Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiliz kızlar kolay, Türk kızlarına yalan söylemek gerekiyor!

downwhereiam

Öne çıkan mesajlar

Beyaz ten fetisi var bende. Soluk beyaz stoya gibi tenli kız esmer kültürsüz herife gitse karşı birlikte rebel olarak savaşan oğlu bagirsagina two handed sokarak öldürmüş kadar üzülürüm. Daha fazla üzülürüm hatta oğul Haketmis olur çünkü.

Örneğime sokayim ya. Bu işte hiç iyi olamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

abi dünyanın en kolay şeyi. gidip selam vererek konuşmak.
bide direk şu cümle kalıbını kullanıyorum 'i have to say if you not interested please say it kindly so that i can hit on others too i dont wanna get burned for nothing' tipi laflarla böle eheheh öhöhöh yaparak oluyor

bide yakışıklı olmanız lazım ):

tek nefeste o cümleyi söylebilsem bbc de ana haber sunarım lan
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

abi dünyanın en kolay şeyi. gidip selam vererek konuşmak.
bide direk şu cümle kalıbını kullanıyorum 'i have to say if you not interested please say it kindly so that i can hit on others too i dont wanna get burned for nothing' tipi laflarla böle eheheh öhöhöh yaparak oluyor

bide yakışıklı olmanız lazım ):

O soz grubu filmlerde tutar abi.

Tamam ozguveni gostermek iyi ama barda ne dedigin anlasilmiyo kisa cumle kuracaksin ki, "i couldnt hear?" "Sorry" gibi cevaplari alma.

"Are you cola?" , kedime soylesem gidip su icer, o kadar kolay anlasiliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ofiste bi abi var, haberdeki elemanın copy-cut-paste hali. Kottaki yırtıklık, kotun kalıbı bile aynı yani. Abinin hiç türk kız arkadaşı yok. Rus kadınları konusunda bir dünya markası. Tatiller, alışverişler, partiler..
Bu arada abi Beylikdüzünde oturuyor, mütemadiyen 2 haftada bir rus abla karşılamaya Atatürk havalimanına yollanıyor falan..
Ben türk kadının nazı, kaprisiyle uğraşamam ruslar iyi diyor.. Yaş 35, beylikdüzü - İstanbul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...