oyun hesaplıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 loop said: Metallica nın şarkısı işte, nesi var :) I Disappear da metalica şarkısı ismi oda çok kötü, fikir beyan edeni suçlucaksanız başarı dileklerimide geri çektim. İnşallah tez zamanda yok olur gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 saçmasapan türk gültü draması dönmezse bi gün eve'e döndüğümde aranıza katılmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 oyunun zorluk derecesı veya karmasılıklıgını Yenı oyuncular ıcın bıdıbıdı dan devam edelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 reampage said: loop said: Metallica nın şarkısı işte, nesi var :) I Disappear da metalica şarkısı ismi oda çok kötü, fikir beyan edeni suçlucaksanız başarı dileklerimide geri çektim. İnşallah tez zamanda yok olur gidersiniz. hakketten çok kötü bir şarkıdır. ayrıca 15 dakikalık -moral buff ı vardır ve hayattan zevk almak çok güçtür o 15 dakika. alın deneyip görün http://www.youtube.com/watch?v=Z86hUEgZJ3c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 hepinizin başarı dilekleri için sağolun trollenmeye gelmeyelim dedik te siz hem trollediniz hem trollendiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Diğer iki seçenek, fikibok ve çükübik ti, bilemedim şimdi, onlardan birini mi seçseydik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 corp por favor yapsaydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ben bir ara düşündüm tuts2 yhanç3k diye de yabancılar anlarsa diye korktm :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Energy bolt atarken Corp Por diye bağırıyorduk sahi değil mi, ama kesin alınmıştır o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 konu nereye gitmiş böyle.yine tartışma mevzusuna dönmüş konu :) lütfen konuyu amacından saptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 konunun amaci yok ki, ilk mesajda bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 epey b troll olayı yaşadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 gavur corpdayım, corp matelerimi satıp geleyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 dans etmem ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Gel valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 benim gibi karakter bile empıre da takılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Tecrübeli oyuncularımız artarsa, güzel de pvp yaparız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 loop said: Tecrübeli oyuncularımız artarsa, güzel de pvp yaparız.. kanka gelirdim aslında size hosda olurduda rzr iyi beya ama her türlü gemi vs desteği vereibilirim. empire da erişemediğim gemi vs var benimle kontak kur oyuniçi edebileceğim yardımları yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 loop sen yetkili bi arkadaşa benziyorsun. beni invite eder misin corp'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar