Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 l carnitine is a lie lcreatine diyede bisey yok sffafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bimde varsa ayri le creatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bimde helal kreatin varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 vucutcular hangi protein tozundan alayım 324234 tane çeşidi var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 hepsi aynı, farketmez kullandığın marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 online aldığınız bi yer var mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://www.protein7.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Fin said: vucutcular hangi protein tozundan alayım 324234 tane çeşidi var bunun. cahallar on der. on ne abi izole protein tozu harici almayın bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Evet panpalar istanbula döndüm uzun bir aradan sonra tartıya çıktım. KG: 87.5 Bugün gittim bunun üstüne hemen alışveriş yaptım bedende değişiklik var mı diye. Pantalon: 33 Beden Gömlek: 48 Beden Oyea :) Yüzme faslı 2 haftalığına bitti spor salonu faslı başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Basen var sende galba. Onun haricinde toparlamışsın bayağı, congratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 deadwoll said: Basen var sende galba. Onun haricinde toparlamışsın bayağı, congratz Teşekkürler gaza geldim personal trainer araştırıyorum şuan :) Şu Tuğba Ekincinin eski manitasını met ediyorlar bugün onunla görüşcem. http://www.mesutaksu.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Fotonun açısından mı bilmiyorum ama direk omuz çıkarman lazım kafan çok büyük kalmış bedene göre ama değişim (tu) go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 eger anadolu yakasindaysan benim personal trainer im bayag kafa (abisi avrupa sampiyonu onun da trainer i beraber) yada cok profesyonel gidicem diyorsan abiside ders veriyor ama onun programi biraz daha dar. sacma sapan televizyon elemanlarindan uzak dur ben zamaninda cektim o isi. birde personal trainer yapicaksan mumkunse evinde veya cok yakininda olsun bir yerden sonra zulum oluyor cunku. Sequo said: deadwoll said: Basen var sende galba. Onun haricinde toparlamışsın bayağı, congratz Teşekkürler gaza geldim personal trainer araştırıyorum şuan :) Şu Tuğba Ekincinin eski manitasını met ediyorlar bugün onunla görüşcem. http://www.mesutaksu.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 madem ortak topic, sorular; 1) dizlerde kıkırdak doku erimesi var, bacak hareketleri ve yürüme dışında cardio yapmayıp yerine yüzme yapayım diyorum, mantıklı mı? (dizlerin açılıp kapanması zararlı bana) 2) lcarnitine bende işe yarıyordu niye yaramaz denmiş? 3) cla bir süre sonra kaşıntı yapmaya başladı sebebi ne olabilir? ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 millet vucudundan bahsediyo lan ne güzel. kendi vücuduma baktımda biton dikiş izi , biton dövme , göbek falanda var , göğsüm kıllı bildiğin torbacı gibiyim. özendim olum size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 o tarz problemierin varsa yürüyüş ve bisikletten uzak dur düşündüğün gibi yüzmek en güzeli olur ki zaten olmasa bile yüzmeden daha iyi bir spor yok. karaciğerin polis imdat demiştir yeteri kadar su tüketmiyorsundur kaşıntı ondan olmuş olabilir dikkat et eline alırsın sonra ciğeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hmmmmm. zaten bıraktım cla ya. tırsıyorum almam daha. ama sağol cevap için. bakalım akşam hocaya da söyleyeceğim işte yüzme ile gideyim diye. 10 dkk koşu bandından sorun olmaz sanırım. 10 dkk ısınma "yürüyüş" 3x15 olarak üst vücut ve kol ile ilgili aletler 30 dkk yüzme yapsam uygun olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Dworgian said: hmmmmm. zaten bıraktım cla ya. tırsıyorum almam daha. ama sağol cevap için. bakalım akşam hocaya da söyleyeceğim işte yüzme ile gideyim diye. 10 dkk koşu bandından sorun olmaz sanırım. 10 dkk ısınma "yürüyüş" 3x15 olarak üst vücut ve kol ile ilgili aletler 30 dkk yüzme yapsam uygun olur sanırım Yüzmeyi oyun gibi yapma ama. Ciddi ciddi yüz aralıksız ve kulaç atarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yok zaten öyle düşünüyorum. öbür türlü eve gidip küveti doldursam da olur =) ama başlangıçta çok uzun süreli yüzemem ciğerler nanaydır sanırım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Dworgian said: yok zaten öyle düşünüyorum. öbür türlü eve gidip küveti doldursam da olur =) ama başlangıçta çok uzun süreli yüzemem ciğerler nanaydır sanırım şu an 1 tur atacaksın (git-gel) 2 dk dinlen sonra:) Yavaş yavaş artırırsın. Bir sonraki gittiğinde 1.5 tur at vs işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Amin. Zaten yüzme değil normal çalışma yaparsam 2 seneye diz eklemine sıvı sıktırmam gerekecek. Sinir bir durumdayım. insülin direnci var, kıkırdak sorunu var, ikisinin de çözümü kilo vermek ve spor. Ama spor yaparken de diz problemi bunu baltalıyor işte. Döngüye girdim gibi (bu arada olimpik havuzda 1 tur diyorsun herhalde?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yuz abi iste , nasil yuzersen yuz ama yuz. Evet baya sikici bisey ama senin icin baska cozum yolu yok gibi. Belki yoga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yoga diyorsan pilates de olur demekki. ama şimdilik yüzeyim. sen ne şanslısın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar