arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 vaay iyimiş. ersan bile girmiş milli takım listesine (tu) hasan ali'nin yerine sol bek oynarmış! :P samet hep konuştu ve çok yanlış konuştu. yani futbol bir yana kendi futbolcuları ve sonradan takım hakkında öyle konuştu ki taraftarın affetmesi mümkün değil.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ben mesela samet savunucularındandım sene başında, niye ? feda sezonu diyoruz, yerli genç yıldızlara yöneliyoruz falan filan derken çoğu hoca zaten bu yükün altına girmedi, girmek isteyenleri de bizim yönetim fiyat vs. karşılayamadı. Samet'in TD kariyerinin aksine çok başarılı bir scouting geçmişi vardır, yerel klasmanda da olsa. ben mesela öncelikle ona güvendim. geçmişinde beşiktaş'a td olabilmek için ne kadar hırs yaptığını düşündüm, bizim maçlardaki ekstra hırsını bile motivasyon olarak tanımladım ki o huyundan nefret etsem de, ha ne oldu? Benim gibi düşünenlerin hepsi aşırı derece hatalı çıktı. -Baskıyı kaldıramadı. Ernst yerine Hasan Türk'le çıkarım sahaya, kaybetsekte önemli değil dedi. Kaybedince Hasan Türk'ü kesti, Ernst'e ihtiyacımızın olduğu bir oyun tarzı oynatmaya çalıştı. Olmadı... Sinan Kurumuş'u aldı. Ben halen diyorum çok potansiyelli bir çocuk ve iş var onda ama aldın, ikinci ligin son sırasındaki takımda profesyonel maç sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek adamdan üst düzey performans bekledin. Uyum sağlayamayınca sildin, kulübeye bile almadın. Bir kuruşun hesabını yapacağız dedin, gittin sene başında 750k'ya alma imkanın varken almadığın adamı 1.5m'e devre arasında aldın. Ki senin sorunun sol bek iken ligde sol açık pozisyonuyla göze batmış olan Gökhan Süzen'i aldın bu paraya, sol bek oynasın diye. GS'nin kişiliksiz çıkmasının yanında performans gösterememesinin bir sebebi de bu, Uğur boral'dan açık, bek oynuyor diye şikayetçiyken aynı hatayı tekrarladın. Oğuzhan, Mehmet Akgün ve Berat'ı Altınsay transferi diye yok saydın. Berat'ın adı sanı yok diye hemen kiraladı geldiği gibi, Mehmet Akgün durumu belli. Arsenal'den gelen çok yüksek potansiyelli orta sahayı, orta sahada adam sıkıntısı varken Volkan Şen'e takas etmeye çalıştın. Şans eseri forma giyemeseydi yok edecekti. Scouting yönünü övdük, adam hiçbir şey yapmadığı gibi kulübe zarar verdi. Geçen yıl gençlere verdiği zararı bu sene hepsini kendi liglerinde hedefi olan ciddi takımlara kiralayarak toplayamaya çalışıyoruz. Alt seviyelerde de olsa üst düzey yarışma içinde olacaklar. İnşallah iyi dönecekler. Ha samet'in işini bitiren tamamen diğer taraftı ama, medya söylemleri vs. çok önemliydi. Boktan oyun tarzında bütün iş sadece Fernandes'in ayağına bakıyordu, sen Fernandes'i mutlu etmen gerekirken mutsuz etmek için herşeyi yaptın. Adam belki de o yüzden güvensizlik yaşayıp sözleşmesini uzatmıyor... Küme düşecek takımı 3. yaptım diyor. Arkadaş herşeyden önce beşiktaş'ın için küme düşecek takım yakıştırması yapmak nedir? Bu ligde fantasy draft tarzı bir şey yapılsa, en düşük bütçe beşiktaş'a verilse böyle atıyorum piyasa değeri maksimum 1 milyon euro olan adamları alabilirsin vs. dense bu takım yine küme düşmez, hattın üstünde kalır. Üç büyüklerin hiçbirine bir şey olmaz en kötü günlerinde bile, GS örneği mesela küme düşecekler rerörerö yapılırken bir anda toplayıp ligi genel sezon performansının çok aksine ve bana kalırsa iyi de bir yerde bitirdiler. Bu nasıl bir zihniyet? Beşiktaş'ın TD'si kendini övmek için "küme düşecek takımı" diye benzetme yapabilir mi lan? Bu nasıl bir aşağılık görüştür. Adamın Oğuzhan düşmanlığı üst düzeydi. Geçen yıl BJK taraftarı Fernandes ve Oğuzhan'a taparken sanki agro toplamak istermişçesine ikisine sürekli giydirdi. vs. vs. gider de gider. Samet'e duyulan nefret performans alakalı değil esasen, geçmişim birikintisi vardı. affettik gibi bir şeydi ama affedilmemesi gerektiğini en iyi bize o hatırlattı yine. şu ligin en aşağılık insanlarının başında geliyormuş onu öğrendik, kardeşinden farkı yokmuş.
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 İnönü Elektrik Santrali işte böyle şeylerle gelin ya çok iyi düşünülmüş.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 İlk yatırım maliyeti çok yüksek, Tamir ve bakım masrafları çok yüksek. Ama güzel fikir. Yıllık ne kadar güneş alıyor fln bakmak lazım kaç yılda amorti ediyor acep? Haberde verilen rakamlar "hmm şu kadara alsak, şu kadar metrekare şu kadar elektrik verse, elektriği şu kadara satsak hm" şeklinde hesaplanmıştır muhtemelen.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bu sene şampiyon Beşiktaş, yazın bi kenara
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 5 hafta lider giderler, yeter zaten şampiyon olmuş kadar sevinirler. Şampiyonluğun süpriz ismi fb bu yıl. Gaza gelip akabilitesi var.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Ilk yatirim subvasiyon olmazsa yapilamaz zaten. Ben otele kurmak istedim pv , bizim devlet henuz subvanse etmiyo bi miktarini dediler. Vazgectim.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 SeaGle said: 5 hafta lider giderler, yeter zaten şampiyon olmuş kadar sevinirler. Şampiyonluğun süpriz ismi fb bu yıl. Gaza gelip akabilitesi var. he can he
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Makaryos said: İnönü Elektrik Santrali işte böyle şeylerle gelin ya çok iyi düşünülmüş. "güzel günler görecegiz, güneşli günler"..
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Fatih Terim milli takım yüzünden saçmalarsa Fenerbahçe ile kapışırız Fener daha iyi gibi bence ama bellide olmaz Ki zaten 3 maç görüp yorum yapmak saçma Sol bekte ersan devam ederse 3-5 arası bitirirsek şanslıyız
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 sivas maçına bakıp fener iyi demeyin abi ya, es-es maçını necati hediye etti. bence bizim için de erken bugun kü maçı alırsak daha iyi bakarız önümüze.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 FT milli takımda olmasa da bu sene GS'nin şampiyon olabileceğini düşünmüyordum, hatta yazmıştım da 1-2 ay önce buralarda bir yere sanırım. Benim favorim halen FB, önceden de öyleydi. Hele şu men olayları ile iyice gaza gelecekler. Ha ciddi ciddi FB-GS kapışır diyordum, şimdi üçlü bir kapışma olacak orası belli. Hatta alttan zirveyi Bursa'da zorlayabilir bu sene... Daum oyununu takıma çok iyi adapte etti, alışma sürecini de minimum kayıp ile atlatmak üzereler. Üstüne ligi zaten çok iyi bilen bir adam, kokosunu çeker planını yapar zirveye oynar. Geçen sene derken dalga geçiliyordu ama Bursa'nın kadrosu bu lige göre fazla iyi, bu sene kayıp olmadığı gibi bir kaç net eklenti yapıldı. O oyuncuların eski formlarını tekrar tutturabilirlerse zirve adaylığı hiç garip olmaz. BJK niye şampiyon olamaz, olsa bile mucizevi başarı olur temalı düşüncemi de detaylı açıklamak isterdim ama bir wotu da kaldırmaz bugün asfsdaf kısacası kadro rotasyonu yeterli değil, var olan rotasyon bile uzun süre yüksek tempoya dayanabilecek düzeyde değil.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Sana 2 ay wot yasagi gelmedi mi zaten? Blog a cevirdin 'yav he he' forumunu
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 dayanamıyorum hacı, yazmaya başlayınca durduramıyorum kendimi asfsdf eser çok kızıyor ama, bloga niye yazmıyorsun diyor :(
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 forumda 2 tane daha dark olsa kalite %500 artar. zaa ezdik koyduk 6-0 8-0 uyefa stad turkiye kupasi tartismalarindan cok futbol konusulur birakin yazsin adam wotunu .d
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Dark yazsın ya, ben adamın wotu vardır belki diye girip bakıyorum şu topiğe
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://img827.imageshack.us/img827/2792/boardturkgozyasi18.jpg
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Milli takıma 6 adam vermemiz kimsenin garibine gitmemiş yahu, görende sürekli adam veriyoruz sanır =)
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ohoo onun üstüne kople teorilerini bile tükettik ki biz
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 garip olan o degil. biraz daha hakli bir secim yapilmis olmasi. olcay tore mustafa tolga oguzhan havada karada o takimi hak edecek insanlar. ama bunca sene hocanin kisisel egolarina gore kadro belirlendi . dendi ki takiminda surekli forma giyen oyuncular alinsin. 5 mac oynayan serveti gokhan zani aldilar 25 30 mac yapan toroman cagirilmadi. bu ego olayinin kiralini terim yapti hep. birine kizdi sonra ne yaparsa yapsin cagirmadi tekrar. yine aynisi olabilir. ilk secim biraz adaletli olsa da sonra yine hak etmeyen insanlari kadroda gorebiliriz
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Secmesinler bu grup elemelerinin rezillgi bulasmasın ustlerine topladıgımız puanı kes 4. falan bıtırcez nerdeyse
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 DarKRideR said: kısacası kadro rotasyonu yeterli değil, var olan rotasyon bile uzun süre yüksek tempoya dayanabilecek düzeyde değil. yazı buraya kadar güzeldi de, hangi tempo ? haftada 1 mac yapıcak besiktas ve fener.
Öne çıkan mesajlar