fenn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 “Dünya güçlü Türkiye istemiyor. Bölgemizde oynanan oyunlar zayıflatılmış bir Türkiye için ama buna izin vermeyeceğiz. Önce eşeği sağlam kazığa bağlayacağız, sonra işi Allah’a havale edeceğiz. Göreve geldiğimizde yolsuzluklar diz boyu idi. Şimdi aynı şekilde bir yolsuzluk zinciri yok. Tamamen yok demiyorum yine var. Geçenlerde faiz lobisi derken boşuna demedim. Bir şeyi bildiğim için söylüyorum. Zira faiz dışı gelirlerle abad olan bir lobi var. Hani şu kredi kartları falan filan diyorsanız ya. Onları almayın. Onlara ödediğiniz para, sadece bir bankayı örnek vereceğim isim vermiyorum 600 trilyon bir yılda. Bunun yanında Ziraat, Halk, Vakıf toplam gelirleri 600 trilyon. Oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu görüyor musunuz? Kim ödüyor bu parayı zengin değil, fakir fukara ödüyor. Bayılıyor bir tane kredi kartı alayım diye. Onunla sanki hava atıyor. Ay sonu gelmeden para bitiyor zaten. Oynanan oyun bu. Oyunu hep beraber bozmalıyız. Herkes ayağını yorganına göre uzatmayı bir öğrense bunlar bu parayı elde edemeyecek." Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Küresel Sermaye onu ve ekibini başa getirmeden önce deseymiş bunları. AKP ekibi Gezi olayları sonrası apar topar niye Londra'ya gitti o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Valla bankaların haksız gelirlerine burada baya sövdüm zamanında. Simdi başbakan dedi diye oyle değilmiş yapamam. Bazı bankalar cidden milleti ayakta öpüyor her fırsatta. Ha bunun komployla falan alakası yok o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 garanti bankası ve turkcell diyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 AtlaraFisildayan said: garanti bankası ve turkcell diyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ülkenin başbakanı hala trilyon filan diyor ya abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bazı bankalar değil, hepsi öpüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Herşeye vergiyi aban sonra bankalar ümüğümüzü sıkıyor oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 adamın amacı belli milleti halk, ziraat ve vakıfbank'a yönlendircek daha sonra bunları satıcak böylece 2-3 yılını daha kurtarmış olacak. oyuna gelmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar