Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 diyet yapmakta bişi yok ya abartmayın 2-3 ay yaptıktan sonra zaten dayak zoruyla bile bozmazsınız diyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bozarsın. bozulmuşu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 diyet bozulur arada, cheat meal yapılır da duzenli hale gelmemesi lazim. yoksa arada bir yapilan kacak tolere edilir. hatta soyle birsey soyleyeyim, 2 haftada bir yuksek kalorili yagli bol karblı ogun yemek guc artisi sagliyor antrenmanda. Surekli degisiklik yapmak gerekiyor diyette hep ayni seylere bagli kalmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 3-4 ayda bitecek 3-4 ayda gidecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sequo abi madem paran var her an disa vuruyorsun, sunlardan yap ki vucudunda param var desin gorsel olarak :D gorgusuzlugu vucuda tasimis olursun :D http://www.youtube.com/watch?v=VYE-nogD2H4 senin icin aradim buldum. bedavaya. sikildikca degistirir sekilden sekle girersin sikintisiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 mal bebe ya sythol bassa daha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 synthol basmak icin zengin olmaya gerek yok ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Olm o video ney lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 melo lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Yeni trend.. Ciddi ciddi bi suru var boyle. Korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 napmış lan öyle o. adnan hoca kas işine mi girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Sequo memelerin çıkar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Kanuni said: sequo abi madem paran var her an disa vuruyorsun, sunlardan yap ki vucudunda param var desin gorsel olarak :D gorgusuzlugu vucuda tasimis olursun :D http://www.youtube.com/watch?v=VYE-nogD2H4 senin icin aradim buldum. bedavaya. sikildikca degistirir sekilden sekle girersin sikintisiz.. herhangi bir şey olabilirsin dediler, bende bulutadam oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sequonun her topic olay oluyo dftgdls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Fin said: Sequo memelerin çıkar umarım arimidex, femara ne ostrojen ne progesteron komaz vucutta. aldırmıştır hocası zaten de küründe aromatize steroid yok. @red arada kalp krizi geçiren filan oluyor , internette bazıları yazmış ama çok çok nadir. aklına sokmaya gerek yok insanın, fake bile olabilir. onun dışında kalpteki hücrelere olan zararından korkmak lazım, anında sıkıntı yapmasa da ilerde sıkıntı yapabilir. @sequo arimidex olsun femara olsun hatta tamoksifen olsun eklem sakatlıkları riskini arttırır. kür ortasında hiç istenmeyen bir durum. çok iyi ısınmadan başlama. zannedersem bu cabaser de ani uyuma mı ne öyle bir yan etki vardı, alındığı günler araç kullanılmaması lazım sanırım risk yaratmaması adına, bunu da bir soruver istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/934635_247247608733943_911893190_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 o tricepsler çalışıyo mu yoksa sadece balon mu ? 100 kg skullcrusher yapar mı mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bu adamlar baya gerizekalı onu anladık da, etrafındaki arkadaşları falanda mı beyinsiz hep biri çıkıp bişi demiyo mu bu admalara yolda görsem kafa atarım lan çok igrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 seq https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1006318_10151521865411456_499411106_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Güncel foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sol trapezin daha küçük gözüküyor. edit : solak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ışık ve açıdandır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Diet nasil gidiyor ? Varmi su koyma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kanuni said: Diet nasil gidiyor ? Varmi su koyma ? Su koyma yok ama aşırı bi iştahsızlık söz konusu. İlaçlar mı böyle yaptı anlayamadım. Growthun yan etkiside var acayip yorgun hissediyorum kendimi mallaştım resmen. Etin kokusunu kokladığım an öğürmeye başlıyorum. Çok zor yiyorum yani biri deseki bugün boğazından içeri bir lokma gitmesin dese 'HAY YAŞA' diye çığlık atacam. İştahsızlık çok kötü bişey. 250 GR pirinçi yiyemiyorum diğe ağlaya ağlaya 100 GR'a düşürdüm. Yulafı tamamen kaldırdım kahvaltıdan. Şuanda; Sabah 4 yumurta beyazı Öğlen 100 GR makarna 250 GR et balık davuk Öğleden sonra 250 GR et balık davuk Akşam 250 GR et balık davuk Gece 4 yumurta beyazı Hala çok geliyor ama yemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi o kadar proteine sifir carb yag naptin enerjin kalmaz tabii.. cok bol su ic birde. winny kaslarin su alimini engelliyor bu oluncada kas hucresi su alamadigindan gucsuzluk halsizlik kramp ve agrilar basliyor. magnesyum al.. dieti soruyorum ozellikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar