Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 wastyrx said: Abi gene 19 sayfa ne konuştunuz böyle ya? :< Okunmalık bişiler var mı kasmayım mı? Kasma çok bayik konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 amk ne ferrariymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fede said: amk ne ferrariymiş ya. şu kufur 3. sınıf forumlarda olur paticiğe uğramaz diyordum ama geldiğimiz şu hale bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kes bi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fede istediğini der. kimse de çıkıp bişey diyemez. kardişim benim hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aytunç da desin hadi. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ben sequo reyizden özür diliyorum,açıklamaları çok mantıklı geldi..Bu ferro işinde bu kadar çakallık olucağını ancak senin gibi bir zengin anlatabilirdi sequo eyw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ginaly said: aytunç da desin hadi. sdfsd saol reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 wastyrx said: Abi gene 19 sayfa ne konuştunuz böyle ya? :< Okunmalık bişiler var mı kasmayım mı? illa okucaksan 11-12 den başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fedeyi sizin için dövebilirim ben, pazartesi iş yerine gitmeyi planlıyorum zaten eyvallah bu arada cevaplar için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Fede bile küfretmeye başladıysa Bittik biz Bittikk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ya adam zengin ya da değil kime ne? bu forumda kimin gerçekte kim olduğundan, ya da gerçek yaşam, fikir ya da kişiliğinin forumda yansıttığı gibi olup olmadığından, tanıdıkları dışında kim emin olabilir + böyle bir zorunluluk mu var? rp yapıyor olan sürüyle üye olabilir ya da olmayabilir. burada fikir tartışması yaparsın, istediğin kadar ve karşı tarafın istediği kadar kişisel paylaşım yaparsın, ama sen gerçekte şusun, bu değilsin olayı niye? adam sonuçta zengin işte. bu bazılarını niye bu kadar geriyor anlamadım. şu fidan-orman işi güzel bir olay değil mi? ''sen orman yapmak istiyorsun ama o ferrari senin değil n'aber?'' olayı nedir anlamış değilim?!! kişisel bir şeyse pm den mesaj atarak halledilebilir, böyle yapmak yerine güzelim olayın niye içine ediliyor? mantığı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bıktırdınız lan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben hiçbişey anlamadım abi. kazanan kaybeden var mı şu an? bunca yazılandan sonra neden bende 2001 model palio var? ilk soru size , ikinci soru kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ULAN YETER ADAM BUNDAN DA RANT SAGLADI MURITLERINE MURIT EKLEDI SU YALAKALARA BAK BEYLER BURAYI İYİ OKUYUN !!! DİKKAT!! BÜYÜK OYUNU GÖRDÜM!!! OYUNU BOZUYORUM ÇOMAK SOKUYORUM DİKKAT!!!! Sequo aslında tayyip erdogan. sabahtan akşamüstüne 4e 5e kadar gidip ekonomik ve siyasi rant saglayıp akşamüstü 5den sonra burda olgar adıyla sequoyah nickiyle sizi yiyor. Burdan da mürit topluyor yavaştan yavaştan forumu ele geçirmiş hele tipinize kılıgınza bi bakın yazdıgınız mesajlara. Seçimler yaklaşırken inceden işleyecek zihninize idelojisini. Bu gezi fotoğrafları da büyük oyunun küçük bir parçası sadece gönlünüzü alma çabası!!!! OYUNA GELMEYELİM ARKADAŞLAR. Ip lerini kontrol ettirdim güvenilir bir arkadaşa %100 doğru bilgi retweet plz. Şuan taşlar yerine oturmaya başladı değil mi? Olsun, niye ben bunca zaman farkedemedim demeyin benim gibi bir dahi bile bu kadar zamanda ancak yerine oturtabildiyse sizin gibi kıtların anlamamasında sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 güzel yazmışın da bende neden palio var onun cevabını halen bulamadım bu yazdığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Az yakıyo diye belki diyabolik? Avutalım kendimizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 galerici gibi bi tipim mi var banane senin paliondan ? ayrıca forumcak ferrariden aşşasını sorgulamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 biri başlık açsın da herkes arabasının fotosunu koysun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bide bu ferrari 458 in yıllık mtv si ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: 34 krd 50 KÜRD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 diaboliq said: bide bu ferrari 458 in yıllık mtv si ne kadar? 15k falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 oha nasıl bi vergi o bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar