Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az Once Komsuyu Aldilar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Bursa Gemlik, cocugun yasi 20 21 flndir max

Gemlik?

Lan Ege üniversitesinde gazetecilik okuyo deme sakın bana. Belki bilmiyosundur üniversitesini. Böyle koyu esmer bayaaa kilolu uzun boylu uzun saçlı.
Mesaj tarihi:
Yok ankaradan istanbula gecis yapti.

Adi hicri.

Darp fln etmediler ama durendigi icin bayaa suruklediler cocugu, yerde suruklemek diil de yani yurumesigi icin kollaedan kaldirip suruklediler fln.

Ulan ne moralim bozuldu daha gecen aksaam selamlastik.
Mesaj tarihi:
Tamamdır abi. Saat 8-8.30 gibi arıcam ben de arkadaşımı. Belki tanıdıkları avukat mavukat bişiler vardır. Yıllardır ordalar. Belki bi yardımı olur.

Gerekli bir şey olursa tekrar burdan ulaşmayı denicem.
Mesaj tarihi:
Ya gerekceyi bilmiyorum ise gitmek icin hazirlaniyordum. Slogan duyunca kim lan bu manyak bu saatte dedim eylem mi olur sabahin 7 bucugunda.

Cocugu aldilar iste apar topar.

Gemlik korfez ya da gemlik gundem diye aratin cikar nette, foto cekti gazeteciler.
Mesaj tarihi:
Güvenlik görevlisini darp ettiğim ve çete üyesi olmakdan 13 bin lira para cezası aldım.

Güvenlik görevlisiyle aramda 100 metre vardı .Bırakın vurmayı yanlarına bile yaklaşmadım .Çete üyesiymişim, orada olmak birşeylerle suçlanmak ne kadar basitmiş.

Adaletmi kime neye göre lanet olsun ,umrumda bile değil bu ülke artık 13 bin liraya satıyorum ülkemi midem bulanıyor
Mesaj tarihi:
arkadaşının adını twitter da felan yaz istersen.bu tip işlere bakan avukatlar var bişi olursa ulaşın diyen.twitter dan bak onlara ulaş.yada ailesine söyle onlar ulaşsın :P
Mesaj tarihi:
´Oğlum, dün sabah saatlerinde göz altına alındı, ben de otobüsle İzmir´e gidiyorum.
Ne diyeceğimi bilemiyorum"
ailesinden destek göremeyecek
Mesaj tarihi:
Abi adamın çocuklarına düşkün olması destek vereceği anlamına gelmiyor. "Oğlum terörist oldu. Düzeltmem gerek onu." da yapabilir. Yani söylediği cümleden bunu çıkardım. Eğer böyle olursa çocuğun psikoloji harbi düşer.
  • Yeni Oluştur...