BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Baymadı mı senelerdir UEFA? Biz de bir ara CL'ye gidemezken paso UEFA'daydık sanırım 4-5 sezon üstüste, grup maçlarını izlemiyordum bile eleme turlarına geçince bakıyordum maçlara, sıkıcı bir ortam. Senelerce üstüste UEFA'da olacağıma 3-4 senede 1 CL oynarım daha iyi lan
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Grup kuraları son tarih olan 25 Ağustostan sonra çekilecek. Tekrar yazıyorum. O sebeple karar çıkmış olacak. FB nin gruplara kalıp kalamayacağı direkt karar bağlı. Sadece ön eleme maçına bağlı değil. Yani işin açıkçası FB nin para alabilmesi için aklanması lazım. Şuan aklanmadan FB nin tek alacağı elem maçında ki iç saha tribün gelirleri.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 CL'nin havası bambaska tabiki, ama dediğim gibi surekli avrupada olmak,kendini göstermek mücadele etmek bir prestij meselesi.. ya biz zaten CL'ye de gitmeyelim ya. gs gider braga cluj ceker. bize 4. torbadan almanya sampiyonu gelir abi öyle sans mi olur ya haha
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Tamam zaten olay o. Yayın gelirlere ülke takımları arasında grup aşamasından sonra pay ediliyor, gruplara kalmak şart. Ben o karara istinaden dedim. Benim takıldığım nokta bu geliri tek başımıza alma ihtimalimiz yüksekken şu an azalması. CAS'tan olumsuz yanıt gelecekse de Fenerbahçe elensin, Bursa'ya yar etmesin sjdfjsdf
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bu oaly uefaya yaradı bence.. tazminat ödemicek en azından
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bursa niye gitsin abi öle bir durumda saçmalık orası ön elemeyi kaybeden gider, eh bu seferde Bursa CAS'a gider hakkımızı yediniz diye.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Tamamen kendini garantiye aldı. Yok benim organizasyonum prestijlidir, adı şikeyle dahi anılsa almam vıdıvıdı derken CAS'tan ve tazminattan tırsıp ehe madem oynasın ön elemeleri de sonra banlarız kafası yaşıyorlar.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 UEFA kendisi için en doğrusunu yaptı. Riski attı üstünden. Bu arada CAS'dan gelen bir şey değil diyorlar bu olay için. Yani CAS yürütmeyi durdurdu filan diye lanse ediyor basın fakat UEFA tedbiri kaldırmış. KAP açıklamasında da CAS diyordu. Lan bi de sürekli SPK SPK diye Galatasaray'a sallamıyorlar mı deli oluyor insan.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi Paticik'i seviyorum ya, bilinçli herkes ve kararı araştırıyor. 12numara ve antu'ya bakayım dedim bir gökkuşağı kusacaktım, her yer sevinç, rengarenk, oh be bitti sonunda çile, artık alnımız ak falan.. neler neler Sonra sevinç silsilesi bitince noldu cincon uğraştın o kadar bak Avrupa'dayız :D filan. Aynı sporu sevmek çok kötü birşey lan bu adamlarla
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 UEFA cezayı verip şimdide kaldırdı mı ? o zaman cas gitemsin fener ee dorudan gidio işte kuralara. Yani yürütmeyi CAS durdurmadıysa ve UEFA durdurduysa CASa hangi karara itiraz etmek için gitmiş oluyor fener
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 reampage said: UEFA cezayı verip şimdide kaldırdı mı ? o zaman cas gitemsin fener ee dorudan gidio işte kuralara. Yani yürütmeyi CAS durdurmadıysa ve UEFA durdurduysa CAS hangi karara itiraz etmek için gitmiş oluyor fener aaha aynen abi söyle bişey var . yemin ediyorum beynim yandı, daha cok dusunmucem, ortalık karıstı iyice
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 CL için söylenen Bursa değil FB elerse elediği takım gruplara kalacak.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Yok abi CAS'da dava görülecek, 29 Ağustos'tan önce de karar verilecek. Tedbiri UEFA niye koydu vs fazla kurcalamayın ya, spor hukukunu çözdük yemin ederim sağol Aziz
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 fener ş.ligi için kritik onlar riske girebilir cezaları zaten 2 yıl. ulan bizim bu sene uefa'ya gitmemiz çok mu önemli.kulübün geleceği riske sokuluyor.şimdi 1 ay sonra men edilirsek cezamız önümüze yıla sarkacak.ligde şampiyonluğunda fazla önemi kalmayacak. çok net yazıyorum eğer cas'tan ceza dönmezse fikret orman o koltukla oturamaz.hemen istifa etmeli.
