bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bence gayet olmuş ya ama steroidleri, sporu bırakınca nasıl muhafaza edeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 gelişme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sporu birakmayacak steroidleride bitirdi diye tahminim. 6 haftaydi diye biliyorum. kasacak bundan sonra iste ayni sekilde. zaten birakirsa ne manasi kaliyor ki yaptigi onca seyin. en tehlikelisi bu kadar cabuk gelen gelisimin birakirsa cabucak yitip gidebilecegi. o yuzden bir hayat tarzina girdi devam edecek. sanirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ne bileyim bir ara yazmıştı sanki öyle bir şey, sürekli uğraşacak vaktim yok mu diye neydi hatırlayamadım, ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 5 ay önce askere giderken 94 kiloydum ve dün askerden geldiğimde 74 kilo olarak geldim. ama sporla falan kaybetmediğim için vucut inceldi kollar falan çok fena. omuzlarım normalde geniş olduğu için iyice kemiklerim falan çıktı baya. kilolu halim daha iyi duruyodu resmen :D şimdi benim bu kilo kaybından sora spora gidip vucudu toparlamam lazım ama nasıl? ne önerirsiniz? illa bi spor salonuna mı yazılayım yoksa evde şınav mekikle falan halledebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 uzun süreli düzgün vücüt muhafaza etmek istiyorsan salon baya zorunlu gibi, evde çok koy veriyorsun, bende askerden dönünce 10 küsür kilo vermiştim, hızlı geri aldım dikkat et malum diet değişikliği hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Sequoya said: Kafa geçmeyin olm keserim çükünüzü :) Göğüs antremanından sonra kıllar dökülmüş pampi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Daha iyi olacak. En kaliteli 5-6 haftasi onunde daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hemen antrenman sonrası yanıltmaz mı? ama yine de güzel gelişme var valla. millet niye kullanıyor steroid anlamış oldum biraz. bu ne lan adam başlayalı şunun şurasında ne kadar oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 seni bıçaklıycam seque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Herkes dile geldi bakiyorum. Adama ilk baslarken dunya kadar laf sokuyordunuz? Sizi gidiler siziiii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 fin'in mesejının ekran görüntüsünü savcılığa yolladım. delil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ʞls ǝq ɐɯsuoʞ sɹǝʇ sɹǝʇ ɟɟn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://musclemaximizerpromo.com/wp-content/uploads/2013/08/anabolic-steroids-before-and-afternutrex-anabol-5-wu4rimws.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi o before after penis büyütücüler gibi olmuş sanki biraz gerçek mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 caucasiandan hispanic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sequede faction change atar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bilmem.. oyle buldum koydum iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 12 hafta http://www.bodybuilding.com/fun/images/2007/krisgethin_guide3c.jpg http://www.bodybuilding.com/fun/images/2007/krisgethin_guide3d.jpg bu adamin bu konuda videosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 roid diye bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hangisi daha kötü bilemedim ya, alttaki resim tam bir freak bacaklardan yeni bacaklara falan filizlenmiş diğeri de dombul, sanırım dombul daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ilk resim daha bir sempatik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 iğrenç gözüküyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar