Soris Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Aöf işletmeyi geçtiysem bende kayıt yaptırayım lan bari haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 kontentjani bos kalan yuksek lisanslari soylesenize yahu :( girecegim dedim 5 10 kisiymis kontentjan, ciddi yapmaya gelen vardir belki simdi pic etmeyeyim milletin programini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ales'i ben de kaçırdım. Tercihen ankarada alessiz tezsiz rahat bir yüksek lisans ne varsa söyleyin agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bugün istanbul üniversitesi yl online başvuru son günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Soris said: Aöf işletmeyi geçtiysem bende kayıt yaptırayım lan bari haha noldu senin tek ders ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 samaella said: Soris said: Aöf işletmeyi geçtiysem bende kayıt yaptırayım lan bari haha noldu senin tek ders ? sen böyle diyince baktım şimdi 40 la geçmişim abi 35 altı alsam kalıyordum bala bak ahahah çok sevindim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 oooo daşşşaağına gurbaaannnnn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 saolasın. şu konuyu araştıran var mı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sakarya ile ilgili sorusu olanı yanıtlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bu arada sakaryaya giriş biraz zorlaşmış alesin kalmış olması sebebi ile. mezuniyet notu en az 3 falan olması lazım bu dönemki sonuçlar http://www.obis.sakarya.edu.tr/basvuru_ens/?page=bsv_ens_sonuc_ilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 uv feciymis gazi halen kaale aliyor sanirim ales/gre i 3'un cok da ustunde degilim de ona guveniyorum said: Tezsiz yüksek lisans programlarına giriş başarı puanı; ALES veya eş değer puanın %50’si, KPDS/ÜDS veya eş değer puanının %25’i, Lisans Bitirme ortalamasının %25’i alınarak hesaplanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Abi o zaman boşver ya 2 sene tecil ettiririm işlerime bakarım. İşlerim yolunda giderse yine bi şekilde tecil ettiririm olmazsada zaten askere gider gelirim yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Simdi gazi ales istemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 yok istiyor iste ---- devam zorunlulugu ile atilma kalkti sanirim, gitmesem de her sene yenilememde sorun olmuyor degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ales kayıt dönemi geldi. alessi, ucuz, uzaktan yüksek lisans aramalarım devam ediyor. naptınız siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ahmet yesevi benim dün başladı sanırım dersler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 tiLi said: ales kayıt dönemi geldi. alessi, ucuz, uzaktan yüksek lisans aramalarım devam ediyor. naptınız siz? alese girerim dersen gazi yonetim bilisim sistemleri var, bilgisayarci yazilimci olman gerkmiyo orgunu 600 tl uzaktani 1800tl donem basi bu sene de 50 60 ales 2.5 civari ortalamalar alanlar da girebilmis ikinci donem danisman secme dalgasi var yalniz ders onaylari icin, sakaryada yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tezsiz programlarda ales gerekliliği kalkmış her üniversite için diye duydum sonra ahmet yeseviyi aradım ales istiyoruz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 askerlikten niye kaçmaya çalışıyorsunuz ki nası olsa bi gün gideceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 yöö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 yurtdışında belli bir süre kalmak veya bedelli dışında, bi tek vicdani ret ihtimali var (askerlik için elverişli olmama durumunu atlıyorum) onu da herkesin yapmaya yüreği yetmez. sonuç olarak adı üstünde "zorunlu askerlik hizmeti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Biyik said: askerlikten niye kaçmaya çalışıyorsunuz ki nası olsa bi gün gideceksiniz. gitmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tiLi said: tezsiz programlarda ales gerekliliği kalkmış her üniversite için diye duydum sonra ahmet yeseviyi aradım ales istiyoruz dedi bilgi'ye başvurdum ben e-mba için. şurdan mezunum, şurda çalışıyorum dedim. yarın gel kaydını yapalım dediler Biyik said: askerlikten niye kaçmaya çalışıyorsunuz ki nası olsa bi gün gideceksiniz. herşeyin bi zamanı var. şu an hiç yeri değil. olursa da 6 ayımı parayla satın alırım. aslında merak etmiyor da değilim, sırf sosyolojik açıdan. işim gücüm olmasa, hayatım şu an ki gibi olmasa kesin giderdim uzun dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 benim şu an işim gücüm yok yine gitmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 iş falan aramıyosan, hayatında da seni bağlayan bişey yoksa git ya, napcan oturup, sıkılmıomusun derdinden de kurtulmuş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar