pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 s2cig3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 insanlar pepsi içiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 coca cola koy işte hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 synthesizer said: söyleyin abi pepsi almanıza teşvik edebilecek ne kampanya koyabiliriz, mümkün kılmaya çalışayım haha, abi gayet iyi pati kullanıcılarından birisin bu yüzden trollüyorum sanma ama, mümkün kılmaya çalışayım ne yahu? :P hayır sanki çocuğumuza iş ayarlanıyor. sen burada fikir verene yardım etmiş olmayacaksın "mümkün kılarak" onlar sana yardımcı olacak ki win-win bile değil, en iyi ihtimalle komensal bi ilişki yani.. Zaten başlık açmışsın çakallığa yatmamışsın ama yani şu postun komik olmuş, kendin de görüyorsundur zaten :) Edit: ne anlatım bozukluğu yapmışım arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 calimero said: synthesizer said: söyleyin abi pepsi almanıza teşvik edebilecek ne kampanya koyabiliriz, mümkün kılmaya çalışayım haha, abi gayet iyi pati kullanıcılarından birisin bu yüzden trollüyorum sanma ama, mümkün kılmaya çalışayım ne yahu? :P hayır sanki çocuğumuza iş ayarlanıyor. sen burada fikir verene yardım etmiş olmayacaksın "mümkün kılarak" onlar sana yardımcı olacak ki win-win bile değil, en iyi ihtimalle komensal bi ilişki yani.. Zaten başlık açmışsın çakallığa yatmamışsın ama yani şu postun komik olmuş, kendin de görüyorsundur zaten :) Edit: ne anlatım bozukluğu yapmışım arkadaş..benim de he dedigim gerceklesmek zorunda olmadıgı icin, mumkun kılmaya calısırım, yapılan talepleri. kelime seciminde bir yanlislik gormuyorum. misal google play talebi gelmiş, gidip konusup bunyeye koymaya calısacagım ve insanların da 1.25TL'lik bir içecek alıp, hem bir gıda hem de minimum 2-3 liralık google play kredisi kazanmasını saglayacagım, ki bence tüketici icin winden ötedir, kendisinin parayla satın alacagı bir ürünü, neredeyse cebine para koyarak veriyorsam. yanlissam yanlis de? kommensalle alakasız. edik: threadi burdaki posttan sonra açtım zati btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 talon alınmıyor lan 1 haftadır deniyorum 12.01'de tükeniyor kodlar ya da site hata veriyor,çöküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 evet malesef ya sınırlı talon var, haftaici hergun verelim diye gunluk limit tukeniyo millet abanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 zzzzzt1 hüloğğğ4 hıaaamına8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 synthesizer said: calimero said: synthesizer said: söyleyin abi pepsi almanıza teşvik edebilecek ne kampanya koyabiliriz, mümkün kılmaya çalışayım haha, abi gayet iyi pati kullanıcılarından birisin bu yüzden trollüyorum sanma ama, mümkün kılmaya çalışayım ne yahu? :P hayır sanki çocuğumuza iş ayarlanıyor. sen burada fikir verene yardım etmiş olmayacaksın "mümkün kılarak" onlar sana yardımcı olacak ki win-win bile değil, en iyi ihtimalle komensal bi ilişki yani.. Zaten başlık açmışsın çakallığa yatmamışsın ama yani şu postun komik olmuş, kendin de görüyorsundur zaten :) Edit: ne anlatım bozukluğu yapmışım arkadaş..benim de he dedigim gerceklesmek zorunda olmadıgı icin, mumkun kılmaya calısırım, yapılan talepleri. kelime seciminde bir yanlislik gormuyorum. misal google play talebi gelmiş, gidip konusup bunyeye koymaya calısacagım ve insanların da 1.25TL'lik bir içecek alıp, hem bir gıda hem de minimum 2-3 liralık google play kredisi kazanmasını saglayacagım, ki bence tüketici icin winden ötedir, kendisinin parayla satın alacagı bir ürünü, neredeyse cebine para koyarak veriyorsam. yanlissam yanlis de? kommensalle alakasız. edik: threadi burdaki posttan sonra açtım zati btw yanlışsın bence ya, ona bakarsan zaten kontör veriliyo o da win. kullanıcı her türlü kazanıyo, pepsi batıyo, pepsi çok übere gelir ki bu değil sonuçta hepimiz biliyoruz. ha google play kontörden daha iyi diyebilirsin ona eyvallah ama biz sanki her türlü kazanıyormuşuz, pepsiyi kazıklıyormuşuz, gibi bir duruma geliyor senin dediğin ki kazın ayağı öyle değil tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 nerden çıktı abi o? öyle bir iddiam olsa bile, hangi kafasız inanabilir. yersiz olmuş tutumum hakkındaki varsayımın ve asılsız. tek bir çeşit hedef kitle yok, bu sebeple de bir çeşitten fazla kampanya kurguluyoruz. her birindeki istisnasız tek kaide, içeceğe verdiğin paranın üzerinde bir değer alıyor olman. bu da yeterince tüketici nezdinde win olur bence? senin kazanman bizim kaybetmemizi gerektirmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 başka kod verebilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kod u olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 son 1 lazım acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 gidip alsana bakkaldan, bu kadar acilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hala lazim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 50 krş 50 krş biriktirip benzin mi alıyorsun hacı ? 10 gündür kapak topluyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Marty said: hala lazim mi? lazım pmden at ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 yenge lazim mi? MUAHUAUHAUAAHUAHUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Adam kod diyo baska bisey demiyor :) Robot olmus mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 HarveyQuinn said: Marty said: hala lazim mi? lazım pmden at ama 10 gundur kapak pesindesin hala mi bitmedi? anlaminda sormustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 facepalm* kod herzaman lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Beyler bu kapaklardan 50 kr akaryakıt veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 lol için topluyorum benzin için değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 banada kod atın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Lithran said: Elimde bi dünya cipsden çıkma pepsi 330 ml kutu cola eşantiyonları var sırf şeklim düşmesin diye markete gidip almıyorum ciddi bak. Hahaha demek yalnız değilmişim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar