ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yılın acinasilar da , " fener cad i satın almış diyen " malum takım holiganlari adfgdsdff
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 liseliler basmışlar fenev menev hayırdır canım yolunumu kaybettin.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 tek yazınca kullandığı kelimeyi afrika kabilesi gibi oluyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Pingu said: Fenevbahçeyi yıkmak için komplo kurmuşlar Tamamen siyasi bu olaylağ Ağlama melis Daha sezon başlamadan cezalara başlamak istemiyorum, ama tekrar belirteyim "fenevbahçe" tarzı kullanımlara karşıyız. Dahası bu tarz agresif ve tahrik edici mesajlara da karşıyız. Bilerek silmedim, uyarı olarak burada dursun.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Pingu kim la ben yazmıştım bunu Hadi fenevbahçeye alınıyorlar anladıkta "Yönetimimizi ele geçirmeye çalışıyorlar, bu şike olayları komplo bla bla" diye gezinen tiplere ne diyeceksin başka? Beşiktaşlıyım ben Eğer suçluysak düşürsünler ligden, şikeyle ilgisi kalan yöneticilerimiz gitsinler kendilerini aklayıp gelsinler diyorum başından beri Beşiktaşın hakkı yendi şakasınada cons her yaptığında gülüp geçiyorum gayet "Komplo teorisyeni" olan fenerlilerde alışsınlar birşeylere artık janis said: cicibeybe said: Fenevbahçeyi yıkmak için komplo kurmuşlar Tamamen siyasi bu olaylağ Ağlama melis Arada kaynamasın lütfen. Kurallar herkese işlesin. Fene(V)bahçe değil. Fenerbahçe. Dilin dönmüyor olabilir , elinde mi dönmüyor? Azıcık varsa da main hesap ile yazarsın. Main hesap zaten raad ol
loop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Aziz yıldırım, foruma üye olsa her lafında banlanacak yani..
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Adam söyleyemiyor da klavyesinde "R" tuşu da mı yok. Ama adamda hiç "R" yok gidere gider.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Terbiyesiz herif sen bjknin hakki yendi ile fenev'imi bir tutuyorsun, ulan 1 ust postta var adam uyariyorum diye, umarim ceza alirsin, hani biz gel bjkde gelsek buraya 8jk yada 6s yazsak hos bir durummu ? Ne kafasi lise? Kurtlar vadisi? cicibeybe said: Pingu kim la ben yazmıştım bunu Hadi fenevbahçeye alınıyorlar anladıkta "Yönetimimizi ele geçirmeye çalışıyorlar, bu şike olayları komplo bla bla" diye gezinen tiplere ne diyeceksin başka? Beşiktaşlıyım ben Eğer suçluysak düşürsünler ligden, şikeyle ilgisi kalan yöneticilerimiz gitsinler kendilerini aklayıp gelsinler diyorum başından beri Beşiktaşın hakkı yendi şakasınada cons her yaptığında gülüp geçiyorum gayet "Komplo teorisyeni" olan fenerlilerde alışsınlar birşeylere artık janis said: cicibeybe said: Fenevbahçeyi yıkmak için komplo kurmuşlar Tamamen siyasi bu olaylağ Ağlama melis Arada kaynamasın lütfen. Kurallar herkese işlesin. Fene(V)bahçe değil. Fenerbahçe. Dilin dönmüyor olabilir , elinde mi dönmüyor? Azıcık varsa da main hesap ile yazarsın. Main hesap zaten raad ol
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 niye bu kadar alınıyor bu fenerliler anlamıyorum hakikaten... fenev dese ne demese ne o alyrı ama abi buna bu kadar kızmanın sebebi nedir ?
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Sakin ol şampi Fenevbahçe denmesine alınmayı anladık diyoruz, adamın konuşamaması ile dalga geçmek hoş birşey değil zaten, o yüzden yapmayız bir daha diyoruz terbiyesiz herif falan ne ayak, kime ne hakaret etmişiz tekrar ediyorum sakin ol şampi
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 alinma diye bir sey yok birader, bu bir saygi meselesi sen bana saygili ol bende sana, herkes burada takim adi yazarken "6s,8jk,fenev" yazsa hosmu olur ? 1 aya kalmaz millet ana baci birbirine girer. sonuc olarak burada bir kural var bu kurala ya uyarsin yada cezasini cekersin.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 tamam senin kaliten belli fazla uzatma bak yine yaziyor fenev diye hey allahim birde sampi falan yazmis ulan vitamnsiz mektebini bitir yol yordam ogren oyle gel ayar cekmeye kalkis.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 La arkadaş anlamıyon mu yazdıklarımı, fanatik misin başıma? Yazdıklarımı baştan oku bakayım fenevv diye bağrınalım diye mi tutturmuşum yoksa doğrusun bu konuda rew mi demişim
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Sanırım kafalar karışık, biraz açıklama yapayım. "Fenevbahçe" "8jk" "6s" "ezikfb/gs/bjk" tarzı üslupları forumda kullanmıyoruz. Hem genel görüntüyü bozuyor, hem tartışmayı Melih Gökçek seviyesine çekiyor, hem de hele hele fenev olayında icraatları sevilmediği için bir insanın elinde olmayan fiziki yapısıyla dalga geçmek çok çirkin bir şey. Söz konusu kişi kim olursa olsun, hoş değil. Bunun dışında "ağlama melis" "beşiktaşın hakkı yendi" falan gibi ithamları komple yasaklamak pek gerçekçi olmaz, uygulanabilir olmaz. Yer yer kullanılabilir. Ancak dozajı aşmamakta fayda var. Sürekli tahrik amaçlı yazılırsa artık hükümetimizin deyimiyle "maksadını aşar."
loop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 752bjk yaz istersen, herkez sizin gibi kendisini uzaydan gelen üstün yaratıklar sanmıyor..
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 he anlamiom sen bana anlatacaksin diyede ugrasma bence 3-5 tane saglam beyin hucrenide burada harcama, verirler sana yolu merak etme :) vitaminsiz ya.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 herkes bir havada ya arkadas 3 post ustte yazmisim, hep bir ayar havasindasiniz ama ici sonuk balon gibi patliyorsunuz, kimse burada ustun degil yada yaratik degil, tamam anladik yazmayi biliyorsun umarim okumayida ogrenirsin yakinda. loop said: 752bjk yaz istersen, herkez sizin gibi kendisini uzaydan gelen üstün yaratıklar sanmıyor..
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Göz göre göre hakarete giriştiniz yalnız, biraz dikkat. Dediğim gibi daha sezon başlamadan havada cezalar uçuşsun istemiyorum da bir sakinleşelim lütfen.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Şikayet ettim abi, benim hakaretim falan yok, yanlış yaptığımızı gördüğümüz yerde de söyleriz ama yinede benle birlikte bu fanatik arkadaşıda banla rahat edelim hep birlikte
loop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sleepingdeath said: herkes bir havada ya arkadas 3 post ustte yazmisim, hep bir ayar havasindasiniz ama ici sonuk balon gibi patliyorsunuz, kimse burada ustun degil yada yaratik degil, tamam anladik yazmayi biliyorsun umarim okumayida ogrenirsin yakinda. loop said: 752bjk yaz istersen, herkez sizin gibi kendisini uzaydan gelen üstün yaratıklar sanmıyor.. Burda konu üyelerin yazma-okuma yetenekleri değil ! Neyse hakikaten de değmez ceza almaya :)
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dont feed the troll men. bırakın takılsın fenevbahçe falan demeye devam etsin, rewendor vurur ağzına banı uyanınca sfsdsds
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ses var ama goruntu yok ya :( birde madem benide banliyacan, onuda banla demis :(
loop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Gelin gelin, CAS durdurma verdi, saklanmanıza gerek yok artık..
Öne çıkan mesajlar