forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 göbeği erit önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Destek atiyom farkmi etmiyorsun. Gogus ger biraz diyoruz iste daha ne yapayim. Zor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Red said: bu olayın riskleri ne şimdi. adam küt diye yığılabilir mi mesela sdfs https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/156328_573108732746619_478215462_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Pct ne yapacaksin? Kur icinde arimidex aliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Perfectionist said: Pct ne yapacaksin? Kur icinde arimidex aliyor musun? sabah 10: b vitamin ,e vitamin ,c vitamin ,balık yağı, 12:2 clean ,1 oxan,1winstrol,arimidex, 15:c vıtamını 1 18:2 oxan,2 wins,2 oxan, 21: cvıtamını cabaser :perşembe 1 pazartesı 1 carsamba :1 prıpıonat cuma: 1pro ,1 boldenon pazar:1 pro pazartesi:1pro 1 boldenon proscar ise :4 eşit parçaya böl hergun 12 de kullan Growth: Her sabah uyanır uyanmaz 2 ünite. 10. günden sonra akşam 2 ünite daha aç karna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bence bu tatmin etmez seni sonra bir andreas munzer in meshur kurunu de denersin. Kurumak icin bire bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Sac dokulmen mi var? Yoksa garanti olsun diye mi proscar eklediniz? Adex hergun 1 tablet mi aliyosun? Estrogeni cok fazla dusurebilir dikkat et derim. Cok dusuk esteogen de kotu. Hizli libido kaybi yapabilir. Winstrol benim bildigim prolaktini etkilemiyor. Cabaser neden var? Bir de pct yi sormustum. Kur bitince ne yapacaksin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 perfect de baya bozmuş kafayı sanırım :D adam baya biliyor bu işleri de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Perfectionist said: Sac dokulmen mi var? Yoksa garanti olsun diye mi proscar eklediniz? Adex hergun 1 tablet mi aliyosun? Estrogeni cok fazla dusurebilir dikkat et derim. Cok dusuk esteogen de kotu. Hizli libido kaybi yapabilir. Winstrol benim bildigim prolaktini etkilemiyor. Cabaser neden var? Bir de pct yi sormustum. Kur bitince ne yapacaksin yani? Cabaser clenbuterolun oluşturduğu titremeyi engellemesi için var. Garanti olsun diye proscar kullancaz birde growth ile birlikte prostatta bir büyüme olacak onuda engellemesini istiyoruz. Adex evet her gün 1 tablet alıyorum sen ne öneriyorsun? Kür bitince ne yapacağımı ben bilmiyorum şuan ama hocam 6 haftalık bir tedavi pct yapacağını söylemişti sorarım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 resimdeki sağdaki abi eski sınıf arkadaşımın babası olur. geçen arkadaşla konuşurken babamın spor salonuna gitsene vücut yapmana yardımcı olur dedi. tereddütteyim sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 onların kafası fotoşok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yok suratlarina boya surmuyorlar ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 @bingildak gugıl'a faruk arda horhor yazarsan büssürü fotoşoplu resmini görebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ekim bi gelsin de project beasti i görün dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Sequo BEFORE-AFTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Sequo said: Perfectionist said: Sac dokulmen mi var? Yoksa garanti olsun diye mi proscar eklediniz? Adex hergun 1 tablet mi aliyosun? Estrogeni cok fazla dusurebilir dikkat et derim. Cok dusuk esteogen de kotu. Hizli libido kaybi yapabilir. Winstrol benim bildigim prolaktini etkilemiyor. Cabaser neden var? Bir de pct yi sormustum. Kur bitince ne yapacaksin yani? Cabaser clenbuterolun oluşturduğu titremeyi engellemesi için var. Garanti olsun diye proscar kullancaz birde growth ile birlikte prostatta bir büyüme olacak onuda engellemesini istiyoruz. Adex evet her gün 1 tablet alıyorum sen ne öneriyorsun? Kür bitince ne yapacağımı ben bilmiyorum şuan ama hocam 6 haftalık bir tedavi pct yapacağını söylemişti sorarım bugün. Cabaser titremeyi kesmez ki. Cabaser prolaktini dengelemek icin aliniyor. 19-nor kullanilan kurlerde olmazsa olmazdir. Anlamadim burda niye var. Proscar prostat icin iyi koruma. Dht donusumunu dusurur. Sacida korur. Iyi olmus. Kur cok androjenik degil ama better to be safe than sorry. Adex gunde 1 tablet biraz fazla. Estrogeni cok dusurebilir. Kan testi yapip kontrol et derim. Pct yi yazarsan iyi olur bu arada kur icinde haftalik 250ui x2 hcg (pregnyl) vurulmani oneririm. Sabkutan. Testikuler atrofiyi engeller. Tasaklar buzusmez yani. Kendi uretimin hemen geri gelir. Amerikada TRT tedavilerinde genel prosedur budur. Fake lh gidiyormus gibi oluyor beyin baskilamiyor tam olarak. Pct yi 6 degil 4 hafta yapman ideal olur. Cok yuksek clomid yazarsa hocan iyi dusun gozlere epey zarari var ve kalici zararlar verebilir. Nolvadex daha safe bir urun. Hcg yi 1500ui den fazla vur derse vurma. 10gun hergun 500ui protokolu yap en kotu ihtimalle. Yoksa testislerinde duyarsizlasma yasayabilirsin. 1500ui uzeri dozlar tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Neyin ispatı, neyin hırsı bu anlayamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Abi steroid basacaksanız bile Perfect e sorun bence herşeyini. Benim bile basasım geldi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 samaella said: Neyin ispatı, neyin hırsı bu anlayamadım bi türlü. kas senlik bişey değil o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Killer said: samaella said: Neyin ispatı, neyin hırsı bu anlayamadım bi türlü. kas senlik bişey değil o yüzden kas olmasa da kızlar bana hasta sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kas=kızlar evet lol sequo o yüzden bu kadar ilacın otun bokuna içine girdi mirinlerin bahanesi bu da kdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 onu sordum işte niye kendini harap ediyo neyin hırsı bu diye ama araya sen girdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 spor salonu açacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 samaella said: onu sordum işte niye kendini harap ediyo neyin hırsı bu diye ama araya sen girdin. yahu şu soruyu soruyosan cevabı zaten anlamassın. böyle bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 içine girince anlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar