Akito Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tarçın aromalı kola yapın lan. Sekersizinden olsun bi de. Tadına bakarım begenirsem daimi müşteriyim. Gerci olay kampanya ama. Tarçınlı bi şeyler istedi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 amerikadaki pepsiler niye gelmiyor buralara ya ne çeşitler var adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 steam key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 tadını değiştirsin kampanya faln yapmasın seda sayanla hiç yapmasın le colanın tadi daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 pepsiyi sadece circir olunca icerim o konuda cok etkili tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Calimero tüm postaların taunt lan. Doğuştan protection warriorsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 NeoStyle said: Yemeksepetine el atın bence de, hep coca cola indirimleri,fırsatları vs var bakıyoz pepsi yok.cci accountu munhasır. biz calisamayiz. tadını begenmeyenlerin en son ne zaman ictiklerini merak ediyorum. zira benim karsilastigim hep, hmm yea içtim işte bi ara kötü yea. kampanya söleyin gencler. steam yapmak üzere calisiyorum, olucak insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 pepsi 3 ayda 1 tadını degistiriyor bizim mi haberimiz yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Pepsinin içinden memeli çıksa ,hergün ceosu eve gelip yalvarsa gene içmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 synthesizer said: tadını begenmeyenlerin en son ne zaman ictiklerini merak ediyorum. zira benim karsilastigim hep, hmm yea içtim işte bi ara kötü yea. kampanya söleyin gencler. steam yapmak üzere calisiyorum, olucak insallah. pepsi twist geri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kate upton takvimi verseler tadına bakarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 applev0dka said: pepsi 3 ayda 1 tadını degistiriyor bizim mi haberimiz yok,yok daha uzun vadelerde şeker seviyesi azaltılıyo, coke'un da. obezite savaş vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Senin görev nedir synth pepside? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 formülü gösterdiler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 synthesizer said: applev0dka said: pepsi 3 ayda 1 tadını degistiriyor bizim mi haberimiz yok,yok daha uzun vadelerde şeker seviyesi azaltılıyo, coke'un da. obezite savaş vesaire. bence dogru bi hareket olmuş, 2 sene önce cok kola tüketirdim, şimdi ise ayda yılda 1 içiyorum işte, canım cok isterse, ama pek tadında degisiklik göremedim pepsi'nin en son 2-3 ay önce içtim sanırım,coke'u da 3 gün falan oldu işte. su masada duran kutu promosyonu alır denrim senin hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kate upton takvimine +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 serjuhan said: Senin görev nedir synth pepside?pazarlama bünyesinde, iş ortaklıkları ve tüketici etkileşimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 üstüne para verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Anladım synt eyvallah. Valla geçen gün bi müessese de Coca-Cola yoktu mecbur içtim. Ama cidden beğenmedim yine ya. Bu konuda senin yapabileceğin bir şey de yok ne yazık ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi ikisini de severim, coca cola bazen şerbet gibi mesela. Pepsinin asidi daha yoğun gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 reampage said: üstüne para verin.veriyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kapatıyoruz diyip hatıra şişe verirlerse 1 kereliğine düşünebilirim şahsen :p ha içmem ama, durur öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Pepsi satmak için kontör, oyun içerikleri vs veriyor. Coca Cola gibi hiçbir şey yapmadan satamıyor çünkü. Ben ne yaparsa yapsın almıyorum mesela, tadı çok değişik geliyor, beğenmiyorum. Ne yapsa satamaz bana mesela diye düşünürüm, burger kingte pepsi var, gidip 7up falan içiyorum. Atıyorum Steam'de oyun verse belki düşünülür ama kitlesi çok az, gidip bir kod verse, o kodu girdiğimizde 3 4 farklı seçenek çıksa, isteyen istediğini seçse belki bu şekilde bir fikirle değişik bir şey olabilir. Ya da atıyorum bir HTC One versin, ama 1 sene hep pepsi alalım :). Böyle bir şey olabilir belki. Bilemiyorum, tadı fena.. Başarılar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 coca cola zero kutularını 250ml indirip fiyatını 330 ml yaptığından beri max içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar