Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Sparkcaster said: Sequo said: Birer fotoda siz koyunda ben yorumlayım lan göbel kankalarım. çorumlu musun seko Yok değilim. Kastamonululardan duydum ben göbel lafını:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Şuda bonus http://i.imgur.com/6k0PQ28.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 kız olsam veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Kanuni said: abi ciddi sekilde birbirinize benziyorsunuz surattan vucut sekline kadar.. cok ilginc. KAYIP KARDEŞİMDİR BELKİDE ( BU DE AYRI MI Kİ? YA Kİ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 seko çok eğlenceli adam lan. o kadar parası olan adamla normal hayatta konuşma şansınız bile olmaz adam negzel herşeyini arkadaş edasıyla paylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 o kadar parası yok demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 forgiver said: o kadar parası yok demek ki http://i.imgur.com/4Ap7OKF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 forgiver yine iyisin 458 i çekmemiş, değişiklik olsun sana demiş. sequo bunun model neydi , şu california mi ne o mu. biz 4 kişi e46 m3 e girek diye hesap yapıyoz adamda ferrari serisi var emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 http://www.emlakhaberbulteni.com/wp-content/uploads/2013/06/pegasus-ali-sabanc%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Yuh haci f12 mi aldin bir de? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 gencler badiye geri donsem diyorum. şimdilik ekmek, icetea/kola, birayı kestim, aksam yemegini de kıstım, corba salataya cevirdim. 1 senedir spor yok, neyle girişsem, ufaktan bi aslansın kaplansın çekin de moral olsun ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ben de karar verdim. yapacam vucudu. başlıyorum. bana da gaz değil de devamlılığı sağlayacak motivasyon lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 178 boy 66 kiloya indim. 2 ay spor bırakınca 5 kilo gitti. şimdi çok zamanım yok. 2 ay sonra tekrar başlıyorum. Hedef 75 kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ne guzel bişi ya kilo almaya calismak :S 10 gun tatile gittim 96dan 99.5 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 aslansın. kaplansın. zayıflarsın. hadi spora gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 synthesizer said: gencler badiye geri donsem diyorum. şimdilik ekmek, icetea/kola, birayı kestim, aksam yemegini de kıstım, corba salataya cevirdim. 1 senedir spor yok, neyle girişsem, ufaktan bi aslansın kaplansın çekin de moral olsun ya :S bu gazını cardioyla harcama nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sende zaten altyapı yokmuydu? yardır başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 fena yag birikti 1 sene yapmayınca spor muhtemelen, cardio farz, ama kesinlikle yapamıyorum işte. spor falan bulmak lazım, kosu bandı vs. yalan yani. az bişey var, senede 3 ay spor 9 ay yatış şeklinde ilerliyodum bu sefer biraz uzadı yatışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 tiLi said: synthesizer said: gencler badiye geri donsem diyorum. şimdilik ekmek, icetea/kola, birayı kestim, aksam yemegini de kıstım, corba salataya cevirdim. 1 senedir spor yok, neyle girişsem, ufaktan bi aslansın kaplansın çekin de moral olsun ya :S bu gazını cardioyla harcama nolur abi bak şunu birebir yaptım ben 3 ay. kendimden yola çıkarak söylüyorum, sağdan soldan okudum yazılara göre değil, ağırlık ağırlıklı kilo vermek kardiyo ile vermekten daha iyi diye emin olma bence. sadece daha temiz ve oturaklı kilon gidiyor. öbür türlü kardiyo kasınca harbiden kilon gidiyor ama cacık gibi vücudun oluyor. ha hangisi daha iyi tabi ki sırf kardiyo ile olmayanı, ağırlıkla ve kardio ortaklaşa çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 vakti az olup da çoğunu cardioya harcayanlar hata yapıyor. yoksa vaktin bol olur, ağırlığın üstüne cardio da yaparsın. ama ağırlıktan kısıp cardioya vermeyin. kendin de hangisinin daha iyi olduğunu yazmışsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 benim bol vaktim olmasına rağmen bile kardiyo yapmıyorum onun yerine yoga yapıyorum oda hem kardiyodan çok terletiyor hemde esnetiyor + neden salak salak makinalarla çıkayım. Fakat şu var kardiyovasküler sistemi de train etmek gerek mesela bugün 15 dk koştum durmadan 1 hafta sonra 16 koşabileyim gibi böyle bir amaç varsa yapacaksın onu da o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 synthesizer said: ne guzel bişi ya kilo almaya calismak :S 10 gun tatile gittim 96dan 99.5 oldum Emin ol efor olarak pek bir farkı yok ikisinin de.Özünde ikisi de hayattan soğutuyor ve aşırı disiplin istiyor. Ps : Birinde yemeğe hasret kalıyorsun diğerinde nefret ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ad3m said: synthesizer said: ne guzel bişi ya kilo almaya calismak :S 10 gun tatile gittim 96dan 99.5 oldum Emin ol efor olarak pek bir farkı yok ikisinin de.Özünde ikisi de hayattan soğutuyor ve aşırı disiplin istiyor. Ps : Birinde yemeğe hasret kalıyorsun diğerinde nefret ediyorsun. Var hacı baya farkı var. Kilo vermek çok basit ama almak ölüm sanırsam. İştahım kesikken 200 gr makarna yiycem diye şekilden şekle girmiştim. OEh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 iştahın kesik iken makarna yemek zordur eminim de. kendine bir shake hazırlasan süt-badem-muz-fıstık ezmesi-weight gainer protein tozu. temiz 6-700 kalori falan çotank diye alırsın mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 vermek daha zor ya, almak cidden kolay yani. her gün yiyeceğim yarım kilo baklavaya bakar en basitinden. çotank 1000-1500 kalori hop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar