Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

600 Trilyon tl

fenn

Öne çıkan mesajlar

“Dünya güçlü Türkiye istemiyor. Bölgemizde oynanan oyunlar zayıflatılmış bir Türkiye için ama buna izin vermeyeceğiz. Önce eşeği sağlam kazığa bağlayacağız, sonra işi Allah’a havale edeceğiz. Göreve geldiğimizde yolsuzluklar diz boyu idi. Şimdi aynı şekilde bir yolsuzluk zinciri yok. Tamamen yok demiyorum yine var. Geçenlerde faiz lobisi derken boşuna demedim. Bir şeyi bildiğim için söylüyorum. Zira faiz dışı gelirlerle abad olan bir lobi var. Hani şu kredi kartları falan filan diyorsanız ya. Onları almayın. Onlara ödediğiniz para, sadece bir bankayı örnek vereceğim isim vermiyorum 600 trilyon bir yılda. Bunun yanında Ziraat, Halk, Vakıf toplam gelirleri 600 trilyon. Oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu görüyor musunuz? Kim ödüyor bu parayı zengin değil, fakir fukara ödüyor. Bayılıyor bir tane kredi kartı alayım diye. Onunla sanki hava atıyor. Ay sonu gelmeden para bitiyor zaten. Oynanan oyun bu. Oyunu hep beraber bozmalıyız. Herkes ayağını yorganına göre uzatmayı bir öğrense bunlar bu parayı elde edemeyecek." Hürriyet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...