Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30k - 35k civarı elektrikli araba var mı?

chrome

Öne çıkan mesajlar

abi nesini alıcan. e-fluence de saçma bi konsept ki. pil kirasını falan hesaplayınca yine pahalıya geliyor, pil senin olacak şekilde alsan piller birkaç seneye bitecek, elinde kalacak alet. telefon değil ki bu koca araba. e 2. el değeri de sıfır. hiç bir getirisi yok şu aşamada bence.

iyi hesaplamak lazım, çok üstünkörü konuşuyorum şu an tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bisiklet demeyin bana
cinlerim tepeme çıkıyor. izmirde bunlar yüzünden bir gün çok fena bir zincirleme kaza olacak. tek gidiş tek geliş yolda şeridin ortasında manyak gibi bisiklet sürüyorlar. virajlı yollarda görmemizle frene asılmamız bir oluyor. kaç defa kazanın eşiğinden döndüm bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi porş un auto installation bus system ları çok sakat diyorlar. ciddi hayati hatalar yapıyormuş araç içi iletişimde. çekiş problemli klima açınca araç kasıyor falan diyorlar. orada türk bir mühendis varmış bitirmiş koca firmayı öyle duyduk :)
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

abi o değil de şeyi merak ediyorum. ileride sizin bu sistemler geliştikçe biz önümüzdeki arabayı hackleyip sağa çekebilecek miyiz mesela? ya da ekranında SENİN KULLANACAĞIN ARABANIN BEN TA yazabilecekmiyiz? olabilecek değil mi böyle şeyler?

Şu anda da yapılabilir.

Yurtdışından kablosuz bağlantı kullanılarak araç byinlerine müdahale edilebiliyor. Mercedes koluman da şahit oldum şahsen 200k € luk s class ın kilitlenen abs beynine reset attılar resmen asdgssfddsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...