Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Makaryos said:

reampage said:

beşiktaş clyi felan alsa her sene şampion olsa ben o zaman tutmam asıl lan, olayın güzel tarafı karşılıksız aşk, biz uzaktanda severiz abi

şu lan. biz, bizi üzdüğü için seviyoruz beşiktaşı..

Stocholm sendromu bu
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

said:
SON DAKIKA - Besiktas'te Onder Ozen istifasini baskan Fikret Orman'a verdi. (Maraton)

Koymuş adamın başarısı demek ki bunlara, daha 10 gün önce istifa etmem söz konusu değil, niye edeyim ki bu durumda demişti.

Figen Civan işidir yine

yanlış yere yazmışım, devam buradan asdf
Mesaj tarihi:
Paniğe gerek yok, klasik Figen Civan kaşarının yalan haberlerinden asdfasd

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/yalanin-da-bir-adabi-vardirSXHBQ342763SXQ?utm_source=twittercom&utm_medium=sporxtwitter&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/onder-ozen-gitmiyor-gucleniyor_sto3900827/story.shtml

Tuğrul Yenidoğan'ın kaşarı Figen'de, zaten tuğrul denen o herifin nasıl o kadar yükseldiği de biliniyor. Demirören döneminden kalma en son rezilliklerden kendisi

Güzel olacak güzel,

in önder we trust
Mesaj tarihi:
artık klübün bu tip gerizekalılara karşı birşeyler yapması lazım. isim vererek yalanlasınlar. şu medya sorumlusu da seçilsin bir zahmet. ilk dile gelmesinden bu yana aylar geçti. sosyal medyaya da hakim olacak, anında yapıştıracak biri lazım.
Mesaj tarihi:
said:
"Manchester United'lı yetkililer, Büttner'i bize bir sene kiralık olarak verebileceklerini söylediler. Oyuncuyla anlaştık. Manchester United bir sol bek transferi yapması durumunda Büttner’i bize 1 sezon kiralık olarak verecek. 2 alternatifimiz var. Büttner birinci önceliğimiz. Olmazsa Olympiakos’ta oynayan Holebas'a yöneleceğiz."

said:
Beşiktaş, Ronaldinho’yu şimdi istiyor. Kalan iki haftalık süreçte bize dönüp ‘Geliyoruz’ derlerse; Ronaldinho'yu alırız.

a wild Ahmet Nur Çebi appears
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

DarKRideR said:

said:
SON DAKIKA - Besiktas'te Onder Ozen istifasini baskan Fikret Orman'a verdi. (Maraton)

Koymuş adamın başarısı demek ki bunlara, daha 10 gün önce istifa etmem söz konusu değil, niye edeyim ki bu durumda demişti.

Figen Civan işidir yine

yanlış yere yazmışım, devam buradan asdf

başladılar karalama ve saldırma çalışmalarına. Allah belalarını versin
Mesaj tarihi:
said:
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman SKYTURK360’a önemli açıklamalarda bulundu... Kulübün geleceğini değerlendiren Fikret Orman, doğru stratejiyle galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Taraftarın verdiği desteğe vurgu yapan Orman, “Kayseri’de 7000 üzerinde taraftarımız vardı. Mağlup duruma düştüğümüz anda bile taraftarlarımız takımlarını desteklediler ve onların desteği ile galibiyet geldi” dedi.

Siyah Beyazlı takımın şampiyonluk şansını da değerlendiren Fikret Orman, “Her zaman söylüyorum; Beşiktaş’ın hedefi her zaman şampiyonluktur. Elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz ve şampiyon olacağız” açıklamalarında bulundu.

Futbol komitesiyle görüşmelerin devam ettiğine dikkat çeken Orman, “Sol kanat oyuncusuyla ilgili görüşmeler için 5 Eylül’e kadar vaktimiz var. Ama burada önemli olan nokta menfaatimize ve bütçemize uygun oyuncu almaktır. Sırf almış olmak için oyuncu almayacağız” dedi.

CAS süreci hakkında da konuşan başkan Orman, “suçlu olduğumuzu hiç bir zaman düşünmedim. Beşiktaş, Türkiye’nin en köklü ve en dürüst camiası. Şanlı ikinciliklerle övünen bir kulübümüz var. Bu yüzden aklanacağımıza inanıyorum” dedi.

Tromsö karşılaşmasıyla ilgili soruları yanıtlayan Fikret Orman: “İddialı laflar söylemek istemiyorum çünkü ters tepiyor. Norveç’e giderken, “Beşiktaş yenecek, kazanmaya geldik” gibi söylemlerde bulundum ancak beklemediğimiz bir sonuçla döndük. Ama tabii ki Beşiktaş’ın tur atlayacağına inancım tam” ifadelerini kullandı.

Almeida’nın takım içinde çok sevilen bir oyuncu olduğunu söyleyen Fikret Orman, “Kamuoyunun gördüğü gibi değil. Ben sözleşmesini uzatmak istediğimizi ona da söyledim. O da kalmak istiyor. Ya bu hafta ya da önümüzdeki hafta başı sözleşmesini uzatmış oluruz” dedi...

Manuel Fernandes ile ilgili de konuşan Orman, “Beşiktaş taraftarı Fernandes’i çok seviyor. Fernandes de aynı şekilde Beşiktaşlıları çok seviyor. Enteresan bir yapısı var ama çok dürüst bir çocuk. Beşiktaş’ta daha uzun yıllar top oynayacağını düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

Beşiktaş camiası için önemli bir konu olan İnönü Stadı ile ilgili açıklama yapan Orman, yeni stadın söyledikleri tarihe yetişmiş olacağını vurguladı.

Son olarak Beşiktaş İntegral Forex ve basketboldaki transferler ile ilgili soruları yanıtlayan Fikret Orman, “ Transferler zaten yapıldı. İyi bir takım kuruldu. 1-2 takviye daha yapılacak. Beşiktaş, tıpkı futbolda olduğu gibi basketbolda da Avrupa’da başarılar elde edecek, kupalar kaldıracak. 2 sene evvel Avrupa’da bir tane kupa kaldırmıştık. İstikrarlı bir yükseliş bekliyoruz” gibi ifadelerde bulundu.

Almeida'ı tutmamız iyi oldu. Fernandes'te kalırsa naysss

Seneye 5'e düşecek yabancı olayı yanılmıyorsam, o zaman sıkıntı büyük olabilir ama asdfasd
Mesaj tarihi:
Öyle deme bu sene gelişme var, 1 maç yaptık hiç olmazsa =P Öyle pat diye avrupaya dalınmaz tekrardan.

Umarım seneye yine bu cezaydı bilmemneydi yine hortlamaz sıktı artık. Bu konu burada kapanmış olsa bare.
  • Yeni Oluştur...