Akito Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Beyaz ten fetisi var bende. Soluk beyaz stoya gibi tenli kız esmer kültürsüz herife gitse karşı birlikte rebel olarak savaşan oğlu bagirsagina two handed sokarak öldürmüş kadar üzülürüm. Daha fazla üzülürüm hatta oğul Haketmis olur çünkü. Örneğime sokayim ya. Bu işte hiç iyi olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 stoya yi anladim. gerisini anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ben de 2. okuyuşta çözdüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Vingthor said: abi dünyanın en kolay şeyi. gidip selam vererek konuşmak. bide direk şu cümle kalıbını kullanıyorum 'i have to say if you not interested please say it kindly so that i can hit on others too i dont wanna get burned for nothing' tipi laflarla böle eheheh öhöhöh yaparak oluyor bide yakışıklı olmanız lazım ): tek nefeste o cümleyi söylebilsem bbc de ana haber sunarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 stoya onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 stoya mühim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 stoya renk konusunda tam bir referans noktası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Vingthor said: abi dünyanın en kolay şeyi. gidip selam vererek konuşmak. bide direk şu cümle kalıbını kullanıyorum 'i have to say if you not interested please say it kindly so that i can hit on others too i dont wanna get burned for nothing' tipi laflarla böle eheheh öhöhöh yaparak oluyor bide yakışıklı olmanız lazım ): O soz grubu filmlerde tutar abi. Tamam ozguveni gostermek iyi ama barda ne dedigin anlasilmiyo kisa cumle kuracaksin ki, "i couldnt hear?" "Sorry" gibi cevaplari alma. "Are you cola?" , kedime soylesem gidip su icer, o kadar kolay anlasiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Tipe bak ya sen kimsin ahah Cockney kızları kandırırsın sen ancak bu tiple gelmiş birde kötü adam ım ben demiş ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yalnız kız cümleyi anlamazsa kulağına yaklaşma bahanesiyle yanak deydirmek için bahanen oluyor. Çakaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 senko said: stoya renk konusunda tam bir referans noktası ya. #ffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bizim ofiste bi abi var, haberdeki elemanın copy-cut-paste hali. Kottaki yırtıklık, kotun kalıbı bile aynı yani. Abinin hiç türk kız arkadaşı yok. Rus kadınları konusunda bir dünya markası. Tatiller, alışverişler, partiler.. Bu arada abi Beylikdüzünde oturuyor, mütemadiyen 2 haftada bir rus abla karşılamaya Atatürk havalimanına yollanıyor falan.. Ben türk kadının nazı, kaprisiyle uğraşamam ruslar iyi diyor.. Yaş 35, beylikdüzü - İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 rus dedin mi orda bi durcaksin. emeginin karsiligini alirsin ruslarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ruslar en çok Beylikdüzü'nü seviyormuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ve tabi bazi acimasiz gercekler var abi, Stoyayi elde etmek icin tommy gunn olmaniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 çare stoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Marty said: rus dedin mi orda bi durcaksin. emeginin karsiligini alirsin ruslarda Ben bile heyecanlanıyorum rus kadın görunce.. Haklısınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://vocaroo.com/i/s0piIBYibgxV Böyle mi diyosun ving Oldu galiba Niye olmuyo lan sinir oldum o kadar da kaydettim sesi jsksk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 abi bardan kız kaldırmak gibi bir yalana dahil değilim ya onu sadece londrayden başarabildim oda dışarda sigara içerken ama sahilde öğlenden konuşup akşam için anlaşmak çok daha mantıklı geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bazen insanlar sorar bi saniye şunu tutabilir misiniz? diye hatır tutamam şeklinde espriler yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 abi ruslar kalemle çizilmiş gibi. ofisim plajın tam karşısında masamdan daha çok pencere kenarında ki koltukta mesaiyi geçiriyorum o kadar söliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 OFF YİNE ERKEĞE DENK GELDİ YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Son 7-8 senedir ilk defa bu sene yalnizim bakalim, yaz sonuna kadar boyle kalmayi basarabilirsem bi beyaz rusya patlaticaz artik. yaza kiz ayarlamam lazim balkanlardan rusyadan falan. Bedava tatil karsiligi , bedava seks. Bence win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 abi git konuş 2-3 kişilik gruplarla. otelim var diye gir zaten sırayla vermeleri lazım. dizilirler uzun eşşek oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 O kadar da vicdansiz degilim abi, ese dosta da bisiler ayarlarim diye dusunuyorum. Du bakalim. Beyaz kadin ticareti her zaman ilgimi cekmisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar