reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 UEFA tırstı çok net, olay aklanmak değil şuanda bursa ve salzburgu tamamen yok sayarak tazminat ödeme riskini 0'a indirdi UFEA.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Eğer tedbiri bozmasa hukuksuzluk yapmış olucaktı birde yargısız infaz sonuçta son kararı CAS'mı vericek o zaman beklemek zorunda UEFA yada tazminat ödemeye göze almak zorunda, ödemeyi göze almadı. Kığılının dediği burda anlamlı bu sene gidicek klüpler CAS'tan olumsuz karar çıkması halinde bile seneye cezalar yürütülücek böylece davaya müdahil daha fazla takım olmıcak kimsenin itiraz hakkıda olmıcak.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 1 ayda incelenecek x tane delil ve karar verilecek. Bu da bir nevi yargisiz infaz degil mi?
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 E-bu FB için iyi bir durum değil ki? Şikeli şikeli şampiyonlar liginde oynadı bunlar diye anımsayacak tüm dünya 10larca yıl.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yabancı adam nasıl anlasın abi? Mesela İngiltere'de bir şike olsa ben anlayamam
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Esh said: 1 ayda incelenecek x tane delil ve karar verilecek. Bu da bir nevi yargisiz infaz degil mi? Evet CAS'ın tarih vermesi yargısız infaz.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sostizm said: E-bu FB için iyi bir durum değil ki? Şikeli şikeli şampiyonlar liginde oynadı bunlar diye anımsayacak tüm dünya 10larca yıl. abi şikeli şikeli geçen sene UEFA'yı kaldırıyordu öyle düşünürsen olay kaç sene önce gerçekleşti
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Kulüpler kabul etmeseydi o zaman ve normal yargı sürecini bekleseydi.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 BulletRide said: Yabancı adam nasıl anlasın abi? Mesela İngiltere'de bir şike olsa ben anlayamam Oh wai..
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 BulletRide said: Yabancı adam nasıl anlasın abi? Mesela İngiltere'de bir şike olsa ben anlayamam İngiltere'de şike olsa İstanbul'a uşiyirum..
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 serjuhan said: Kulüpler kabul etmeseydi o zaman ve normal yargı sürecini bekleseydi. İşte burdada UEFA ile bir anlaşma yapıldı dediği şey herhalde UEFA birşey karşılığında kaldırdı tedbiri eğer karşılıklı bir anlaşma olduysa. bilinmeyen faktörler var net, artık aziz süre mi kazanmak istedi, o zamanda beşiktaş neden kendini riske attı.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 BulletRide said: Yabancı adam nasıl anlasın abi? Mesela İngiltere'de bir şike olsa ben anlayamam nasıl anlayamaz abi? halen benim gözümde şikecidir juventus ta milan da olayın ne olduğu da önemli değil. şikeci italyan takımlarıdır ikisi de. bitti. yabancılar olaya böyle bakacak.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Sonuçta olaya UEFA gözünden yada FB BJK gözünden bakınca belki değişsen birşey yok UEFA kendini garantiye aldı dersin, BJK FENERDE hem zaman kazandı hemde zaten cezayı öle yada böle alıcaktı işte bi şans dedi dersin. Ama UEFA bu kararı verdiği andan itibaren artık olaya Bursa ve Salzburda dahil oldu gruplara kalmak bu takımlar için çok daha önemli sonuçta bu gelirler onlar için inanılmaz paralar bir FB kura sonrası grup gelirini kaçırsa çok koymazda bursa için çok iyi para o. Beşiktaş için bile güzel para lan bu devirde sdf
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 lan sabahtan beri o iş bu iş koşturuoruz ince mince anlamam harharhar delikanlı gibi yazın asdfasd
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Komplo şu : GS ve Fransız lobisi Türkiyeden GS dışında kimsenin CL'ye katılmamasını garantiledi.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bursa-Salzburg kardeşliği. 16. dakikada tribün şov var Avusturya'da. Yedirmeyiz
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 reampage said: Komplo şu : GS ve Fransız lobisi Türkiyeden GS dışında kimsenin CL'ye katılmamasını garantiledi. Ahahah
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 BulletRide said: Yabancı adam nasıl anlasın abi? Mesela İngiltere'de bir şike olsa ben anlayamam O ne demek, volkan demirel misin?
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bu arada Radyspor Editörü Barış Ertül şöyle dedi ; Tazminat ortadan kalktı. Artık ya Avrupaya devam gelecek yada Avrupa dan men olacak.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 BulletRide said: Yabancı adam nasıl anlasın abi? Mesela İngiltere'de bir şike olsa ben anlayamam (tu):D
Öne çıkan mesajlar