chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 seele N ile evlenip, onu alıp gelirsen ben sponsor olucam balayına söz veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 asdfsddsf N beni whatsapp'da blocklamis. yok benim sevdigim var onu alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 inyormaynd said: Pati'ye özel indirim varsa geleyim. Var tabi, ese dosta indirim sunnettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Esh said: Turklere balayi yaptirmiyorum abi yanlis anlama.. Bul bi alman, hollandali evlen , yari fiyata veririm odayi ama. Niye turklere balayi yok ya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tıksırıncaya içip sonra kıtlıktan çıkmış gibi segs yapıyorsunuzda ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Duvarlara terlikle vuruyoruz,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 belliki adam otelin beti bereketi kaçsın istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben cerkesim. balayi yapabiliceksem evlencem hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ben de arnavutum abi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben tatarım, sevişme izni var mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Topice kürdüm diyen gelmemiş hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben de arabım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 agalar ya alman ya hollandali. rusada okey verir diye düsünüyorum. aksi taktirde konaklama yasak adamin otelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 benim hanım alman ben tatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 MasterHapLo said: tokatliyim diyen cikmasin asıl Seele said: agalar ya alman ya hollandali. rusada okey verir diye düsünüyorum. aksi taktirde konaklama yasak adamin otelde. ben tokatliyim, cerkesim. hatun da rus getirsem bedava mi kaliyorum nedir son durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Sequyu nasıl aldı o zaman ? Sequ efendileri kurtaricimiz olduğu için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Akito said: Sequyu nasıl aldı o zaman ? Sequ efendileri kurtaricimiz olduğu için mi ? Olm bende amerikan vatandaşlığıda var o hesap pasaportla gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Geyik tabi alma almama mevzuu da harbiden rus almayan otel gormustum hollandada. Sonra farkettim ki ciddi ciddi bircok otel varmis almayan. Yani adamlarin tatil kulturu yok, safi rahatsizlik ve capulculuk (!) Bana 1-2 kere denk geldi. Kizin biri kahvaltidan once cin tonik istedi, sapi olmasa evlen benimle diyecektim. Sonra aksam paket yaptirdigi soguk kebapla otele gelip, cayla birlikte yemislerdi. Vay amk diyip biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 vay arkadas esh'e bak sen 2 gunlugu otele 250 euro al gel bizim note 2'ye mezarci gibi 750tl teklif et, yok arkadas insanlar boyle boyle zengin oluyor. allahtan gel bizim otelde 3 gun kal dememisin dsfkljsklfd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sleepingdeath said: vay arkadas esh'e bak sen 2 gunlugu otele 250 euro al gel bizim note 2'ye mezarci gibi 750tl teklif et, yok arkadas insanlar boyle boyle zengin oluyor. allahtan gel bizim otelde 3 gun kal dememisin dsfkljsklfd :) 3 gun kal deseydi para isterdi bide ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Tripadvisor daki bütün turistler Esh'i evlat edinmeye niyet etmiş. Ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yedirmeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 olm trip advisorda supermiş lan her yerde yankı yazıyo eauheauea musteriye bu kadar ilgi goz dolduruyo bend egeşlsem benlede ilgilencen mi yankı benide diskoya goturcen mi abi aslında haklıdır lan adamlar bi paticik bulusmasında elleriyle voic3 ye durum yapmıstı yankı porsiyon adanadanda voic3 içine bişi atmışızdır diye yememeişti korkup öle anaç bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yau bırak güzel kızlı ailelere/gruplara full ilgi tabii, sonra yankı şöle ilgilendi, yankı böle ilgilendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 BonePART said: bi paticik bulusmasında elleriyle voic3 ye durum yapmıstı yankı porsiyon adanadanda voic3 içine bişi atmışızdır diye yememeişti korkup AHAHAHAHAHAH ya şunu kaçırmıştım ben. O dönemler zaten buluşmuyordunuz benimle, gel diyip bostancıda bekletiyordunuz falan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar