yasarkemal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Şimdi yerde ekmek görse millet hemen alıp yüksek bir yerlere koyar, bir bisküvi veya meyve görse tekme atar geçer.Ekmeği yaratana saygıları varsa diğer nimetlere aynı hassasiyetin gösterilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Hayır o saygı, konum ve prestij sadece standart fırın ekmeğinindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 litfin yitir irtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yolda ekmek görünce üstüne işiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Her türlü gıdaya saygı gösteririm. Saygıdan da öte, yerde ayak altında oraya buraya gideceğine daha tenha bi yerde, kıyıda köşede kuşlara kedi köpeklere yem olur bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ilkokuldayken demiştim bunu. Ortaokulda da tanrı kavramını sorguluyordum zaten. 15 yaşından buyuksen senin için kötü Haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ekmek daha ucuz , doyurucu ve kolay ulaşılabilir.En çok saygıyı o hakediyor o yüzden. ayrıca (bkz:sokaktaki kediye su verirken akşam evde bonfile yemek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben ekmek gorunce yerde basiyorum tekmeyi bi koseye dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben alıp yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Saygı gosterseniz kılacak yani? Bu gelenek ıslam öncesinden gelen birsey kurşun dökmek ekmeğe yemin etmek vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ekmek invoker alirsa yiyemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ekmek cok saygisiz bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 concede varsa kendi kendini yer zaten np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 O ekmege gösterdikleri sayginin yarisini kadinlara gösterseler, dünya cok farkli bir yer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Akito said: Ilkokuldayken demiştim bunu. Ortaokulda da tanrı kavramını sorguluyordum zaten. 15 yaşından buyuksen senin için kötü Haberlerim var http://www.myfacewhen.net/uploads/3835-so-hardcore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Geçen un kazanının üzerine oturmuş su içiyordum, ustalar dedi: " Yıldırım ! un var onun altında, kalk " dedim : " İyi de usta un, oturduğum şeyin içinde ". Bastılar kahkayı, ne desem bi acayiplerine gidiyor orası ayrı bi konu (üç nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Çuval değil len; kazan, gocaman. Üstünde kapağı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ortaokulda bakkaldan yaptırdığı salam ekmeği bir kere ısırıp sonra havaya atıp şut çeken bir arkadaşı çok pis dövmüştüm. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 şimdi biriniz aynısını yapın karşımda yine döveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ekmek din ise fırıncılar peygamberidir. fırıncı kürekleri <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ben de et için saygi istiyorum. Onun icin bir can gitmis. Yemedinizi alip cöpe atamazsiniz oylece ,ben saksi degilim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ekmek kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar