Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 üst tarafa böle tab lar gelmiş işte browser gibin, geçen gün mailı gelmişti "işte bakın böle bir yenilik denemez misiniz bakın çok güz.." derken kapadım ben eski haline getirdim 20 sn geçmeden asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Pingu said: kendimiz sekme yaratamıyor muyuz? Sekmelerin yanında + işareti var. Aynen browser gibi. Adamlar androidlerin tek tip şarjı gibi yapmaya başladı. Neyse, en azından user friendly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ne kadar kötü olmuş. Gmail'e girer girmez kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kötü olmuş çok büyük alan kaplıyor zaten 3 satır alan kaplayan şey var bu da 4.sü olmuş. Soldaki Gelen Kutusu Yıldızlı bilmemne onların tepesine koysalarmış :( Ayrıca TeamBox proje notificationlarini da Tanıtım'a atıyor, 100% doğru yapmayacaksa ne anladım ben o işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Merak edenler için http://www.youtube.com/watch?v=CFf7dlewJus Hatalı filtre yaptığı var ise bir kez sürükle bırak yaparak düzeltebiliyorsunuz hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Rotweiler said: Pingu said: kendimiz sekme yaratamıyor muyuz? Sekmelerin yanında + işareti var. Aynen browser gibi. Adamlar androidlerin tek tip şarjı gibi yapmaya başladı. Neyse, en azından user friendly. + işareti var da custom tab yaratamıyorum ordan, ben mi göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yok zaten önceden tanımladıkları başlıkları ekleyebiliyorsun. Kendin yaratamıyorsun. Öyle olsa zaten direk filtrelemekten farkı olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Gayet iyi spamdan baya bi arındım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ben de çok memnunum en azından direk benimle ilgili mailleri görüyorum artık diğerlerini tek tuşla seçmek zorunda kalmadan seçebiliyorum. Önceden de filtre yapmama rağmen tutmadığı zamanlar olabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Günlerdir bekliyorum benimkini değiştirmeyecekler heralde artık kabullendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Sağ üstteki dişli sembole tıklayıp ayarları aç orada "Gelen kutusunu yapılandır" seçeneği var onu seçmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Harbiden tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 DareJedi said: Sağ üstteki dişli sembole tıklayıp ayarları aç orada "Gelen kutusunu yapılandır" seçeneği var onu seçmeyi denedin mi? Aha oldu :) Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Rica ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Çok iyi olmuş çok da güzel iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 zamanla kullanılabilitesini gösterir. ama lazımdı böyle otomatik bişiy. inş karıştırmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Çok iyi olmuş. Aboneliğimi iptal etmeme ve mail gönderme dememe rağmen hala idefix spamlari yağıyor. Bir nebze olsun kurtulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 benim de basım alibaba ile dertte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Biri yardim etsin cok pismanim mail imi verdigime :( alibaba ve kirkharemilerden nasil kurtulcam Not:gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Benimde promotions tabı gözükmüyor.Açtım kapadım hala yok.Varmı başka bir ayarı. Not: Sabah normaldi. Not2:Firefoxdanmış sorun,chromeda düzgün gözüküyor.Çakallar iyice microsoftlaşmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Nasıl döncez geri ? Beğenmedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar