Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 adam hem kurt turret hem otçu, bahçeside vardır kesin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ÇAKRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi ÇAKRA lafını görünce direk bunlarla kafayı bozmuş biri sallamış bişeyler diyip kapatıyorum bu tarz yazıları. yobazca reddeden biri değilim bunları ama çok coşanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 boğazda biyere vuruyoduk parmağımızla tıktıktık bişey atıyordu mutluluk mu veriyomuş ne. bulamadım onu nereye vuruyoduk. ha buldum göğüsle boğazın birleştiği yerniş timus bezi. http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Timus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mal said: boğazda biyere vuruyoduk parmağımızla tıktıktık bişey atıyordu mutluluk mu veriyomuş ne. bulamadım onu nereye vuruyoduk. ha buldum göğüsle boğazın birleştiği yerniş timus bezi. http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Timus Nasi oluyo o ki ya yapamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 boğaz boşluğunun hemen altına elini yumruk yapıp 3 kere ardarda gayet hızlı şekilde vur. hızlı vur ama. tıktıktık oynaşıyo içerde bez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Black-ice said: abi ÇAKRA lafını görünce direk bunlarla kafayı bozmuş biri sallamış bişeyler diyip kapatıyorum bu tarz yazıları. yobazca reddeden biri değilim bunları ama çok coşanlar var. Abi çakralarını düzenleyince uçacan kaçacan görünmez olcan demiyor ki kimse diyen varsa da salaktır. Sadece genel sağlığın düzene giriyor dengeye kavuşuyorsun olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Doğrudur reddetmiyorum zaten bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 adamın tasavvufçu olduğunu düşünüyorsan onun hakkında neden materyalist düşünüyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bağı kuramadım dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 çakra lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hemen alalım oralmı kullanıyoruz asdf http://www.arivitalonlineshop.com/Urun/UZERLIK-TOHUMU-100-GR-pmu284.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 "mesnevi 2" neden paticikten çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Cinsel performansı artıran üzerlik tohumu, tam bir afrodizyak görevi görür oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kargı kamışı nasıl tüketilecekki. makata mı sokulacak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 konu noyzuralik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yav said: bağı kuramadım dostum. maneviyat gerçekten farklı şeydir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 j_bLiND said: adamın tasavvufçu olduğunu düşünüyorsan onun hakkında neden materyalist düşünüyorsun ki? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/05/urkel.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 tek başına üzerlik tohumu... cinsiz tonik içmek gibidir... alemsiniz mesnevideki üzerlik tohumu ile alakadar yerleri arıyordum googleda ilk paticik çıktı. bu konuda fikirlerimi show tvde üstü kapalı bir şekilde bahsetmiştim . Reenkarnasyon bahane, ........ & dmt şahane. https://www.youtube.com/watch?v=N2uG9vwrCN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 elesso said: "mesnevi 2" neden paticikten çıkmasın çok haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar