Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

özette de yok abi bişey o yüzden 2. bir yorum yapamiyorum, ben gördüğümü söyluyorum,

bana göre drogba da o karakterde birisi değil ama geçen sezon aldırdıgı penaltiyi da gördük yani, sahada cok baska oluyor en saygi duydugun insan bile :D

sabri pozisyonu benim bahsettiğim pozisyon işte. burda giriş sert ama temiz, zaten müdehale direk topa, sonradan sabriye ayagı geliyor, ama orda yapabilcegi bieşy yok adamın,

burda da sabriye laf eden olmamıstır zaten

5.44 e bakarsan anlarsın baya temiz bir sey oldugunu, yapılcak en iyi şeyi yapmıs, 2. ayagını kapatmıs, çift girmemiş

Abi ağır çekimde dikkatli bak, adam ayaklarının arasına aldığı zaman poposunu hafifçe yukarı kaldırıyor. Bu hareket Sabrinin bileğini bile kırabilirdi. Dikkatli ilersen en son ağır çekimde çok rahat bir şekilde görebilirsin.
Mesaj tarihi:
şu sahaya giren gerizekalılar olmasa aslında ne eğlence dönerdi. Motta ve Melo birbirlerini öldürürlerdi orada sanırım ki Melo genişten alıp gitmeye çalışıyordu Motta'ya asdfsadfasd

Neyse Arena'da ikisinden birinin cezası olmazsa artık, Fight
Mesaj tarihi:
Yav Melo çift girdi sarı kart diyorum hadi takdir filan kırmızı kart diyebilirim. Ama Sabri'nin pozisyon ceza sahası dışında olsa kesin faul vereceği pozisyon. Sabri'nin arkada kalan ayağını direk kıskaçlamış ve gayette dengesiz kayıyor. Topa müdahale etti diye adamı öldürme hakkı olmamalı bana kalırsa.
Mesaj tarihi:
khazadum said:

applev0dka said:

özette de yok abi bişey o yüzden 2. bir yorum yapamiyorum, ben gördüğümü söyluyorum,

bana göre drogba da o karakterde birisi değil ama geçen sezon aldırdıgı penaltiyi da gördük yani, sahada cok baska oluyor en saygi duydugun insan bile :D

sabri pozisyonu benim bahsettiğim pozisyon işte. burda giriş sert ama temiz, zaten müdehale direk topa, sonradan sabriye ayagı geliyor, ama orda yapabilcegi bieşy yok adamın,

burda da sabriye laf eden olmamıstır zaten

5.44 e bakarsan anlarsın baya temiz bir sey oldugunu, yapılcak en iyi şeyi yapmıs, 2. ayagını kapatmıs, çift girmemiş

Abi ağır çekimde dikkatli bak, adam ayaklarının arasına aldığı zaman poposunu hafifçe yukarı kaldırıyor. Bu hareket Sabrinin bileğini bile kırabilirdi. Dikkatli ilersen en son ağır çekimde çok rahat bir şekilde görebilirsin.

0.5 milisaniyelik bir hareketi nasıl yapsın adam öyle istemli bir şekilde o denge pozisyonunda, sakatlamak istese atlardi melo gibi çift dalardı, adam topun önüne bacagı koymus, diğer bacagı kapatmış, daha safe bir kayma yöntemi varsa söyle bilelim ?
Mesaj tarihi:
hakem birazda ortalık karıscak kırmızıyı verimde millet rahatlasın biraz zaten su saatten sonra bişe olmaz die verdi ama melodan once olaylar patlak veriyordu. Yoksa o olay 1dk olsa kırmızı cıkarsa dunyanın olayı cıkardı kesin dinlendirilirdi fln
Mesaj tarihi:
sabrinin pozisyonda sakatlama niyeti yok o bacak yerden sektiği için kalkıyor yoksa zaten öyle bir pozisyonda kimse rakibi sakatlamakla uğraşmaz gol pozisyonu sonuçta. sorun topa müdahale ederken sabriye tecavüz etmesinin kural dahilinde olup olmadığı
Mesaj tarihi:
Bu tür fauller antremanda öğretilir defans oyuncularına :) O ince nüansı hala atlıyorsun abi. O pozisyon penaltı bana göre. Emin ol öğretiyorlar bunları. Kornerde boşluğa dirsek atma, kayarken poponu hafif yukarı kaldırma, adam geçtikten sonra dizini ileri uzatma, vs vs vs

Melo gibi demişsinde, Melo sakatlamak isteseydi o adam 3 gün hastaneden çıkamazdı emin ol :) Tekrar diyorum iki pozisyon arasında da fark yok bana göre. İkisi de dengesiz geliyor, ikisi de faul, ikisi de sarı kart. Taban kaldırma sarı kart abi, eğer adama müdahele edersen kırmızı yersin. Fırat'ın da tek düşüncesi ortalığı sakinleştirmekti.

Herşeyi geçtim, topu taça bırakan bir takıma karşı taç kullanıp nasıl atak yapabiliyorsun ve nerene sığdırabiliyorsun bu davranışı bunu da konuşalım. (Sözüm sana değil, o taçı kullanıp atak yapmaya çalışanlara.)
Mesaj tarihi:
bu pozisyona penaltı calarlarsa, yarın ceza sahasına kırmızı halı sererler her gelen zorlanmadan gol atsın diye, böyle penaltı olmaz, pozisyonun sertliği konusulur. ama niyete bakılır

adamın niyeti topla oynamak,topu kesmek, sen de bundan baska söyle yaparak keserdi de, ben de o zaman bu penalti derim.

ama bu pozisyon penaltı falan degil yapmayın etmeyin, adam direk topa geliyor,sabri umrunda degil ya.

eboue falan mi veriyor o antremanları napıyor anlamadım ki nasıl antreman
Mesaj tarihi:
khazadum said:

Bu tür fauller antremanda öğretilir defans oyuncularına :) O ince nüansı hala atlıyorsun abi. O pozisyon penaltı bana göre. Emin ol öğretiyorlar bunları. Kornerde boşluğa dirsek atma, kayarken poponu hafif yukarı kaldırma, adam geçtikten sonra dizini ileri uzatma, vs vs vs

Melo gibi demişsinde, Melo sakatlamak isteseydi o adam 3 gün hastaneden çıkamazdı emin ol :) Tekrar diyorum iki pozisyon arasında da fark yok bana göre. İkisi de dengesiz geliyor, ikisi de faul, ikisi de sarı kart. Taban kaldırma sarı kart abi, eğer adama müdahele edersen kırmızı yersin. Fırat'ın da tek düşüncesi ortalığı sakinleştirmekti.

Herşeyi geçtim, topu taça bırakan bir takıma karşı taç kullanıp nasıl atak yapabiliyorsun ve nerene sığdırabiliyorsun bu davranışı bunu da konuşalım. (Sözüm sana değil, o taçı kullanıp atak yapmaya çalışanlara.)

benim kendi fikrim, sakat olmayan yerde yatan adam neresine sıgdırıyorsa, orda topu vermeyen de orasina sıgdırmıştır bence.
Mesaj tarihi:
Sen her pozisyonu nedense BJK lehine yorumluyorsun. Sabri'nin pozisyona temiz diyorsun. Muslera'nınkine temiz diyorsun, Melo'ya kırmızı kart diyorsun. Eeee tartışmaya ne lüzum var ki. Şu şöyle olabilir dahi demiyorsun.
Mesaj tarihi:
Yahu topa değdi diye penaltı olmaz diye bir şey mi var peki? Başka türlü nası o topu alırdı umrumda değil. Adamın orada ayağı kırılsa ve topa müdahale etti değil diye misal penaltı verilmicek mi?
Mesaj tarihi:
belki pozisyon gercekten beşiktaş lehinedir onu hiç dusundun mu ?

hep senin takımın mı haklı olmalı.

evet sabrinin pozisyon penalti değil. özette kabak gibi ortada, hala inatla penaltı demek fanatiklik gerektirir nokta.

muslera konusunda gördüğümü söyledim, cons hayır böyle böyle oldu dedi, özür dilerim hata yapmıslar öküzlük etmişler, ben gördüğümde farklı dusundum, muslera haklı dedim.

melo'nun pozisyon kocaman sayfa başı, kırmızısı biraz maç içindeki birikmişlikten geldi dedim. gs ye cıkması gereken ama cıkmayan sarıların cezasi ona kesildi.

nerde hep kendimi haklı cıkartmam ? herşeyi kendi istediginiz gibi anlıyor yorumluyorsunuz
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Yahu topa değdi diye penaltı olmaz diye bir şey mi var peki? Başka türlü nası o topu alırdı umrumda değil. Adamın orada ayağı kırılsa ve topa müdahale etti değil diye misal penaltı verilmicek mi?

verilmeyecek, holoskonun ayagı kırıldı, faul verilmedi, adam topa koydu cunku ayagını

2-3 sezon önce rıdvanın ayagı kırıldı faul bile verilmedi misal.

adamın niyeti sabri değil orda onu anlatamıyorum, can havli ile topun önüne ayagını koymus, dur makas atayım mi dicek offf..

halı saha da mi yapmıyorsunuz abi
Mesaj tarihi:
Sen de bana şu an aynısını diyorsun dikkat edersen.

Ben de Melo'nunkinde taktir hakkı vs dedim.

Sabri'ninkine bana fanatiklik yapıyorsun diyip de kendin penaltı değil demen de ironi. Sanki fanatik değil normal bir adamsın da.

Herneyse boşver mevzuyu. Zaten maç başlığı da değilmiş burası.
  • Yeni Oluştur...