Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yabancı sınırlaması reererörörrerererörörö
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 applev0dka said: ooff kerim de geldi.. şimdi yine 3 yıllık planları beşiktaşın diye gözyaşı dolcak buralar Sence Kerim Frei, gerçekten bir plan dahilinde mi geldi, yoksa daha çok zorunluluktan transferin son gününde mi bitirilebildi? Plan hakkında tekrardan uzun yazmayayım, ama bu gurbetçilerin kötü çıkması durumu olursa, gelişecek planı ben merak ediyorum açıkçası
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kolay maçta Ferdi+Oğuz olur, zor maçta Oğuzun yerine Atibayı koyar hoca
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 3 liraya gelecegi olma ihtimali olan adam iste. 10 liraya alip tribune gondermekten iyi bir plan oldugu asikar.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bana dediysen kıskanmadım açıkçası, Kerim Frei'in nasıl top oynadığını bilmiyorum çünkü, izlemedim. Ama bu tarz futbolcuların 1. alınma sebepleri Türk olmaları olunca, soru işaretleri oluşuyor, hele bir de son gün yapınca bu transferi, pek plan gibi gözükmüyor açıkçası. Çünkü kötü çıkarsa seneye gidip yabancı alacaksın oraya, plan mlan kalmıyor o zaman... Ha her transferin iyi/kötü olma durumu var elbet. Ama benim demek istediğim, biz Frei'ı gerçekten uzun zamandır istiyorduk, hocamız ilgilendi şu an bizim sistemimize en uygun sol oyuncusu olduğu için alıyoruz mu yoksa son dakika Türk var, başka adam yok, sola da adam almamız lazım olduğu için mi alıyoruz. Yine de iyi çıkarsa, karlı olan BJK elbet, bu alınmaması gerektiğini göstermiyor, benim dikkat çekmek istediğim nokta başkaydı, yoksa biz de alsak gidip de laf edecek halim yok, genç, potansiyelli, muhtemelen hızlı bir oyuncu sonuçta...
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Siz de alperi aldiniz sonucta. 8m iyi rakam, seneye 12 ye spartak moskovaya satarsiniz.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Siz dediğiniz ben GS'liyim, kimseyi alamadık yerli adam gibi sfsfs... O açıdan bakınca bence de çok iyi gözükmüyor zaten durumumuz...
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Melo aslinda istiklal marsini ezbere biliyomus. Damarini kessen yari turk yari brezil akiyomus.
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ouvv ne biçim oyuncu lan bu diye alınan adamlar hep patladı, patlar lan bu kesin diye aldık bakalım bu sefer nasıl olcak
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bence FT milli takım ayağına yabancıları devşire devşire takım kuracak gsye ilk bruma'dan başladı. o da hocasının bu teklifini düşünmeden kabul etti.. asdf
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Frei isteniyordu da parasal sebeplerden ötürü transferi yapılmıyordu. Şimdi Büttner'i alsak, deli gibi maaşı var yıllık komple biz ödeyecektik. Olmadı. Holebas'ı alacaktık, 2-3 milyon euro arasında bonservis maaşını az ödeyecek olsak bile. Tercih edilmedi. Motta'yı kiralama bedeli olmadan, 950.000 euro maaşla alınca harcamalık para çıktı. Beşiktaş'ın en büyük eksiği sıkıştığında geriden gelip ileriye top taşıyabilecek adamdı. Bunu geçen yıl Hilbert yapıyordu sadece, bu sene Gökhan yapıyordu. Olcay, Fernandes vs. yarım yamalak yapıyorlar ama yetmez. Bende Frei'nin balon olduğunu düşünüyorum ama tamda aradığımız tipte, eksik olan tarzda bir adam aldık. Tutarsa ne ala, tutmazsa en azından denedik. Frei tarzındaki bir adamı aldığın fiyata yine satarsın sonuçta aldığı altyapı eğitimi bile bir değerdir. Bruma olayındaki gibi, patlasın abi ne olacak. GS, Bruma'yı her şekilde aldığı fiyata satar zarar etmez. Quaresma örneğindeki gibi, adam tek bir takım dışında hiçbir zaman başarılı olamadı ama hep iyi bonservislere transfer olmayı, iyi takımlarda oynamayı becerdi. Çünkü ispatlanmış yeteneği var. Frei, Bruma vs. adamlarda da bu var. Düzgün işlenirse maden niteliğindeki tipte adamlar bunlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 He birde geçen yıl Hakan Çalhanoğlu'yla vs anlaştığında Altınsay, Frei içinde gitmiş. Türkiye'de oynamak istemiyorum yanıtını alıp net bir şekilde reddedilince dönmüş. Çok şey değişebiliyor 1 senede asdfsda
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Hakan Çalhanoğlu şu an takımda görmek istediğim yegane yerli, belki bir de Sefa. Hakan'ı Hamburg'dan önce kapamadık hamle olduysa da, en az 10 milyon euro çekerler şu an. Genç potansiyel yıldız alınacaksa pozisyonları benzer olmasa da Hakan>Bruma derdim kontenjana istinaden
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Dentinhoyu geri yollamak istemiş BJK ama Shaktar telefonlara bakmıyormuş sdf, geri yollanırsa 450k euro cebinde kalacakmış BJKnın. Bu herifin kirasına 1m euro bayılmayı nasıl kabul etmişler lan bunlar alla alla
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 O değil de ara dönemde kiralanan oyuncu ya yarım ya 1.5 sezon kiralanır adamın Ocak'ta bitiyor kira çok saçma Hazırlık maçlarında fena değildi ama kanat oyuncusu bollaştı
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sotto said: applev0dka said: ooff kerim de geldi.. şimdi yine 3 yıllık planları beşiktaşın diye gözyaşı dolcak buralar Sence Kerim Frei, gerçekten bir plan dahilinde mi geldi, yoksa daha çok zorunluluktan transferin son gününde mi bitirilebildi? Plan hakkında tekrardan uzun yazmayayım, ama bu gurbetçilerin kötü çıkması durumu olursa, gelişecek planı ben merak ediyorum açıkçası http://www.haber1903.com/Besiktas-16285-kerim_freii_istiyoruz.html yeterli mi hayır önder özen ve yönetimin böyle planlı bir süreç takip etmesi neden bu kadar büyük rahatsızlık yarattı ben onu anlayamadım... asıl en büyük plan sivastan bir türk oyuncu alıp 26 dk oynatıp eskişehir'e satmak,müthiş zeka örnegi tam 3 yıllık plan, biz de böyle yönetilmeliyiz
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 "Tatar Ramazan" said: Dentinhoyu geri yollamak istemiş BJK ama Shaktar telefonlara bakmıyormuş AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 fiko iyi başkan ya geçen sene millet bok atıyoduda iyi herif
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ya bide haber1903 ne güzel bi site haber1905 falan yokmu sikik webaslan var bi allah belalarını versins
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Peki ben yanılmış olayım BJK ciddi ciddi uzun zamandır ilgileniyor olsun Frei ile. Yine eğer Biliç uzun zamandır başka adamların alınmasını kovalıyorsa ve buna büyük engel yabancı sınırlaması oluyorsa, yine sıkıntı var, benim plandan kastettiğimi diğer topikte görebilirsiniz zaten. Eğer 3 ay önce ile şimdi çok fazla fiyat farkı varsa da, Fulham aptal yönetiliyormuş o zaman, başka bir izahı yok maddi açıdan oluşan sorunun.. GS'nin bir planı olduğunu iddaa eden yok aksine ciddi fail'a doğru gittiğini konuşuyoruz zaten. Ben sadece biz planı ona göre yapıyoruz diyerek yabancı sınırlamasının kalkmasını engellemenin yine de geçerli bir savunma argümanı olmadığını söylemeye çalışmıştım. Çünkü eğer şu an piyasadaki 2-3 gurbetçiyi alamazsan, (Frei'i pekala kaptırabilirdi de BJK) o zaman sıkıntı büyüyor..
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yabancı sınırı azalırken dunya uzerinde hepi topu 15 tane olan ortalama turk gurbetci oyuncusunu almaya calısmanın ve ya almanın plan olmadıgını anlamak zor olmamalı ya. Ben bile fm de yapıyorum a sınır azalıyor biraz turk alayım diye. Besiktasın tek avantajı "Besiktas Fiyatı" diye bisey yok. GS ya da FB gittigi zaman oyle bi fiyat var. Alabiliyor olmanız bunun bi plan dahilinde oldugunu gostermiyor. Ve bu plan 5+0+3 istiyoruz cunku buna gore oyuncu alıyoruz mantıgını da islemiyor. zaten bjk cok para harcamadı oyunculara hadi cok para harcayıp oyuncu getirse dicem ki cok para harcadı adamlar turk getirmek icin. FB 1 tane turk aldı totalde tek bir turk alarak da 5+0+3 e calısma olmaz. Tum tartısma bu sene 604 ten sonra seneye oldu da 8+4+sonsuz yaptık bunun besiktasa ya da fenere bu sene yaptıgı transferler bazında ZARARI YOK. O yuzden de seneye 5+0+3 olmasının ikisine de GETİRİSİ YOK. Tek bir getirisi var. Su an dunya capında adı konusulan oyunculara sahip GS nin bu kalitedeki adamlara aynı seviyede adam katamıycak olması sınırdan dolayı. ayrıca bu sırada stadı yeni yapılan yeniden yapılanan parası az besiktas ile 2 sene avrupadan men her an lig dusmek uzere fenerbahcenin bu transferlere cevap verme sansı olmaması. COK BASİT. ARTIK SUNU ANLAYIN YA.
Öne çıkan mesajlar