di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 janis said: Gecen ay benimde başıma geldi. 1 gün boyunca kulağım çınladı hep. Hatta ses seviyesi yüksekdikçe çınlama daha da artıyordu. Çok sinir bozucu bir durum. Ama sonra kendiliğinden geçti. Acaba kulağı temizletsen nasıl olur? Umarim benimki de gecer ama 1 aydan fazla oldu bende ve gittikce artiyor cinlama falan. Tekrar bi gidicem doktora bakalim ne dicek ? Bu arada doktora gorundum daha once sirf bunun icin. Kulak temizletecek bir sey olsa soylerdi heralde ya. Ha bir de kulaklarimi tamamen kapatinca, disaridan herhangi bir sey duyamazken bile en ufak bir degisiklik olmuyor cinlamada. Haliyle kulak zarinin disi ile alakasi yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 j_bLiND said: kulaklık kullanıyo musun? biraz yüksek sesli dinlediğimde bende istisnasız her zaman olur. nadiren arada olur ama çok değil. yutubda bi kanal vardı relaxing noise gibisinden. gece yatmadan dinliyordum. beyaz gürültüden çok kahverengi gürültüyü sevdimdi ben Cok az. Hatta son 2 aydir hic denecek kadar az kullandim cunku oyle muzik falan dinlemiyorum kolay kolay. Normalde sessizlik seven adamim ama su cinlama ciktigindan beri dayanamiyorum ona, muzik TV falan aciyorum ama o da alakasiz kulaklikla. White noise denemistim ama brown noise denemedim, deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 white noise denedim demissin ama ben yine de koyayim :http://www.youtube.com/watch?v=hERLH3Q-hCQ geceleri bunla uyuyorum bende gurultu duymuyorsun temiz oluyor. Kulak cinlamasini da bastiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 çok ilginç, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Stres, tansiyon veya kolestroldür. Benzer durum bende de vardı, böbrek damarı tıkanıklığı nedeniyle hipertansiyondan çıktı. İlaç verdiler, çok sinir stres yapmadığım zaman duymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Nako iş güç yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Yatıyorum lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bayramda geliyo musun benle? tatil yapcaz ören geceleri çok hareketli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 cundaya akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 al götür beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 vala gelcen mi annem bekliyo yemek yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 konuyu hortlatayım @di kulak çınlaman geçtimi son durum nedir ? annemde de başladı sanırım doktorlar bi teşhis koyamadılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Babamda böyle bir sıkıntı vardı kendisinde tansiyon var ama yine onla alakalı gibi görünmüyordu. Şimdi hatırlayamadım ama bir adet kulaklık aldı çeşitli seans boyunca kulagına takıyor bir frekansta yayın yapıyormuş. Onu kullandıkça kesti azaldı baya hala var ama. Araştırın bence bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ihtiyarliyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bende 8 senedir var kulak çınlaması. KBB'nin gosusuna gittin onlar bile bulamıyor. Nöroloji'dende bir şey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Thraine_Numeheru said: konuyu hortlatayım @di kulak çınlaman geçtimi son durum nedir ? annemde de başladı sanırım doktorlar bi teşhis koyamadılar :( Gecmedi maalesef. Daha da kotuye gidiyo. Kacari yok sanirim bu kotuye gitme olayinin. Geri donusu hic hic yok. Tekrar bi gidicem doktora ama tinnitus olunca doktorlar da pek gevsek davraniyo yapcak bisey yok diye. Bazi ozel kulakliklar falan varmis disardan gelen sesi kesen, ozellikle yuksek frekanslari falan normalize eden ama kendileri kadar parasi da guzelmis. Denemedim ama deneyenler memnun gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Ya şimdi baktımda neymiş diye.. Lan öle hastalıkmi olur oha. Nasıl koruyosun akıl sagligini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Ara sıra gelip 2 kişiyi banlayıp rahatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 benzeri bir durum çok stresli bir tartışma yaşarken ilk defa başlangıç gösterdi bende de, yaklaşık 2 ay önce falan. ama bendekinde şöyle özellikler var, -çok strese girdiğimde, sesim yükseldiğinde başlıyor genelde . -başladığında çene hareketlerimle senkron gidiyor (her hecede 1 *[s]tık*[/s] *krt* ediyor ) -yutkunurken de oluyor. doktora gidemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Bu olay bende kendimi bildim bileli var. Sıfır sessiz ortam benim için çekilmesi en zor sesler yaratıyor. Hafif sessizlik de rahatsız edecek kadar çınlatıyor. Tedavisi falan yok gibi bişey. Terapi falan filan diyorlar da denemedim. Bi kaç ses türü var ( akar su, doğa sesi falan ) onlar çalarsa baya bi azalıyor çınlamayı duyma. Tabi her gece o sesleri açıp uyuyamıyorum. Özellikle sese takıldığım zamanlar uyumak imkansız. Kimi zaman bu takıntı loopa giriyor uzuuuun bi süre. Son 6 aydır doğru düzgün uyuyamıyorum mesela. Daha önce de uyutmadığı aylarım olmuştu. Aşırı sessiz ortamlarda zirve yapıyor, sanki borozan çalıyorlarmış gibi ki o zaman bırak uyumayı nefesinizi bile duyamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 zormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=I-Hpa8n4h-c şöyle bi tedavi var ama başarılı mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Orta kulak iltihabıyla başladı bende ilk hafta doktorlar yea o iltihaptan raad ol geçer dediler.Geçmedi..İşitme testi falan yapıldı normal gözüküyor.Yorulduğumda artıyor ses. Zamanla azaldı ses bende.Ufakta olsa ses bastırmaya yetiyor.Ya da sürekli bi şeyler düşünüp arkaya atmaya çalışın sesi bi süre sonra tepki vermiyor oluyosunuz, tabi uyumak zorlaşıyor bunu yapmaya çalışınca. Bide bundan dolayı mı ne uyandığımda hala uykum oluyor yeterince uyumadan uyanıyorum bi şekilde.3 aya yaklaştı başlayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 birisi çok pis sövüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Bu Noyanlarin hepsi mi boyle ya? Daha normaline denk gelemedik forumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar