nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 banlamayı sizden öğrenecek değiliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Dün suits altyazısı gelmedi. Diğer siteler altyazıyla yayınladı. Ben de çoktan izledim dizimagte daha altyazı yok dedim diye banlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 biz ne bilelim abi biz sizi görmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 OMGClayAiken said: ahahah ne issiz adamsiniz :) paylastim iste basima gelen komik bir olayi evet yazmak icin topice giren insanlar var... ya ne için gireceklerdi? topiğe karşı pipilerini mi açsın insanlar napsın? bi de kişisele açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bazı aşklar yarıda kalıyor öyle, sen ne olduğunu anlamadan arkasını dönüp gidiyor, naparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 seviyorsan git söyle denmemiş mi ben mi körüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 modeme cikar vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Takma kafana baska sitelerde olacak hayatında, başka ip lerde bulacaksin aşkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar