arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ahah penaltıyı vermeyince fernandes çok kızdı. kızdırmayın reisi
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 tekrari vermiyor ya, nasıl oldu gol
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ya sabır abi veli istisnasız her topu geriye pas atıyor,
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sivok u ittide hakeme doğru yürüyordu sivok araya girdi
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yayın o kadar leş ki kavga çıktı sandım. şu hazırlık maçlarını digiturk verse de kurtulsak ya.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 said: GÖKHAN TÖRE ŞOKE ETTİ.. Yaklaşık 1 km süren yürüyüşün ardından teknik direktör Bilic, futbolcuların serbest olduğunu söyledi. Bu haberi duyan Gökhan Töre, ‘taksi’ diye bağırdı. Tam bu esnada gurbetçi bir vatandaşımız Töre’nin yanında durarak fotoğraf çektirmek istedi. Töre de “Beni otele götür, istediğin her fotoğrafı çekersin” dedi. Arabaya binen genç futbolcu, camdan elini çıkararak takım arkadaşlarına orta parmağını gösterdi. fanatik başladılar daha sezon başlamadan. karalama kampanyasına.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 şu tarz haberler illa olucak adam belki idda ya girmiştir takım arkadaşı ile aralarında şakalaşmışlardır hemen olay yaratma çabaları
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ana cimbom 2. topice şimdi geçmiş. biz hızlı gidiyoruz.. ow ye
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 nordlydian said: said: GÖKHAN TÖRE ŞOKE ETTİ.. Yaklaşık 1 km süren yürüyüşün ardından teknik direktör Bilic, futbolcuların serbest olduğunu söyledi. Bu haberi duyan Gökhan Töre, ‘taksi’ diye bağırdı. Tam bu esnada gurbetçi bir vatandaşımız Töre’nin yanında durarak fotoğraf çektirmek istedi. Töre de “Beni otele götür, istediğin her fotoğrafı çekersin” dedi. Arabaya binen genç futbolcu, camdan elini çıkararak takım arkadaşlarına orta parmağını gösterdi. fanatik başladılar daha sezon başlamadan. karalama kampanyasına. Of çok serin hikaye.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben sıcayım bunların yapacağı işe, kombine satışları sadece kulüp binasında yapılıyormus, tıklım tıklım, millet gişeden sıra numarası alıp alıyor, böyle gerizekalıca böyle salakça bir şey görmedim, çalışan insanlar ne yapacak!!!! ben çıktığı ilk gün ilk dakika aldım 1903 kartları, şimdi kombine alamıyorum, sabahtan beri biletixde çıkacak diye bekliyorum, nasıl bir beceriksizlik nasıl bir saçmalıktır bu ya. bu gün biter kapalı kombineleri, valla sabır zorluyorlar gerçekten, kart cıkartıyorlar alıyoruz, telefon açıp dergi üyeliği diyorlar tamam diyoruz, ama suraya bak ya , kombine alamıyorum
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Enaramo nun menajeri ile Blic'in menajer aynıymış. Bilic ısrarla Enamramo'yu istedi. Ardından alınana Enaramo menisküs ameliyatı oldu. 5 hafta yok. BJK böyle devam ederse amatör işlere yukarıda yazılan gibi GS maçından sonra şutlanır TD.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 abi geçen yıl ben sırf o yüzden sinir olup almamıştım kombine... ayvalık'a gelmek zorunda kalmıştım, buradan biletix'ten alayım dedim yok satılmıyor. telefon açtım o da yok, taksitli satış yapmıyorlar mı neydi işte geleceksin kulüp binasından alacaksın dediler. sie diyip vazgeçmiştim... bu kulüp kadar kötü PR'a sahip kulüp yoktur eminim...
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Oha lan o nası iş? Sene 2013 nasıl olur da ille gelip kulüp binasından alacan çekerler. Akıl almaz cidden.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 abi kasımpaşa stadında tüm maçları zorunlu kombineye bağladıysan, internetten de satacaksın. Bu kadar basit... Bu kafa Anadolu kulüplerinde bile yok. Geçen yıl 2. lig kulübü Manisaspor bile Biletix'ten bilet satıyordu, kombine satıyordu. Orduspor, Çaykur Rize bile satıyordu ama yok BJK kombine satmıyordu... Kafa cidden çok tehlikeli kafalar...
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 serjuhan said: Oha lan o nası iş? Sene 2013 nasıl olur da ille gelip kulüp binasından alacan çekerler. Akıl almaz cidden. onu geç banka gişesi gibi sıra numarası alıyorsun bir de ... hayır internet ortamını beceremedin call center yap, sehır dısında olanlar var çalışanlar var, yemin ediyorum zor tutuyorum kendimi açıcam telefon dergi aboneliğimide kartı da iptal ediyorum diyip kavga edicem o olacak ama işte beşiktaşlılık ağır basıyor yediremiyorum kendime
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben 5 ay once dergiye uye oldum 2 sayı gonderdıler sadece. Bırde utanmadan mesaj atmışlar kargoda yaşanan sıkıntı dıye.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Abi Beşiktaşlılığından bir şey kaybetmezsin koyayım bunların yapacağı işe diye giydir. Harbi hani Anadolu kulüpleri bile bugün interneti kullanıyorlar. Bilet satışları, kombine vb. internetten yapıyorlar. Ama sen Beşiktaş'sın, Türkiye'nin her yerinde taraftarların var ve insanları ofise gelmeye zorluyorsun kombine satışı için.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Tenekeadam said: ben 5 ay once dergiye uye oldum 2 sayı gonderdıler sadece. Bırde utanmadan mesaj atmışlar kargoda yaşanan sıkıntı dıye. bende 20 gun önce oldum, bakalım gelecek mi
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 1 hafta sonra biletix satisina baslanicak iste kombineler icin.. hayir maclarda normal insanlardan 3 gun once bjk bonusu olanin almasi hosunuza gidiyor. kombineyi erken almaya kalkinca oooowwwwww. ayrica biletixe keske hic vermesek. en iyisi gsnin yaptgi gibi kendin satmak
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Evet bizimkisi o açıdan en iyisi. Ama işte bizim taraftar da sabırsız. Sistem yeni olduğu için sorunlar var. Sabredilirse süper bir şey çıkacak ortaya.
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 tinu said: serjuhan said: Oha lan o nası iş? Sene 2013 nasıl olur da ille gelip kulüp binasından alacan çekerler. Akıl almaz cidden. onu geç banka gişesi gibi sıra numarası alıyorsun bir de ... hayır internet ortamını beceremedin call center yap, sehır dısında olanlar var çalışanlar var, yemin ediyorum zor tutuyorum kendimi açıcam telefon dergi aboneliğimide kartı da iptal ediyorum diyip kavga edicem o olacak ama işte beşiktaşlılık ağır basıyor yediremiyorum kendime Sabah 10'da klüp binasındaydım, insanlar üst üste küçücük bi odada 100'lerce kişi 7-8 tane gişe çalışıyor, kavga dövüş gırla. 2 buçuk saatte anca alabildim kombinemi. Sıra numarası aldığımda önümde 70 kişi vardı.
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Tolga beşiktaşta 3 taraf içinde hayırlı olsun. 3milyona bitmiş transfer twitterda yazanlar doğruysa. çok iyi bir kaleci olmasada çok delikanlı bir uşak aldınız bence.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 sonunda kaleyi sağlama aldım şimdi bir tane sol bek ve forvet lazım. almedia giderse onun yerine de adam gerekebilir.
Öne çıkan mesajlar