Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bundan sonra size sefil yada fakir demeyecegim. Sizde parasal konularda beni summonlamazsaniz sevinirim. araba resimlerini sadece patinaja koyacagim gereksiz tauntlardan kacinacagim Seviyorum lan hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ne oldu biri duygusal bir öm mü attı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Hayir Off araya mesaj girmis direk ilk mesaja hayir dı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bonzisi de kaldırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gariban de bana benimle kirli konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 paran kadar konuş önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 noldu panpa araban çizilecek diye mi korktun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bugun cok guzen bir enerjiyle uyandim seviyorum lan hepinizi pitirciklarim benim. bundan sonra farkli forumlara savas acacam hepinizi parasal savuncam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 DH ve forumtr'yi satın alıp kapat panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Haydaa hic zevkli degil olmaz seko hadi gel eski gunlere donelim git birinin maasi kadar egzosundan falan at valla ole daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 noyan buna enerji gondermis belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gotumuze altin sokacaktik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Aydinlanma yasadim. Dunyanin ne kadar guzel oldugunu gordum. Para dedigin nedir ki. insan olmak gibisi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çözüm süreci devam ediyor. baltalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 lem bir iftar organizasyonu yapsak ya paticik olarak herkes para versin ramazan'da sevaba girelim azcık. şimdi aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Aydinlanma yasadim. Dunyanin ne kadar guzel oldugunu gordum. Para dedigin nedir ki. insan olmak gibisi var mi? eskiden orc muydun gardaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Theridone said: Sequo said: Aydinlanma yasadim. Dunyanin ne kadar guzel oldugunu gordum. Para dedigin nedir ki. insan olmak gibisi var mi? eskiden orc muydun gardaş? haci goblin demen lazimdi ya orcun ne isi olur parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 orcun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dun ruyamda cok fakirdim ve black-ice cok zengindi ya. Karsimda bana ol fakir diye bagirip erol tas nidalariyla et yiyordu. offf terler icinde uyandim ve o an aydinlandim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 haha adamım yeni kararını kutlarım patideki yeni döneminin ilk gününde seni sevgiyle kucaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 noyzura ne olacak şimdi cocuğa para lazım, bir istihkak fırsatı tanı herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Arkadaslar para dagitmaya son verdim artik paramla insanlari kucumsemek anlamina geliyormus. artik sadece sevgimi sunacagim degerli paticik kardeslerime. sevgiyle sarilcam herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 en son arabanı çizeriz yazılınca bu kadar naif olmuştun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 anlamamış olayı. bidahaki sefere inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 forgiver said: en son arabanı çizeriz yazılınca bu kadar naif olmuştun dunya mali dunyada kalir kardesim cizsen ne olacak ki senden degerlimi? Bosverin mali parayi cikaralim artik hayatimizdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar