Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Cons said: Dworgian said: Abi simdi sequo f458 i kiralamis mi? Ayda 2000 odedim diyorsa evet kiralamis. O zaman yeni ferrari aldim dedigi almak demek degilmiymis aslinda. Aylik 2.000 kira az degil mi ferrari kirasi icin normak arabalar o kadar tutar zaten? Ya catze niye destin abi rahattik biz boyle lol Ayrica sequo, topic e gidip "yeni plakami aldim" dediginde arabayi ve o plakayi satin aldigin dusunulur. Hic kimse gidip araba satisini va kontrol etmez fln f458 plakayi kiralamis adamarabayi degil Hah iste aydinlandim. Plaka kiralamadan haberim yok ki benim o ne ya :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dış mihraghlar Patinin huzrunu bozuyor arkadaş, tam çözüm sürecine girmişken çat diye Stalk lobisi çöktü foruma yine başa döndük!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bakin yine diyorum arabayi ben 2012 aralikta getirdim ocakta fotosunu koydum sanirsam foruna. yeni plakam diye haziran ayinda koydum yanlis hatirlamiyorsam arabayi degistirmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Olm catze zaten benim dedigimi kanitlar mesaj atmissin. F458 hic satis hecirmismi bi bak benim o plakayi bu plakayla takilcam dedigim zaman satisi olmusmu bi bak. Benim arac ilk geldigi gun foruma fotosunu koydum plakayla bugunde koydum. adam ol olm bu kadar kiskanma ferrariyi bırak olgar gittigidiyordan aldıgın "FLAŞFLAŞ oto parfümü kargo 3 tl FLAŞ kaçırmayın kaçıran bin pişman yarın dizini döverFLAŞFLAŞ" temalı oto parfümlerini ve 1tl fırfırlıları açıkla. Neyse fırfırların konuyla alakası yok :( ben catzenin yalancısıyım bombayı da bırakıp kaçayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Cons said: yok catzeye dedim sdf ya bırak arkadaş plaka kiralama ne lan ticari taksi mi bu sdfsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Orman konusuna geri donelim bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dworgian said: Cons said: Dworgian said: Abi simdi sequo f458 i kiralamis mi? Ayda 2000 odedim diyorsa evet kiralamis. O zaman yeni ferrari aldim dedigi almak demek degilmiymis aslinda. Aylik 2.000 kira az degil mi ferrari kirasi icin normak arabalar o kadar tutar zaten? Ya catze niye destin abi rahattik biz boyle lol Ayrica sequo, topic e gidip "yeni plakami aldim" dediginde arabayi ve o plakayi satin aldigin dusunulur. Hic kimse gidip araba satisini va kontrol etmez fln f458 plakayi kiralamis adamarabayi degil Hah iste aydinlandim. Plaka kiralamadan haberim yok ki benim o ne ya :)) kardesim soyle. Bu araba italya fiyati 280.000 avro tr de otv ve mtv odersin minimum 220.000 avtoda onlar tutar g plaka ile gezince otv ve mtv odemiyoraun 1 sene hakkin oluyor. anladinmi ama sadece istanbul ici kullanabiliyorsun cezasi buyuk yoksa. plakayi niye kiraliyoraun polisler saseye bakmadigi icin ruhaata ve plakana bakiyir tutuyormu evet 458 mi arac evet. git gez heryeri 220.000 avro odemeden takil bunlari aciklattiniz ya bana yazik size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 catze damar buldum sandı. derine indi. şimdi de açıklama ile döt oldu. ama vazgeçeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Aciklamayla daha net anladim lol. O halde adamin niye "araba bodrumda" dediginin de cevabi bu yani aslinda? Ama hala niye ferrarilerin onunde plaka yok, tek plaka gezilmesi normal mi? Bunlari bilmiyorum Ama cozumu buldum, catze ile sequo bulussun, sequo ruhsati gostersin. Ha sequo bunu yapar mi o da ona kalir tabii Oooh ne guzel ferrarim yok bu kadar konustum. Bir de olsa bittiniz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ragefreakyo said: Sequo said: Olm catze zaten benim dedigimi kanitlar mesaj atmissin. F458 hic satis hecirmismi bi bak benim o plakayi bu plakayla takilcam dedigim zaman satisi olmusmu bi bak. Benim arac ilk geldigi gun foruma fotosunu koydum plakayla bugunde koydum. adam ol olm bu kadar kiskanma ferrariyi bırak olgar gittigidiyordan aldıgın "FLAŞFLAŞ oto parfümü kargo 3 tl FLAŞ kaçırmayın kaçıran bin pişman yarın dizini döverFLAŞFLAŞ" temalı oto parfümlerini ve 1tl fırfırlıları açıkla. Neyse fırfırların konuyla alakası yok :( ben catzenin yalancısıyım bombayı da bırakıp kaçayım şimdi o ne kardesim vallaha bilmiyorum link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dworgian said: Aciklamayla daha net anladim lol. O halde adamin niye "araba bodrumda" dediginin de cevabi bu yani aslinda? Ama hala niye ferrarilerin onunde plaka yok, tek plaka gezilmesi normal mi? Bunlari bilmiyorum Ama cozumu buldum, catze ile sequo bulussun, sequo ruhsati gostersin. Ha sequo bunu yapar mi o da ona kalir tabii Oooh ne guzel ferrarim yok bu kadar konustum. Bir de olsa bittiniz yani :) ben bi arkadaş göndereyim göstersin ona ruhsatı, doğruysa özür dilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi aklıma şahane bir fikir geldi. bu arabalara niye barkod okuyucu gibi bir şey yapmıyorsun olgar. böylelikle şase numarasından tutta aracın hız aşımına kadar her türlü bilgisini okurlar oradan. polis ruhsata bile bakmaz. aracı bıp yapar barkoddan okutur sonra senin yapacağın yazılım ile tetkiklerini yapar. nasıl fikir mantıklı mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Dworgian said: Cons said: Dworgian said: Abi simdi sequo f458 i kiralamis mi? Ayda 2000 odedim diyorsa evet kiralamis. O zaman yeni ferrari aldim dedigi almak demek degilmiymis aslinda. Aylik 2.000 kira az degil mi ferrari kirasi icin normak arabalar o kadar tutar zaten? Ya catze niye destin abi rahattik biz boyle lol Ayrica sequo, topic e gidip "yeni plakami aldim" dediginde arabayi ve o plakayi satin aldigin dusunulur. Hic kimse gidip araba satisini va kontrol etmez fln f458 plakayi kiralamis adamarabayi degil Hah iste aydinlandim. Plaka kiralamadan haberim yok ki benim o ne ya :)) kardesim soyle. Bu araba italya fiyati 280.000 avro tr de otv ve mtv odersin minimum 220.000 avtoda onlar tutar g plaka ile gezince otv ve mtv odemiyoraun 1 sene hakkin oluyor. anladinmi ama sadece istanbul ici kullanabiliyorsun cezasi buyuk yoksa. plakayi niye kiraliyoraun polisler saseye bakmadigi icin ruhaata ve plakana bakiyir tutuyormu evet 458 mi arac evet. git gez heryeri 220.000 avro odemeden takil bunlari aciklattiniz ya bana yazik size Guzel exploitmis de biri paslamasin bu bilgiyi :) Ama valla guzel mantik. Senede bir yenileme sansi olana super firsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bunca emek bunca entrika sadece 220.000 euro için miydi bende bişey sandım gören de fakir sanıcak. fakir misin lan yoksa ? ödeyemiyosan alo de, maksat sen rahat gez dolaş vatandaşa hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çözümlenecek bu iş bakalım, popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: Dworgian said: Aciklamayla daha net anladim lol. O halde adamin niye "araba bodrumda" dediginin de cevabi bu yani aslinda? Ama hala niye ferrarilerin onunde plaka yok, tek plaka gezilmesi normal mi? Bunlari bilmiyorum Ama cozumu buldum, catze ile sequo bulussun, sequo ruhsati gostersin. Ha sequo bunu yapar mi o da ona kalir tabii Oooh ne guzel ferrarim yok bu kadar konustum. Bir de olsa bittiniz yani :) Izin belgesini koycam bugun g plaka ozur dileyeceksin delikanli gibi. ya beyler her turlu gorgusuz hayvan rpsi yaparim ama delikanli gibi bir tane yalan soyledigim bir post gosterin helal ugrasiyorsunuz dicem. yeter ayip etmeyin artik ben bi arkadaş göndereyim göstersin ona ruhsatı, doğruysa özür dilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Trias said: çözümlenecek bu iş bakalım, popcorn.gif jng yi sattiktan sonra 458 i aldi. Hatta satma nedenim bir arkasima verdin dizide oynatmasi icin plakayi gizlemeden oynatti beren saatin dizisinde forumada yazmistim satiyorum 458 alacam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequ şimdi G plaka ile 1 yıl takılabiliyor ve ötv mtv ödemiyorsan, diyelim ki 4. ayda arabayı satmaya kalktın. Vergisiz vs bindiğimiz aracı min 200bin eurodan kurtulmuş ve o 4 ay bindiğin yanına kar mı kalıyor. Sana o 1 yıl süreyi neye göre veriyorlar, aman abi dededen miras kaldı onu bekliyorum mu diyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 hayır ninjadan sonra bunu kaldıramam olamaz hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Dworgian said: Cons said: Dworgian said: Abi simdi sequo f458 i kiralamis mi? Ayda 2000 odedim diyorsa evet kiralamis. O zaman yeni ferrari aldim dedigi almak demek degilmiymis aslinda. Aylik 2.000 kira az degil mi ferrari kirasi icin normak arabalar o kadar tutar zaten? Ya catze niye destin abi rahattik biz boyle lol Ayrica sequo, topic e gidip "yeni plakami aldim" dediginde arabayi ve o plakayi satin aldigin dusunulur. Hic kimse gidip araba satisini va kontrol etmez fln f458 plakayi kiralamis adamarabayi degil Hah iste aydinlandim. Plaka kiralamadan haberim yok ki benim o ne ya :)) kardesim soyle. Bu araba italya fiyati 280.000 avro tr de otv ve mtv odersin minimum 220.000 avtoda onlar tutar g plaka ile gezince otv ve mtv odemiyoraun 1 sene hakkin oluyor. anladinmi ama sadece istanbul ici kullanabiliyorsun cezasi buyuk yoksa. plakayi niye kiraliyoraun polisler saseye bakmadigi icin ruhaata ve plakana bakiyir tutuyormu evet 458 mi arac evet. git gez heryeri 220.000 avro odemeden takil bunlari aciklattiniz ya bana yazik size 220k'nın hesabını yaptın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Esnaf said: hayır ninjadan sonra bunu kaldıramam olamaz hayır ninja olayı nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu http://forum.paticik.com/read.php?62,7053589,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 NeoStyle said: Sequ şimdi G plaka ile 1 yıl takılabiliyor ve ötv mtv ödemiyorsan, diyelim ki 4. ayda arabayı satmaya kalktın. Vergisiz vs bindiğimiz aracı min 200bin eurodan kurtulmuş ve o 4 ay bindiğin yanına kar mı kalıyor. Sana o 1 yıl süreyi neye göre veriyorlar, aman abi dededen miras kaldı onu bekliyorum mu diyoz 4. ayda satmaya kalkarsan arabanın ötv + mtv sinin ödenmesi gerekiyor alacak adamında bundan haberi oluyor sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ama bi ara ithal araçlarda faturayı düşük kestirip vergiyi baya düşük ödediler, daha sonra aldıkları araçları güzel fiyattan sattılar. daha sonra araştırıldı milletin evine takara tukara cezalar gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi konuyu ormana geri getiremiyo muyuz simdi? Basaramiyo muyuz? Harbi zugurt cenesi cok kotu bisi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar