nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 fede said: atatürke bişey diyen yok, atatürkü muhammedin bi tık altına üstüne koyduğun için seninle dalga geçiyoruz fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 islamfuckyeah 1 atatürkfuckyeah 2 iki tane leş grup cagefight yaptırcan bunlara birbirini öldürsün yararsız mahluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 fede said: LA OLM KİM DEMİŞ ADAM YAKIŞIKLI OLDUĞU İÇİN İYİYDİ DİYE AHAHAHAH. Sen nedemek istiyorsun ya senin mesajlarin beni rahatsiz etmeye basladi dikkat et kendine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 OBAAAAAA HADİ ADRES İSTEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 :::( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 FEDENİN ADRESİNİ BULANA ÖDÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 forumdakilerin %90 nini adresini Biliyorum zaten rahat ol oyle bi niyetim olsa aldirtirdim Genclige hitabe stick olan bir forumda Ataturk e laf edenlere bir yaptirip / uyari yapmamasi cok uzucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sdfghsdhshs ulan ne tipler var ya. aldirtirim falan. volkan rp si yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 o zaten komik de, senin de ondan asagi kalir yanin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 tamam lan dalga geçmeden düzgün soru soracam cevaplayın o zaman. atatürkün yakışıklı olmasının (ki evet yakışıklı) cumhuriyete, ülkeye, millete ne faydası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 şurda Atatürkçüyüm diye yemediğim hakaret kalmadı. Atatürk'ün adını ağza almak bile suç oldu. Yakında yeraltına çekilip orada yaşamaya başlarız artık. Yobazlarla, kürtçüler el ele beraber yaşar mutlu mesut. o gençliğe hitabe stickysini de kaldırsın yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sikayet eder misiniz su adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 nordlydian said: şurda Atatürkçüyüm diye yemediğim hakaret kalmadı. Atatürk'ün adını ağza almak bile suç oldu. Yakında yeraltına çekilip orada yaşamaya başlarız artık. Yobazlarla, kürtçüler el ele beraber yaşar mutlu mesut. mağdurum diyosun. tanıdık geldi bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Kim dedi direkt olarak bir faydasi oldugunu? Sadece etkisi olur karizma ve yakisiklilik bir liderde aranan ozelliklerden biridir. Insanlar idol alirlar vs vs Burda tartisilan biside yok bizler vay be diyip atamizi anip gurur duyuyoruz baska bisi demiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 alakası yok. mağdur edebiyatı yapanların bugün neler yaptıklarını görüyoruz. meydan boş istediğiniz gibi at koşturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 faşistsiniz çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 teddy sen de bokunu çıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 abi yorumları okudumda sayfa 6dan sonra boka sarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 nordlydian said: şurda Atatürkçüyüm diye yemediğim hakaret kalmadı. Atatürk'ün adını ağza almak bile suç oldu. Yakında yeraltına çekilip orada yaşamaya başlarız artık. Yobazlarla, kürtçüler el ele beraber yaşar mutlu mesut. o gençliğe hitabe stickysini de kaldırsın yönetim. böle bi çarpıtma olamaz ya, hakaret yediysen, atatürkçülüğünle alakası yoktur emin ol. herşeyi ona yor aferim sana, böle acıtasyonu rte bile yapmayı yuh be ayıp. Bide kalkıp, kan seviciliğinizi atatürkçülükmüş gibi lanse ediyorsunuz ya şaşıyorum. " Kenan Evren eğer Atatürkçüyse ben onun bildiği Atatürkçülerden değilim" - nadir nadi sizinki olsa olsa, kenan evrencilik olur. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lkii3iF9a71qi2941o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 nordlydian said: alakası yok. mağdur edebiyatı yapanların bugün neler yaptıklarını görüyoruz. meydan boş istediğiniz gibi at koşturun. meydanın boş olmaması senin için fikir belirttik diye bize işkence edip öldürmek dimi? asker evime gelip, "hayır o öyle değil" dediğiminden ailemi yakması dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yaptigi bi aptallik yuzune vurulunca, basortuluyum diye beni ezdiler diyen tipler geldi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Tamam, Atatürk çok yanlış yaptı ülkeye allah kahretsin onu. Kenan Evren'i de o başa getirdi zaten. Belediye Otobüsünde ki gencecik kıza da molotofu o attırdı. Sarıklı imam müsvettelerini de o kovdu ülkeden. Zaten ayyaşın tekiydi. Sizin italyan, fransız, yunan olmanızın önüne geçti tu kaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 anlamadığım bir şey var, sen neden pkk sempatizanı ile muhattap olup, dialoga giriyorsun ki. şu forumda yazdığı okunmaya değer olmayan bir sürü kişi var, onları göz ardı etmezsen kendi kendine sıkıntı yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 nordlydian said: Tamam, Atatürk çok yanlış yaptı ülkeye allah kahretsin onu. Kenan Evren'i de o başa getirdi zaten. Belediye Otobüsünde ki gencecik kıza da molotofu o attırdı. Sarıklı imam müsvettelerini de o kovdu ülkeden. Zaten ayyaşın tekiydi. Sizin italyan, fransız, yunan olmanızın önüne geçti tu kaka... şunları nerden çıkardığını gösterebilir misin bana? Allah onu niye kahretsin,adam iyi. sizin gibileri kahredicekse etsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 adamın birig elip Ataturk karizmatik demiş niye bu akdar kavga çıktı ki lan adam leş sakalla bile karizmatikmiş işte neyini tartıştınız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar