Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
GÖKHAN TÖRE ŞOKE ETTİ..

Yaklaşık 1 km süren yürüyüşün ardından teknik direktör Bilic, futbolcuların serbest olduğunu söyledi. Bu haberi duyan Gökhan Töre, ‘taksi’ diye bağırdı. Tam bu esnada gurbetçi bir vatandaşımız Töre’nin yanında durarak fotoğraf çektirmek istedi. Töre de “Beni otele götür, istediğin her fotoğrafı çekersin” dedi. Arabaya binen genç futbolcu, camdan elini çıkararak takım arkadaşlarına orta parmağını gösterdi.

fanatik

başladılar daha sezon başlamadan. karalama kampanyasına.
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

said:
GÖKHAN TÖRE ŞOKE ETTİ..

Yaklaşık 1 km süren yürüyüşün ardından teknik direktör Bilic, futbolcuların serbest olduğunu söyledi. Bu haberi duyan Gökhan Töre, ‘taksi’ diye bağırdı. Tam bu esnada gurbetçi bir vatandaşımız Töre’nin yanında durarak fotoğraf çektirmek istedi. Töre de “Beni otele götür, istediğin her fotoğrafı çekersin” dedi. Arabaya binen genç futbolcu, camdan elini çıkararak takım arkadaşlarına orta parmağını gösterdi.

fanatik

başladılar daha sezon başlamadan. karalama kampanyasına.

Of çok serin hikaye.
Mesaj tarihi:
ben sıcayım bunların yapacağı işe, kombine satışları sadece kulüp binasında yapılıyormus, tıklım tıklım, millet gişeden sıra numarası alıp alıyor, böyle gerizekalıca böyle salakça bir şey görmedim, çalışan insanlar ne yapacak!!!! ben çıktığı ilk gün ilk dakika aldım 1903 kartları, şimdi kombine alamıyorum, sabahtan beri biletixde çıkacak diye bekliyorum, nasıl bir beceriksizlik nasıl bir saçmalıktır bu ya. bu gün biter kapalı kombineleri, valla sabır zorluyorlar gerçekten, kart cıkartıyorlar alıyoruz, telefon açıp dergi üyeliği diyorlar tamam diyoruz, ama suraya bak ya , kombine alamıyorum
Mesaj tarihi:
Enaramo nun menajeri ile Blic'in menajer aynıymış. Bilic ısrarla Enamramo'yu istedi. Ardından alınana Enaramo menisküs ameliyatı oldu. 5 hafta yok.

BJK böyle devam ederse amatör işlere yukarıda yazılan gibi GS maçından sonra şutlanır TD.
Mesaj tarihi:
abi geçen yıl ben sırf o yüzden sinir olup almamıştım kombine...

ayvalık'a gelmek zorunda kalmıştım, buradan biletix'ten alayım dedim yok satılmıyor. telefon açtım o da yok, taksitli satış yapmıyorlar mı neydi işte geleceksin kulüp binasından alacaksın dediler.

sie diyip vazgeçmiştim...

bu kulüp kadar kötü PR'a sahip kulüp yoktur eminim...
Mesaj tarihi:
abi kasımpaşa stadında tüm maçları zorunlu kombineye bağladıysan, internetten de satacaksın. Bu kadar basit...

Bu kafa Anadolu kulüplerinde bile yok. Geçen yıl 2. lig kulübü Manisaspor bile Biletix'ten bilet satıyordu, kombine satıyordu. Orduspor, Çaykur Rize bile satıyordu ama yok BJK kombine satmıyordu...

Kafa cidden çok tehlikeli kafalar...
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Oha lan o nası iş?

Sene 2013 nasıl olur da ille gelip kulüp binasından alacan çekerler. Akıl almaz cidden.

onu geç banka gişesi gibi sıra numarası alıyorsun bir de ... hayır internet ortamını beceremedin call center yap, sehır dısında olanlar var çalışanlar var, yemin ediyorum zor tutuyorum kendimi açıcam telefon dergi aboneliğimide kartı da iptal ediyorum diyip kavga edicem o olacak ama işte beşiktaşlılık ağır basıyor yediremiyorum kendime
Mesaj tarihi:
Abi Beşiktaşlılığından bir şey kaybetmezsin koyayım bunların yapacağı işe diye giydir.

Harbi hani Anadolu kulüpleri bile bugün interneti kullanıyorlar. Bilet satışları, kombine vb. internetten yapıyorlar. Ama sen Beşiktaş'sın, Türkiye'nin her yerinde taraftarların var ve insanları ofise gelmeye zorluyorsun kombine satışı için.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

ben 5 ay once dergiye uye oldum 2 sayı gonderdıler sadece. Bırde utanmadan mesaj atmışlar kargoda yaşanan sıkıntı dıye.

bende 20 gun önce oldum, bakalım gelecek mi
Mesaj tarihi:
1 hafta sonra biletix satisina baslanicak iste kombineler icin..

hayir maclarda normal insanlardan 3 gun once bjk bonusu olanin almasi hosunuza gidiyor.
kombineyi erken almaya kalkinca oooowwwwww.

ayrica biletixe keske hic vermesek. en iyisi gsnin yaptgi gibi kendin satmak
Mesaj tarihi:
tinu said:

serjuhan said:

Oha lan o nası iş?

Sene 2013 nasıl olur da ille gelip kulüp binasından alacan çekerler. Akıl almaz cidden.

onu geç banka gişesi gibi sıra numarası alıyorsun bir de ... hayır internet ortamını beceremedin call center yap, sehır dısında olanlar var çalışanlar var, yemin ediyorum zor tutuyorum kendimi açıcam telefon dergi aboneliğimide kartı da iptal ediyorum diyip kavga edicem o olacak ama işte beşiktaşlılık ağır basıyor yediremiyorum kendime

Sabah 10'da klüp binasındaydım, insanlar üst üste küçücük bi odada 100'lerce kişi 7-8 tane gişe çalışıyor, kavga dövüş gırla.
2 buçuk saatte anca alabildim kombinemi. Sıra numarası aldığımda önümde 70 kişi vardı.
Mesaj tarihi:
Tolga beşiktaşta 3 taraf içinde hayırlı olsun.

3milyona bitmiş transfer twitterda yazanlar doğruysa.

çok iyi bir kaleci olmasada çok delikanlı bir uşak aldınız bence.
  • Yeni Oluştur...