SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Benden 2 yas kucuk. Gezi olaylarina kariati diye bagirta bagirta aldilar cocugu az once moralim bozuldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Şehir? Semt? Yaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bursa Gemlik, cocugun yasi 20 21 flndir max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 SeaGle said: Bursa Gemlik, cocugun yasi 20 21 flndir max Gemlik? Lan Ege üniversitesinde gazetecilik okuyo deme sakın bana. Belki bilmiyosundur üniversitesini. Böyle koyu esmer bayaaa kilolu uzun boylu uzun saçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 lan F5 yapmaktan kolum koptu. Yalan yere arayıp huzursuz etmek istemiyom bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yok ankaradan istanbula gecis yapti. Adi hicri. Darp fln etmediler ama durendigi icin bayaa suruklediler cocugu, yerde suruklemek diil de yani yurumesigi icin kollaedan kaldirip suruklediler fln. Ulan ne moralim bozuldu daha gecen aksaam selamlastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Gerekçesi ne abi ya adamların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Tamamdır abi. Saat 8-8.30 gibi arıcam ben de arkadaşımı. Belki tanıdıkları avukat mavukat bişiler vardır. Yıllardır ordalar. Belki bi yardımı olur. Gerekli bir şey olursa tekrar burdan ulaşmayı denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ya gerekceyi bilmiyorum ise gitmek icin hazirlaniyordum. Slogan duyunca kim lan bu manyak bu saatte dedim eylem mi olur sabahin 7 bucugunda. Cocugu aldilar iste apar topar. Gemlik korfez ya da gemlik gundem diye aratin cikar nette, foto cekti gazeteciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 cadı avı olmayacak diyorlardı bir de yazıkları olsun. ekşi'de yazarlıgı falan olan varsa yazdın herkesin haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tokins Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Korku imparatorluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 İşte bunlar hep ileri demokrasi (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Güvenlik görevlisini darp ettiğim ve çete üyesi olmakdan 13 bin lira para cezası aldım. Güvenlik görevlisiyle aramda 100 metre vardı .Bırakın vurmayı yanlarına bile yaklaşmadım .Çete üyesiymişim, orada olmak birşeylerle suçlanmak ne kadar basitmiş. Adaletmi kime neye göre lanet olsun ,umrumda bile değil bu ülke artık 13 bin liraya satıyorum ülkemi midem bulanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 başlığı görüp "ev alma komşu al" demeye gelmiştim ama baya ciddi muhabbet dönmüş. ama demedim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nordlydian said: cadı avı olmayacak diyorlardı bir de yazıkları olsun. AKP'ye güven olmaz hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ne zaman DÜRÜST oldular? ne zaman bir sözlerinin arkasında durdular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 diaboliq said: başlığı görüp "ev alma komşu al" demeye gelmiştim ama baya ciddi muhabbet dönmüş. ama demedim kesinlikle. Hsjskakdjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sostizm said: ne zaman DÜRÜST oldular? ne zaman bir sözlerinin arkasında durdular? PARKA BUGÜN MUDAHALE OLMAYACAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 evini nerden bulmuşlar çocuğun kim olduğunu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Twitterda , 2 tweetle kiz dusururum ayagina yatip gercek ismini yazdiysa bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 arkadaşının adını twitter da felan yaz istersen.bu tip işlere bakan avukatlar var bişi olursa ulaşın diyen.twitter dan bak onlara ulaş.yada ailesine söyle onlar ulaşsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://www.gemlikkorfezgazetesi.com/haber-7804-Manastir'da-Gezi-Parki-Tutuklamasi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ´Oğlum, dün sabah saatlerinde göz altına alındı, ben de otobüsle İzmir´e gidiyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum" ailesinden destek göremeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yok abi gorecektir. Babasi cok duskun cocuklarina. Adam sadece sabahin korunde uykudan oyle uyaninca mal gibi kalmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi adamın çocuklarına düşkün olması destek vereceği anlamına gelmiyor. "Oğlum terörist oldu. Düzeltmem gerek onu." da yapabilir. Yani söylediği cümleden bunu çıkardım. Eğer böyle olursa çocuğun psikoloji harbi düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar