Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam allahtan keyif adamı felan ya, istese bayağı sağlam yerlerde oynar. Kontrat uzatmayıda pek dert ettiğini sanmıyorum bizim yönetimde bir boklar dönüyor. Geçen twitter da bişiler atmasından belli zaten.
Mesaj tarihi:
abi tabelaya bakarsan ligde 1 gol, avrupa'da 2 gol almeida. ama maçları izlersen bariz bir sorun var.

kayseri maçında resmen küstü. dün ofsayt olan bir pozisyon var hani dışarı vurduğu, orada saçlarımı yolacaktım. daha bunun üzerine sakatlığı da olabilir. sezon başına 2 ay sakatlığa gidiyor bizim portekizlilerin.

geçen sezon sakatlanana kadar 12 goldü, mis gibi futboldu. adam çok yönlü bir kere o harika birşey. ancak şu an kendi niteliklerinden değil de daha iyisini alamayız klasmanından takımda tutulmak isteniliyor gibi geliyor bana.

geçen sezon gibi oynasın başımın üstünde yeri var.
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

CAS hakkımızı yemezsen seviniriz

abi şu resmen dünyanın en masum temennisi falan ya.
bush'un bin ladin'e"abi uçaklarınızı binalarımıza sokmazsanız seviniriz. yengenin selamı var." tarzı bir telefon açması gibi birşey.

çok hoşuma gitti, eheh.
Mesaj tarihi:
oldun said:

cicibeybe said:

Almeida oynayacaksa kalsın
oynadığını göremedik adamın
la bi izle macları once sonra gör macları izlemiyon sonra gormedim diyon lol :)

abi adamın zıpladığını görmedim son 3 maçta
defans bunu tutuyorsa zıplarmış gibi yapıyor bazen
eşşek kadar adam, 1.70'lik adama yem olmasın bir zahmet
Mesaj tarihi:
https://pbs.twimg.com/media/BTALgOnIUAAvhdp.png

olay sırasında elemanın biri "geçen yıl bize gelemeyip moskovaya gittiğinizde bir gün dönüp dolaşıp buraya geleceğinizi biliyorduk" demiş. ağlamış bilic

tey tey

çok sevdirdi kendini bu adam çok, umarım yıllarca takımın başında kalır
Mesaj tarihi:
biliç'in de sonu samet gibi farketmez. samet içinde iyi ki geldi beşiktaş çocuğu 20 sene kalsın gitmesin dendi. sonra ne kızı kaldı ne anası. hatta sayfalarca samet aybaba savunan ve öven adamlar şimdi önder özen ve biliç'i övüyor. değişen bir şey yok.

biliç'in de olayı alacağı skorlara bağlı. bakalım anasına bacısına ne zaman küfür yiyecek sdfs

beşiktaş taraftarı takıma gelen giden adamlara fazla duygusal yaklaşıyor. da önemli olan takıımın başarısı. biliç gitar çalıyormuş adam gibi adammış kimsenin umrunda olmamalı.
Mesaj tarihi:
Milli takıma amma çok adam çağırmışlar bizden gözlerim yaşardı. Komplo mu var yoksa?

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

"Olcay Şahan, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Burak Yılmaz, Umut Bulut, Selçuk İnan, Semih Kaya (Galatasaray), Salih Dursun (Kayserispor), Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir (Trabzonspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Hakan Çalhanoğlu (Hamburger SV), Mevlüt Erdinç (Rennes)"
Mesaj tarihi:
abi biliç kendisi diyor zaten ben bunlarla ön planda olmak istemiyorum, ben buraya Beşiktaş için geldim benim TD'liğimi konusun diye.

gitarı alınca da, eger sampiyon olursak calcam demiş.

bizim medya da cok sever böyle şeyleri kaşıdıkca kaşıyorlar.

ama şu sıralar en çok eglendiğim şey, Önder reyizi çekemeyenlerin haftada 1 istifa yalanı cıkarması lol..

'KATILMIYORUM'
Mesaj tarihi:
sametin gitmesinin sebebi aldigi sonuclar degil abi, sunu anlayamiyorsunuz cok enteresan ya.

adamdan tiksinmemizin sebebi karaktersiz bir oglan olusu, baska bir nedeni yok. maglup olunca yok ferdi kari kiz goturuyor, oguzhan clublardan cikmiyor falan tarzi aciklamalari. en basindan suc hepimizin, herkes gibi ben de sucluyum deseydi, gonderilmezdi
Mesaj tarihi:
samet vizyonsuz yetersiz egoist adamin teki. tek artisi eski kaptan olmasi ve gecis 'feda' senesinde takimin basina gecmeyi kabul etmesi baska numarasi yok..
az para ile guzel vir takim kuruldu bu saf da beklemiodu boyle biseyi kafa gitti sacma sacma yorumlar yapmaya basladi. yok besiktasin en buyuk 3 kaptanindan biriyim falan gibi.

bilic ise tam tersine hep oyuncu odakli. ben degil biz diyen. farkli kisilikte bir adam.

sameti taraftar yemedi kendi kendini yedi.
bilic ve onder ozeni yemek icin medyanin gucu yetmez. taraftar sonuna kadar arkasinda
o yuzden KATİLMİYORUM
  • Yeni Oluştur...