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 serjuhan said: UEFA kendisi için en doğrusunu yaptı. Riski attı üstünden. Bu arada CAS'dan gelen bir şey değil diyorlar bu olay için. Yani CAS yürütmeyi durdurdu filan diye lanse ediyor basın fakat UEFA tedbiri kaldırmış. KAP açıklamasında da CAS diyordu. Lan bi de sürekli SPK SPK diye Galatasaray'a sallamıyorlar mı deli oluyor insan. CAS'da muhtemelen o şike soruşturması patlar. O iddaname ve delliller ile dava anca siyasi güçle kazanırsın, yoksa bağımsız bir mahkemede zor ispatlarsın şikeyi. Olayında muhtemelen farkında UEFA ondan tedbiri kaldırdı, riski üzerinden attı adamlar. Artık RTE'nin CAS'a gücü yeticekmi ona bakıcaz.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 souldarkorn said: CL için söylenen Bursa değil FB elerse elediği takım gruplara kalacak. Şu inanılmaz haksız bir olay yanlız. Buda Bursaya itiraz hakk ıverir
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 inprc said: fener ş.ligi için kritik onlar riske girebilir cezaları zaten 2 yıl. ulan bizim bu sene uefa'ya gitmemiz çok mu önemli.kulübün geleceği riske sokuluyor.şimdi 1 ay sonra men edilirsek cezamız önümüze yıla sarkacak.ligde şampiyonluğunda fazla önemi kalmayacak. çok net yazıyorum eğer cas'tan ceza dönmezse fikret orman o koltukla oturamaz.hemen istifa etmeli. yaw he he.. YD ile adalının pisliklerinden adam klübün basında oldugu 2 sene boyunca avrupaya gidemesin. sonra istufa etsin, yerine kim gelsin, bunlara neden olan Adalı mı ? yaw he he
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 CAS'dan bu kadar kısa sürede karar çıkması da anormal. Yani UEFA muhtemelen CAS ile görüştü bu davayı hemen görün bende tedibir kaldırayım gibi. Oradan okeyi aldı takımlar üzerindeki tedbiri kaldırdı. Benim bildiğim CAS davayı sıfırdan incelemeye alıyordu ki; sayfalarca döküman var ve süre de baya kısıtlı. Bu nasıl iş amg. Karışık bir durum var ama tabi ki Aziz'in bu işi her zamanki gibi manipülasyon şeklinde kullanacağını biliyoruz. Şimdi yarın gazetelere filan yazdırır "UEFA ÇATIRDADI","Fenerbahçe UEFAyı CAStırdı". Cümbüş var 1,5 ay daha.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi 1 ay sonra men edilirsek bu sene men edilmiş olucaz işte cezamızı bu sene çekmiş olucaz neden seneye sarksın
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 reampage said: Abi 1 ay sonra men edilirsek bu sene men edilmiş olucaz işte cezamızı bu sene çekmiş olucaz neden seneye sarksın biz size gelmeyin dedik geldiniz, o zaman senye de gelme ayu derse sasırmam
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bu uefa da ne kivrak çıktı ha. Az zorlasak sahaya yansımadı bile yaparmış bunlar. Sırf tazminattan kaçmak icin kuraya sokuyor adamlar.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Eğer CAS cezayı kaldırmazsa eğer artırım hakkı varsa kullanır valla. Sokarım bana fazla mesai yaptırdınız diyerek :D
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yok ceza çekilmiş sayılmıyor.kulüpler riski aldı. bu durumda cas'a gitmemek suçu kabul etmek olur diye düşündüler.ama bu operasyonda kelleler 2 yıl önceden kesildi.mantıklı karar alınıp kulubün geleceği düşülmeli şu aşamada. çünkü yönetimde cas'tan umutlu değil.biliyorlar ne olacağı.sonuçta büyük bir yıkım olacak beşiktaş için gelecek sene de avrupa'ya katılamamak.önümüzedekiş yıl toparlanmanın meyveleri alma senesiydi.yeni stad ve şampiyonlar ligi katılımı ile..
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Doğru diyor. Fenerbahçe kupaya devam ederken men yerse o zaman cezadan düşecekmiş. Ancak elemede elendi ve ceza da CASdan geçerse normal olarak cezaya sayılmayacak bu sene. Niye sayılsın ki yahu zaten kendisi sahada eleniyor. Cezayı neye dayanarak bu seneye mahsup edeceksin.
Öne çıkan mesajlar