Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada uzun süredir peşinde koştuğumuz ama yabancı sınırlaması yüzünden almaktan vazgeçtiğimiz Ante Rebic, 5+2 milyon euroya Fiorentina'ya gidiyor. :(

Gomez'den kapar bir şeyler artık
Mesaj tarihi:
Yok sanırım masus 30 una koymuşlar maçlar bitsin sonra açıklayaım diye. Fenerinki Arsenal maçından sonra oldu mesela, bizimkide cuma işte.

Bu sene hallederler umarım (trömsö yü eleyelimde) yoksa seneye fener katılamadığından dolayı şampiyonlar ligi için oynama şansı daha yüksek.
Mesaj tarihi:
Baskette de sponsor bulunmuş bana çok az geldi. 3 yıllık 20 milyon TL , 3.3 milyon dolar mı ne ediyor senelik. İsim, göğüs reklamı , akatlar a isim hakkı felan ne var ne yoksa hepsi dahil.
Mesaj tarihi:
trömsö maçının son hafta oynanacak bir şampiyonluk maçından farkı yok artık,o kadar önemli bir maç.fenerin cezasından sonra hele.bizimde cezamız % 100 onanacak.
Mesaj tarihi:
Ben 3 temmuzdan beri hazirim.

Hic olmamasi gereken adamlar olmamasi gereken isleri oldurmaya calistilar.

O gun reel anlamda biraktim zaten takimi.

Fikret ormanin yapmaya calistigi sey beni heyecanlandirdigi icin 2 senedir ilgileniyomus gibi yapiyorum.
Mesaj tarihi:
Bence de , adam 1 sene ceza verip bitirecekti işi, ama yok olmaz şöyle böyle derken süreç uzadı da uzadı. Kaç senedir millet bıktı bu olayın izleri ile yaşamaktan. Bizim alacağımız cezada tedbir gibi birşey. Fenere excluded yazarken bize not eligible yazıyor. Yani bu sene alacağım karar daha sonra alacaklarımı değiştirmez tarzı bir yorum var orada. Artık bitsin bir şekilde arkaya bakmayalım cidden sıktı artık.

Final maçında çektiğim işkenceyi hatırlıyorum aklım almıyor hala, o maça şike yapıştırdılar helal ya. Bu kararı verenleri oturtup 5 kere aynı maçı izleteceksin...
Mesaj tarihi:
Aydınlar'ı düşman ilan edenler asıl kötülüğü 2 yıl 1 ay 25 gün cezayı erteleyip kendi taraftarını uyutarak yaptı. Haydi çıksın maskeler. Tek teselli tarihlerinin en büyük başarısının bu periyodda gelmesi sdfdsf

Beşiktaş ise harbiden ayağına sıktı, Fenerbahçe'nin yarısı kadar bile muamele görse çok acı. 1 maç ulan onda da nerdeyse yeniliyordu
Mesaj tarihi:
BJK kupa dışına itilmezse ve sadece tedbir alırsa çok büyük başarı olur. Esh güzel demiş, olmayanı oldurduğu için birçok kişi kendi çıkarları için ki buna var olan BJK yönetimi de dahil, bu davadan artık aksi sonuç beklemiyorum.

İşin kötüsü BJK'nin içinde bulunduğu durumun hemen hemen birebir aynı senaryosu Dortmund - Munich finalinde yaşandı. Götze ile yaşananların BJK'nin olayıyla hiçbir farkı yok. Tek farkı biz transferi kupa finalinden önce bitiremeyecek kadar yetoyduk...

Fener'in yanına masa süsü olarak koyulduk, yetoluklar ve satışlar üst üste gelince de GG...

Yazık lan
Mesaj tarihi:
reampage said:

beşiktaş clyi felan alsa her sene şampion olsa ben o zaman tutmam asıl lan, olayın güzel tarafı karşılıksız aşk, biz uzaktanda severiz abi

şu lan. biz, bizi üzdüğü için seviyoruz beşiktaşı..
Mesaj tarihi:
Kupa finali öncesi transfer dönemi değil ki nasıl bitireceksin transferi... Ara transfer 1 Şubat'da bitmiş. Maç 11 Mayıs'da oynanmış. Final maçından 1 hafta önce transfer görüşmesi mi olur? Hayır bir de hiçbir işimize yaramayacak olan İskender'i de bundle olarak transfer edeceklerdi. Yemezler.
  • Yeni Oluştur...