Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Kedim 3.5 aylık aşılarını yaptığımız veterinere sürekli sokaktan kediler geliyor sahiplendiriyorlar. Erkek bir kedi var. Aynı evde 2 erkek kedi sıkıntı olur mu? Getireceğim kedi 4.5 aylık. Thor'dan büyük olması Thor'u sıkıntıya sokar mı? Birde 2 kedi olunca kediler bizimlede oynamaya devam ederler mi yoksa sadece birbirleriyle mi oynarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 devam ederler sizle de oynamaya bi sorun olmaz 2 erkek kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 kediye göre değişir.benim bi tanesi yavruyu istemiyor, diğeri istiyor.2 anne var onlar da istemiyor ama yavrular oynuyor bütün gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Bende farklı konu açmadan sorayım. Bizim kedi 1-2 haftaya doğum yapacak. Yaş olarak 15 aylık. Dişi yavrulardan birini annesiyle birlikte büyüsün diye sahiplendirmeyi düşünmüyoruz. İleri de sorun çıkar mı ? Cins önemli ise Scottish Fold kedimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Cinsiyet önemi yok kısırlaştırıldığı sürece gayet sakin takılıyorlar. İlk 4-5 gün pıhlama olabilir sonra direk alışıyorlar. Anne kedi yavru iken alıştığı için zaten sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 souldarkorn said: Scottish Fold kedimiz. Fotograf cekip face e koyarsan en az 3 kiz arkadas garanti. Ama cok tipik ev kedisi oldugundan bodrumda dogada yasamasi icin alamam. Yazik olur ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Erkek yavru azınca annesine hallenmez mi ? Sonuçta 18 aylık olana kadar kısırlaştırmayın diyor veterinerler. O yaşa kadar kzıgın demir oluyor erkekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Annesine saldırır. Annesi korkudan deliğe falan girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 evde 2 erkek kedi demek ikisinin de birbirine inat evin her köşe bucağına işaret bırakması demek. çiş kokusundan girilmez o eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 1 yaşına girerken kısırlaştırtın en rahatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Benim 2 erkek kedim var ve kardeşler. 7 yaşındalar. 1.5 yaşa kadar işaret olayı olmadı, 1.5 yaş civarında yalnızca bir tanesi işaret bırakmaya başladı, sonrasında her ikisini de kısırlaştırdık. Kesinlikle harika bir ilişkileri var; birlikte oyun oynamalar, birbirini yalamalar, birbirine sarılarak uyumalar v.s.... Ama arada sırada hafif anlaşmazlıklar olmuyor değil, işte en fazla birbirine bir pati atma ya da bir cıyaklama şeklinde miyavlama gibi ki çok ender oluyor böyle şeyler, genelde çok iyi anlaşıyorlar. Bence 2. bir kedi alman çok isabetli bir karar, çünkü yalnız kalmaları iyi bir şey değil ve arkadaşlık edip, oyun oynamaya çok gereksinimleri var, ama kediler 1 yaşın üstünde olduğunda birbirlerine pek alışamayabiliyorlar, bu nedenle 2. bir kedi edinmen için çok uygun bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 İki kedi hiç sorun olmuyor, iyi ki almışım diyorsun sonradan. Benim ilk kedi 1,5 yaşındayken falan yanına minicik bi yavru aldık. İkisi de erkek. Alıştırma süresi biraz zahmetli oluyor, bu aşamanın doğru yapılması önemli. İnternette bir sürü tutorial var, alırsan ben de yaptıklarımı anlatırım. Simdi ikisi de cok iyi anlaşıyor hem birbirleriyle hem benimle. Büyük olan bana cok düşkün, küçük biraz korkaktı. Şimdi büyükten göre göre o da alıştı, beklediğim gibi ilgileri falan dağılmadı yani. Ha bir de sağa sola işaret falan bırakmıyorlar. Yalnız ikide durmakta yarar var, ikiden sonrası istifçiliğe kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar