inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://www.haberturk.com/gundem/haber/861668-milli-egitimde-bir-ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Çol yerinde bir karar. Hatta bu okullarda kesinlikle erkek öğretmen ve görevli olmamalı. Bütün personel Karılardan oluşmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 "Ben kızımın olduğu sınıfta erkek öğretmen istemiyorum 1!1bir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Lez döner mi orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Adı Huloooğ olacaksa tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ne pedofili döner orda ya 13-18 yaş arası kızlar duvardan duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Seele said: Lez döner mi orda? tüm kız liselerinde lez dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Devletimi takdir ettim bu karar doğrultusunda güzel tespit güzel karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 şundan 20 sene öncesine kadar erkek ve kız liseleri vardı ülkede. süper lise uygulaması gelince bozuldu süper bölümlere diğer cins öğrenci de alınmaya başlandı. sonra anadolu lisesi yaptılar o okulları hepten karma oldu. yeni bir uygulama sayılmaz yani kız erkek liseleri. ben bursa erkek lisesi'nden mezun olmuştum mesela full erkekti bizim sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kız meslek liseleri pabuç bırakmaz o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ev hanımı yetiştirme merkezleri, ders olarak da ev ekonomisi, yemek yapma, dikiş nakış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 normalde de 2 bina oluyor, ayrıydı zaten imamhatipler çıkışta sex oluyor diye herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Russian institute tecrubesi olan halk konusmus yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Seele said: Lez döner mi orda? Bence döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Et mi tavuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Buraya yollanan kızlara kocaya itaat, maddi bağımlılıkla baş etme, kumaya sevgi gibi özel dersler verilmeli. İleride daha rahat ederler zira karşı cinsleri gibi imam olmaları veya hükümet kadrolaşmasının parçaları olmaları mümkün değil. En fazla bunu yapanların karısı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kız mı kadın mı çok önemli? 15 yaşında evli çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 türbanlı için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nZaFlcw9O8U Evet kesinlike çok işe yarıyor haremlik selamlık aynen devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 başlıkta imam'ı görünce hep heyecan yapıyorum ya bana konu açtılar sanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar