Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şuan yazlıktayım 1 mpbs'lik 1 gb kotalı en tırt paketten var. aylık 21 lira birşey ama aylarca yokuz, bazen babam geldiği için internet bağlatmış. şimdi 2 aylık yazlık paketine geçmek istiyoruz ama aradığımda bana tarifenizden bu kampanyadan yararlanamazsınız dediler. sitesinde yeni aboneler ve hazırnet paketindekiler yararlanabilir diyor. ee ulan taahhüdümüz yok vs, gidip iptal işlemi mi gerçekleştireyim şimdi? gene ttnet kullanacaz sonuçta. bu ayın parasını da alacaklar. biri, dsmartta falanda var kafam atarsa almayı düşünüyorum. aslında küfür edip bunlara geçmek lazım ama bu ttnette hazırnet diye birşey varmış günlük 2.5 lira tam babama göre. yazları tekrar boostlarız gene. benle benzer duruma düşmüş olan var mı? illa önce dilekçe zart zurt uğraşıp iptal edip, gene bayiye gidip yeni abone olarak geldim panpa diye müracat mı edicez nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yan yazlıkta ki afet-i devrana sulanmak varken internet niye??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 VIN al yada telefonundaki 1gb interneti bilgisayar ile paylaştır. hiç internet bağlatma napacaksın boşa 21 tl. ayrıca 1gb kota nedir, günde 100 kere google aç kapa yapsan dolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Benim 26TL'lik 500dk'lik Avea paketinde bile 2GB 3G kota var. 1GB ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bezdirip pahalı paket aldırmak için ibnelik yapıyorlar işte, Turkcellde 4gb sınırsız 40₺, onu paylaştır geç git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 evet öyle en son telefonda gider yapacam. dediğim gibi uğraştıracaklarsa kesin interneti derim. biri'nin yazlığından alırım. biri de ayrı 24 aylık taahhüt bitti diye nisanda 8 limitsiz paketi 99 liradan 115 liraya çıkmış, bilgilendiren yok. zaten maçlar için dsmarttan internetli paketi alacaktık. kestirmek icin arayınca yetkili yok efendim şöle kampanyamız var böyle kampanyamız var size şöyle yapalım diye sıralıyordu telefonda dsdsf. tersi durumda biz kampanya sorsak süründürürler aama onlar yeni abonelera yeaaaa çekerler birde yazlığa yıl içerisinde gelen babama çözüm üreticek birşey olmalı. bir daha bakarım ama vınn çok pahalı diyordu. telefon interneti önermeyin onla uğraşacağını sanmam. bu ttnet'in hazırnet paketi iyi 2.5 lira günlük modem açma. internet kafe ücreti gibi. yıl içerisinde babama uyar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 stormeagle said: VIN al yada telefonundaki 1gb interneti bilgisayar ile paylaştır. hiç internet bağlatma napacaksın boşa 21 tl. ayrıca 1gb kota nedir, günde 100 kere google aç kapa yapsan dolar zaten. abi ofisinden buraya geçirmiş geçen yaz ben yoktum. birde kota aşımı yüzünden 50-60 lira para veriyordum diyor dsdsf neyse şimdi bu yıl sık kalıcakmış yazlıkta, inşaat işleri var buralarda. ttnetin 2 ay bedava 10 ay indirimli 2 yıl taahütlü netlimitsize geçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar