Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degerli Panpalarim

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Cons said:

Dworgian said:

Abi simdi sequo f458 i kiralamis mi? Ayda 2000 odedim diyorsa evet kiralamis. O zaman yeni ferrari aldim dedigi almak demek degilmiymis aslinda. Aylik 2.000 kira az degil mi ferrari kirasi icin normak arabalar o kadar tutar zaten?

Ya catze niye destin abi rahattik biz boyle lol

Ayrica sequo, topic e gidip "yeni plakami aldim" dediginde arabayi ve o plakayi satin aldigin dusunulur. Hic kimse gidip araba satisini va kontrol etmez fln
f458 plakayi kiralamis adamarabayi degil

Hah iste aydinlandim. Plaka kiralamadan haberim yok ki benim o ne ya :))
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Olm catze zaten benim dedigimi kanitlar mesaj atmissin. F458 hic satis hecirmismi bi bak benim o plakayi bu plakayla takilcam dedigim zaman satisi olmusmu bi bak. Benim arac ilk geldigi gun foruma fotosunu koydum plakayla bugunde koydum.

adam ol olm bu kadar kiskanma

ferrariyi bırak olgar gittigidiyordan aldıgın "FLAŞFLAŞ oto parfümü kargo 3 tl FLAŞ kaçırmayın kaçıran bin pişman yarın dizini döverFLAŞFLAŞ" temalı oto parfümlerini ve 1tl fırfırlıları açıkla. Neyse fırfırların konuyla alakası yok :(

ben catzenin yalancısıyım bombayı da bırakıp kaçayım şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Cons said:

Dworgian said:

Abi simdi sequo f458 i kiralamis mi? Ayda 2000 odedim diyorsa evet kiralamis. O zaman yeni ferrari aldim dedigi almak demek degilmiymis aslinda. Aylik 2.000 kira az degil mi ferrari kirasi icin normak arabalar o kadar tutar zaten?

Ayrica sequo, topic e gidip "yeni plakami aldim" dediginde arabayi ve o plakayi satin aldigin dusunulur. Hic kimse gidip araba satisini va kontrol etmez fln

kardesim soyle. Bu araba italya fiyati 280.000 avro tr de otv ve mtv odersin minimum 220.000 avtoda onlar tutar g plaka ile gezince otv ve mtv odemiyoraun 1 sene hakkin oluyor.

anladinmi ama sadece istanbul ici kullanabiliyorsun cezasi buyuk yoksa.

plakayi niye kiraliyoraun polisler saseye bakmadigi icin ruhaata ve plakana bakiyir tutuyormu evet 458 mi arac evet.

git gez heryeri 220.000 avro odemeden takil bunlari aciklattiniz ya bana yazik size
Sosyal ağlarda paylaş

Aciklamayla daha net anladim lol. O halde adamin niye "araba bodrumda" dediginin de cevabi bu yani aslinda?

Ama hala niye ferrarilerin onunde plaka yok, tek plaka gezilmesi normal mi? Bunlari bilmiyorum

Ama cozumu buldum, catze ile sequo bulussun, sequo ruhsati gostersin. Ha sequo bunu yapar mi o da ona kalir tabii

Oooh ne guzel ferrarim yok bu kadar konustum. Bir de olsa bittiniz yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

Sequo said:

Olm catze zaten benim dedigimi kanitlar mesaj atmissin. F458 hic satis hecirmismi bi bak benim o plakayi bu plakayla takilcam dedigim zaman satisi olmusmu bi bak. Benim arac ilk geldigi gun foruma fotosunu koydum plakayla bugunde koydum.

adam ol olm bu kadar kiskanma

ferrariyi bırak olgar gittigidiyordan aldıgın "FLAŞFLAŞ oto parfümü kargo 3 tl FLAŞ kaçırmayın kaçıran bin pişman yarın dizini döverFLAŞFLAŞ" temalı oto parfümlerini ve 1tl fırfırlıları açıkla. Neyse fırfırların konuyla alakası yok :(

ben catzenin yalancısıyım bombayı da bırakıp kaçayım şimdi

o ne kardesim vallaha bilmiyorum link pls
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Aciklamayla daha net anladim lol. O halde adamin niye "araba bodrumda" dediginin de cevabi bu yani aslinda?

Ama hala niye ferrarilerin onunde plaka yok, tek plaka gezilmesi normal mi? Bunlari bilmiyorum

Ama cozumu buldum, catze ile sequo bulussun, sequo ruhsati gostersin. Ha sequo bunu yapar mi o da ona kalir tabii

ben bi arkadaş göndereyim göstersin ona ruhsatı, doğruysa özür dilicem.
Sosyal ağlarda paylaş

abi aklıma şahane bir fikir geldi.

bu arabalara niye barkod okuyucu gibi bir şey yapmıyorsun olgar. böylelikle şase numarasından tutta aracın hız aşımına kadar her türlü bilgisini okurlar oradan. polis ruhsata bile bakmaz. aracı bıp yapar barkoddan okutur sonra senin yapacağın yazılım ile tetkiklerini yapar. nasıl fikir mantıklı mı sence?
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Dworgian said:

Cons said:

Dworgian said:

kardesim soyle. Bu araba italya fiyati 280.000 avro tr de otv ve mtv odersin minimum 220.000 avtoda onlar tutar g plaka ile gezince otv ve mtv odemiyoraun 1 sene hakkin oluyor.

plakayi niye kiraliyoraun polisler saseye bakmadigi icin ruhaata ve plakana bakiyir tutuyormu evet 458 mi arac evet.

git gez heryeri 220.000 avro odemeden takil bunlari aciklattiniz ya bana yazik size

Guzel exploitmis de biri paslamasin bu bilgiyi :)

Ama valla guzel mantik. Senede bir yenileme sansi olana super firsat
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Dworgian said:

Izin belgesini koycam bugun g plaka ozur dileyeceksin delikanli gibi.

ya beyler her turlu gorgusuz hayvan rpsi yaparim ama delikanli gibi bir tane yalan soyledigim bir post gosterin helal ugrasiyorsunuz dicem.

yeter ayip etmeyin artik
ben bi arkadaş göndereyim göstersin ona ruhsatı, doğruysa özür dilicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequ şimdi G plaka ile 1 yıl takılabiliyor ve ötv mtv ödemiyorsan, diyelim ki 4. ayda arabayı satmaya kalktın.
Vergisiz vs bindiğimiz aracı min 200bin eurodan kurtulmuş ve o 4 ay bindiğin yanına kar mı kalıyor.

Sana o 1 yıl süreyi neye göre veriyorlar, aman abi dededen miras kaldı onu bekliyorum mu diyoz
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Dworgian said:

Cons said:

Dworgian said:

220k'nın hesabını yaptın yani
Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

Sequ şimdi G plaka ile 1 yıl takılabiliyor ve ötv mtv ödemiyorsan, diyelim ki 4. ayda arabayı satmaya kalktın.
Vergisiz vs bindiğimiz aracı min 200bin eurodan kurtulmuş ve o 4 ay bindiğin yanına kar mı kalıyor.

Sana o 1 yıl süreyi neye göre veriyorlar, aman abi dededen miras kaldı onu bekliyorum mu diyoz

4. ayda satmaya kalkarsan arabanın ötv + mtv sinin ödenmesi gerekiyor alacak adamında bundan haberi oluyor sdfgs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...