senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 beyler kayıt zamanları başladı bildiğiniz hangi üniversiteler var tezsiz uzaktan eğitim veren ve ekonomik olan. aklımda 2 üniv var şu an ahmet yesevi sakarya üniversitesi bölüm önemli değil bu arada, amaç askerliği ertelemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Askere gitmek istemiyorsan yurtdisina git calis. Ne kasiyorsun yuksek lisans deyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 tecil aralıkta yurtdışına yetişemeyebilirim aralığa kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben de arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 topicin takipçisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 gazi 3)Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programlarının ücreti nedir? Ders başına 600 TL Eğitim Katkı Payı alınacaktır. 4) Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programlarında bir dönemde en az kaç ders alınabilir? Danışmanlarının önerisi doğrultusunda açılan derslerden en az üç ders alma zorunluluğu vardır. sakaryanin donemligi de 1.5-1.8 gibi biseydi, ayni seye denk geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Uzaktan tezsiz, üstüne leş üniversitede doktora ver elini 33 yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Madem oyle ege uni de de ub var. Uluslar arasi bilgisayar diye bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ahmet yesevi askerlikcilerin tercihi afsasfsasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 arel 1300 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Selçuk Üniversitesi Tezsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ales i kaçırınca bunların hiçbirine giremiyoruz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Tezsizler ales bakmıyor artık. HADİ YİNE YAŞADINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Uzakdogu okudum ^^ yatiyim en iyisi hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 helo, benim tecil 27.06.2014'de bitiyo, döneme de 31.07.2014 diyo. şimdi gelecek yıl 27 hazirandan önce böyle bi şeye kayıt yaptırabilir miyim? veya ara dönemden alıyo mu kayıt tezsiz uzaktan eğitim hedeleri. yoksa bu yıl mı girsem. bi araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Seneye ben deniz turizmi açıyorum ona beklerim... (askerlikçileri diil, gerçekten iyi bi yl yapmak isteyenleri.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 su cok sacma degil mi yalniz : referans mektubu niyet mektubu yok tezli yuksek lisans parasiz tezsizi de uzaktan olanin yarisi kadar kredi ucreti uzaktana da yilda dort milyar civari atla deve degil de yani basmak istemiyorum da farki var mi ki devamsizliktan kalsak da tecil ediliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hacı en cuzu şimdi hangisi dedik sakarya mı arel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hakkaten mastera girip kalsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Abi sapık mısınız ne uğraşıyorsunuz bunlarla? Alın 80+ ales gidin anadoludaki her üniversiteye kabul alırsınız neredeyse. Askerlik tecili için kasarken gidip iyi okullara başvurmayın, oralara girmek isteyenlere falan yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Deadwoll ile birebir aynı fikirdeyim. Anadoluya gitmeye dahi gerek yok, Kocaeli / Sakarya / Bursa üçgenindeki okullarda dahi bir sürü yl kontenjanı boş kalıyor her yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 normal üniye gitsene hem bedava hem de alıyorlar her başvuranı bazı bölümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 abi şurdan iletişimde olsak hani üni, hangi bölümler mesela? boş klanlar neler, bende ales söz var girmek istiyorm yl ye herhangi bir şehirde tercihen marmara bölgesi yada iç anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ankarada gaziyi biliyorum bir referans niyet vs istemeyen basliktaki cogu insan muhendislik kokenli olsa gerek, bilgisayarla alakali 3-4 bolumu var bir ikisine felsefeden bile girebiliyor olman laizm sizin de bildikleriniz varsa komuniti fiiling falan iste abi, paylasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 deadwoll said: Abi sapık mısınız ne uğraşıyorsunuz bunlarla? Alın 80+ ales gidin anadoludaki her üniversiteye kabul alırsınız neredeyse. Askerlik tecili için kasarken gidip iyi okullara başvurmayın, oralara girmek isteyenlere falan yazıktır. 80 ales kolay mı alınıyor lan 56 alana kadar canım çıktı alesten benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar