adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Altyazıları çeviren kişiyi tebrik ediyorum. hemen çeviriyor neydi o eskiden beklerdik haftalarca. çok teşekkür ediyorum o kişiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 rica ederim. puanlama yapmayı unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 okullarda boşuna ingilizce öğretiyolar. onun yerine dizi çevirsinler sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Benderrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dizi iptal oldu çevirmen bulundu desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Black-ice said: rica ederim. puanlama yapmayı unutmayalım. şunu çevirsene kiss my shiny metal ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bir firefly, bir arrested development iptali kadar acıklı futuramanın iptali; hatırlattınız yine efkarlandım bak. http://www.widescreen-wallpaper.eu/wallpapers/benderbrau-2560x1600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Laorx said: Black-ice said: rica ederim. puanlama yapmayı unutmayalım. şunu çevirsene kiss my shiny metal ass -Lanet olasıca kalçama konuş dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ahaha görmemişim lan, sağol canıms <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 gene baslar baska kanalda baska sekilde, araya film atarlar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar