chrome Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 benim araba iyice yaşlandı. bayadır da değiştirmeyi düşünüyorum. elektrikli araba almak istiyorum. var mı bildiğiniz? tavsiye edebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Gereksiz bir yatırım olacağı net bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 rikoşe al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 elektrikli fluence gördüm geçen gidiyodu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 çok pahalı abi o. uygun olsa banko alacaktım onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi nesini alıcan. e-fluence de saçma bi konsept ki. pil kirasını falan hesaplayınca yine pahalıya geliyor, pil senin olacak şekilde alsan piller birkaç seneye bitecek, elinde kalacak alet. telefon değil ki bu koca araba. e 2. el değeri de sıfır. hiç bir getirisi yok şu aşamada bence. iyi hesaplamak lazım, çok üstünkörü konuşuyorum şu an tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yarisler var 50 civarı çare dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 :D valla şu çin mallarından falan belki bakayım diyorum. 200km menzili olsa yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sarji bitmeden takma pil şişer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi bisiklet demeyin bana cinlerim tepeme çıkıyor. izmirde bunlar yüzünden bir gün çok fena bir zincirleme kaza olacak. tek gidiş tek geliş yolda şeridin ortasında manyak gibi bisiklet sürüyorlar. virajlı yollarda görmemizle frene asılmamız bir oluyor. kaç defa kazanın eşiğinden döndüm bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 918 spider hybrid al full elektrikler daha iyi değil. Hybrid iyidir garajında yanması cabası http://www.worldcarfans.com/113062859437/unknown-porsche-prototype-burns-in-employees-garage alacaklar varsa fikrini değiştirmessin biz hataları fixledik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi porş un auto installation bus system ları çok sakat diyorlar. ciddi hayati hatalar yapıyormuş araç içi iletişimde. çekiş problemli klima açınca araç kasıyor falan diyorlar. orada türk bir mühendis varmış bitirmiş koca firmayı öyle duyduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aynen öyle ne zman türkleri aldılar bozdu marka direk elektrikli arabalarda daha henüz potansiyel yok :) yakında bu konuya da el atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi o değil de şeyi merak ediyorum. ileride sizin bu sistemler geliştikçe biz önümüzdeki arabayı hackleyip sağa çekebilecek miyiz mesela? ya da ekranında SENİN KULLANACAĞIN ARABANIN BEN TA yazabilecekmiyiz? olabilecek değil mi böyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 2020 o tip olayların ilk seri üretime girmesi... 2030 da adam akılı oturması şu anda beklenen. Hybridden sonra ki en atraktif olay o elektrik elektronikte, araba sektöründe yani Autonomous car olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Hybridleri beklemek lazım ya elektrikliyi boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 chrome said: :D valla şu çin mallarından falan belki bakayım diyorum. 200km menzili olsa yeter bana. Bursa buttim civarında 20 000 tl ye görmüştüm netten 1-2 sene önce bi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 chrome said: abi o değil de şeyi merak ediyorum. ileride sizin bu sistemler geliştikçe biz önümüzdeki arabayı hackleyip sağa çekebilecek miyiz mesela? ya da ekranında SENİN KULLANACAĞIN ARABANIN BEN TA yazabilecekmiyiz? olabilecek değil mi böyle şeyler? Şu anda da yapılabilir. Yurtdışından kablosuz bağlantı kullanılarak araç byinlerine müdahale edilebiliyor. Mercedes koluman da şahit oldum şahsen 200k € luk s class ın kilitlenen abs beynine reset attılar resmen asdgssfddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Link buydu sanırım http://video.cnnturk.com/2012/ekonomi/1/4/bursada-elektrikli-otomobil-satisi-basladi http://www.youtube.com/watch?v=Ht413xwJJeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 cr-z ler var hibrit kampanyası vardı en son 53k ya alabiliosun spor gibi hybridimsi bişi. nası bilmiorm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar