Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degerli Panpalarim

Sequo

Öne çıkan mesajlar

ya adam zengin ya da değil kime ne? bu forumda kimin gerçekte kim olduğundan, ya da gerçek yaşam, fikir ya da kişiliğinin forumda yansıttığı gibi olup olmadığından, tanıdıkları dışında kim emin olabilir + böyle bir zorunluluk mu var? rp yapıyor olan sürüyle üye olabilir ya da olmayabilir.

burada fikir tartışması yaparsın, istediğin kadar ve karşı tarafın istediği kadar kişisel paylaşım yaparsın, ama sen gerçekte şusun, bu değilsin olayı niye?

adam sonuçta zengin işte. bu bazılarını niye bu kadar geriyor anlamadım.

şu fidan-orman işi güzel bir olay değil mi? ''sen orman yapmak istiyorsun ama o ferrari senin değil n'aber?'' olayı nedir anlamış değilim?!! kişisel bir şeyse pm den mesaj atarak halledilebilir, böyle yapmak yerine güzelim olayın niye içine ediliyor? mantığı ne?
Sosyal ağlarda paylaş

ULAN YETER ADAM BUNDAN DA RANT SAGLADI MURITLERINE MURIT EKLEDI SU YALAKALARA BAK

BEYLER BURAYI İYİ OKUYUN !!! DİKKAT!! BÜYÜK OYUNU GÖRDÜM!!! OYUNU BOZUYORUM ÇOMAK SOKUYORUM DİKKAT!!!!

Sequo aslında tayyip erdogan. sabahtan akşamüstüne 4e 5e kadar gidip ekonomik ve siyasi rant saglayıp akşamüstü 5den sonra burda olgar adıyla sequoyah nickiyle sizi yiyor. Burdan da mürit topluyor yavaştan yavaştan forumu ele geçirmiş hele tipinize kılıgınza bi bakın yazdıgınız mesajlara. Seçimler yaklaşırken inceden işleyecek zihninize idelojisini. Bu gezi fotoğrafları da büyük oyunun küçük bir parçası sadece gönlünüzü alma çabası!!!! OYUNA GELMEYELİM ARKADAŞLAR. Ip lerini kontrol ettirdim güvenilir bir arkadaşa %100 doğru bilgi retweet plz.

Şuan taşlar yerine oturmaya başladı değil mi? Olsun, niye ben bunca zaman farkedemedim demeyin benim gibi bir dahi bile bu kadar zamanda ancak yerine oturtabildiyse sizin gibi kıtların anlamamasında sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...