cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sleepingdeath said: ses var ama goruntu yok ya :( birde madem benide banliyacan, onuda banla demis :( :(
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Abi kimse kusura bakmasi ama suraya gelio hala yok cemaat yok galaltik komplo yazanlar soylenen herseyi hakediyolar Baskaniniz ve bir kac yardakcisi ulkede futbolu silkip atiyorlar, sistem degisiyor adamlar icin kurallar degisiyor sonra pismis pismis gelio burda komplo diyosun cemaat diyosun. Bunun gezi parki basliginda "bu yapilanlar basbaganimaza dis guclerin yaptgi bir gomplodur, hülooggg" demekten bir farkinyok orda da ayni tepkiyi hatta kufuru yersin, burda moderasyon daha dikkatli diye millet tutuyor kendini. Artik milletin bogazina kadar gelmis, 2 yldir fuobl konusamiyosun aziz hirbosu yuzunden al bu kacinci sike basligi yani ve milletinde bir hassasiyeti var bikmis durumda sonra sen gelip iste bunlar aziz baskanimiza cemaatin komlosu diyebiliyosan bu tepkiyide beklicsksin burdakilerden. Konu disinda akp secmenie koyun vs diye giydirilebiliniyr su adamin benim gozumde koyundan farki yok yani ve en azindan aglama melis diyebilmeyim. Cok gormeyin bunu bize.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 senin futbola yazdigin mesajlarida, renginide biliyoruz dostum, gs topici disinda varsa yoksa aziz yada fener, ben diyorum banane gsden gidip en kotu kazik yemisiniz hamiti kitlemisler size demisimdir, ama burada gelip provoke mesajlar atmak anlamsiz, zaten $ike sureci sonuclandiginda suclu varsa sucluyu biz aramizdan temizlemesini biliriz, burada kalkip bizim takimimiz hakkinda kendi yargi sonuclari bildirmek kimsenin hamuru degil, bir fenerli olarak ne ben nede fenerliler ne gslilere nede bjklilere ayni sekilde karisamayiz, yani karsi taraf sanane dese haklidir, ama aziz reoroe turk futbolu reororo, yabanci siniri reororo demek mantiksiz, sirf sinekten yag cikaracaksiniz diye yillarin verdigi sinir stressten dolayi boyle saldirmaniz anlamsiz geliyor bana keser doner sap doner nede olsa.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bu forumda 2013 senesinde aziz yildirimi savunup galaktik komplo dusuncesi olanlari banliyoruz dostum. Uzgunuz. _Forum Illuminati Birligi
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ya yok aziz yildirimi destekledigim falan gitsin diyenlerdenim $ike muhabbetine degil, artik miladini doldurdu baska konularda kulube zarar vermeye basladi.
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Biz fenerbahceden bize ne diyemiyoruz maalesef cunku yoneticileriniz yaptigi seyler yuzunden bi sene play off oynaniyor oteki sene yanaci siniri dusuyor. Sen gelmissin burda biz max hamite laf soyliyiruz sizde karismayin bize diyosun. Mantik akiyor gercekten..
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 playoff karari alinirken gsnin tutumu ne yondeydi? yada gecen sene yabanci siniri karari alinirken gsnin karari ne yondeydi? hadi playoffu anlarimda yabanci siniri ne alaka yahu. ha bu arada bana gorede yabaci siniri sinirsiz olmali ama sen gecen sene yabanci siniri ok diyip bu sene kivirirsan bu is olmaz.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Rewendor said: Göz göre göre hakarete giriştiniz yalnız, biraz dikkat. Dediğim gibi daha sezon başlamadan havada cezalar uçuşsun istemiyorum da bir sakinleşelim lütfen.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sleepingdeath said: zaten $ike sureci sonuclandiginda suclu varsa sucluyu biz aramizdan temizlemesini biliriz, burada kalkip bizim takimimiz hakkinda kendi yargi sonuclari bildirmek kimsenin hamuru degil Temizlemesini biliyordunuzda neden hala hepsi başınızda? Federasyon şike olabilir mi dedi - Cemaat Yargı şike var bunlar suçlu dedi - Siyasi olaylar + Cemaat Uefa banladı - Kozmik cemaat Gerçekleri kabullenmek lazım azizi zorla kovmadığınız sürece oradan inmez o adam Ve hakkaten o playoff nasıl bir saçmalıktı ya
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Secilmisi kovmak kolay mi? Ha memleket ha futbol kulubu. Bu isler boyle yurumuyor. Ben eminim ki cas tan ceza yeseler de aziz istifa etmeyecek.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 mahkeme karari ile zaten su an banli durumda kulup baskanligindan a.s baskanimi ne oyle bir durum varmis ondan duruyor, futbol camialarindan ne baskanlar geldi gecti ne sana bana ne azize kalir buralar.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 WTF ?! NTV Spor'a telefonla bağlanan Abdullah Kiğılı "Fenerbahçe'nin Avrupa’dan elenmesi durumunda yerine Bursaspor’un alınacağı konuşuluyor. Böyle bir şey yok. CAS’tan olumsuz bir karar çıksa dahi Fenerbahçe bu sezon Avrupa’da sonuna yoluna devam edecek. CAS kararı bu seneyi etkilemeyecek." dedi.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yürütmeyi durdurma kararı bu mu demekmiş????? Bu sene ban kararı YOK hükmünde yani. Seneye CAS cezayı onarsa iki sene önümüzdeki sene mi başlıyor? Bu ne be?
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yok öyle bir dünya ya. Var mı böyle bir açıklama CAS ve UEFA'dan? Ayrıca yani ceza alsak da bu sene işlemeyecek diyor. Abi ötelemekten ne anlıyorlar ki bunlar. Zaten bu sebepten dolayı işler iyice boka sarmadı mı?
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Abi yürütmeyi durdurma olayı da yalan ya. CAS'ın açıklamasında yürütmeyi durdurma vs yok ki.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 e basında fener beşiktaş kararı kutluyor bayram havası vs haberleri dönüyor. yalna değildir heralde
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Basın dediğin şu Aziz Yıldırım'ın toplantı yapıp istediğini yazdırdığı adamlar değil mi?
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 @serjuhan sanki CAS'daki davanın gruplar kurasından önce bitmesi şartıyla UEFA kendi kaldırdı gibi bişi anladım ben.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 öyle de bu kadar bariz sallamaları baya saçma lan. agustosda cas ceza go go derse ne bok yiyecekler sdfs. zafer kazanıldı şeklinde gösteriliyor.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 said: FENERBAHÇE SK & BEŞIKTAŞ JK V. UEFA - UPDATE Lausanne, 18 July 2013 – Due to agreements reached between the appellants and UEFA, the decisions challenged by Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK have been stayed and will not be enforced until the Court of Arbitration for Sport (CAS) issues its final decision in each matter. This means that Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK will take part in the draws of the first preliminary matches of the UEFA Champions League (Fenerbahçe) and of the UEFA Europa League (Beşiktaş). In the meantime, the arbitration procedures are continuing following an expedited calendar agreed upon by the parties and it is anticipated that hearings will take place in August with a final decision being issued before 28 August 2013 (Fenerbahçe) and 30 August 2013 (Besiktas). Çok açık abi UEFA ve kulüpler arasında anlaşmış deniyor. CAS'ın yaptığı bir şey yok. UEFA, CAS ile görüşüyor ve birader bu davayı kuralara kadar karara bağlarsanız ben bunları alayım kupaya diyor. CAS da tamam diyor. Olay bu. Yani CAS'ın yürütmeyi durdurma gibi bir kararı yok. Gel gelelim KAP'a yapılan açıklamada bile CAS kaldırdı diyor kararı. Eee işte manipülasyon yapılıyor günlerdir borsada. Rezalet.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bence CAS uefaya demiştir, Tedbiri kaldır kalbini kırabilirim diye. UEFA tırstı apaçık çünkü bu sefer ön elemelerde elenicek takımların hakkını yemiş oldu, eğer bursa giderse haksız bir şekilde gidicek. Bursa gitmezse elenenler giderse bu sefer bursanın hakkı yenmiş olucak. Bursayı iki türlüde yaktılar sdf
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Red said: öyle de bu kadar bariz sallamaları baya saçma lan. agustosda cas ceza go go derse ne bok yiyecekler sdfs. zafer kazanıldı şeklinde gösteriliyor. gezi parkında, taksimde ve türkiye'nin genelinde de zaten toplam 3000 kişi falan çıktı sokağa protestoya, hatta hiç bir olay yoktu aslında ilk 10 gün boyunca.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 souldarkorn said: WTF ?! NTV Spor'a telefonla bağlanan Abdullah Kiğılı "Fenerbahçe'nin Avrupa’dan elenmesi durumunda yerine Bursaspor’un alınacağı konuşuluyor. Böyle bir şey yok. CAS’tan olumsuz bir karar çıksa dahi Fenerbahçe bu sezon Avrupa’da sonuna yoluna devam edecek. CAS kararı bu seneyi etkilemeyecek." dedi. Şu doğru olan aslında yani olması gereken ama fener ve beşiktaşın alehyine olur, sonuçta ceza alsa bile almış olucaklar kimsenin hakkı yenmemiş olucak ceza seneye işlemeye başlıcak, ama bu seferde klüpler için iş uzadıkça uzamış olucak.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 UEFA kendini garantiye almak için iki klübe bu sene Avrupa da oynayın diye teklif götürdü. Belki suçsuz çıkarsanız CAS tarafından boşa seneniz heba olmasın diye. Aslında kendini düşünüyor. Yüzde 1 bile ihtimal olsa tazminat ödeme riskini almak istemiyor. Bizim klüplerde bulmuşken nefes alma fırsatını atladılar hemen. Bkz. ortalık bir günde duruldu. Ama asıl fırtına 8-10 ay sonra kopacağına 1 ay sonra kopacak. Fenerin açıkladığı gibi CAS itirazı sonucu durdruma kararı çıkmadı. UEFA ile klüpler anlaştı. CAS tamam bana uyar dedi. CAS resmi sitesinde de yazıyor UEFA ve klüplerin anlaştığını.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 aslında şuan böyle ses kaydı alıcaksın foto kaydı alıcaksın UEFA CASTI! vs. diye atıp tutanları. 1 ay sonra cezai karar verirse CAS suratlarına atmak için. adamlar inatla anlamıyorlar halen uefa tırstı geri adım attı cas ispatı işte temiziz! diyen tipler dolu.
Öne çıkan mesajlar