tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 12 dolar değerinde mythical courier düştü OLEY BE YAŞADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 2-3 key ediyolar en fazla pekte değerli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bana hiç öyle şeyler düşmedi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kami said: 2-3 key ediyolar en fazla pekte değerli değil niye baltalıyosun sevincimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 özür dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Odeon said: pub kalmadi ti3 den sonra. fulltime tryhard Sorma ya, ne zaman bir ap oyun atiyim diyorum öyle zevkine adamlar gidiyor first second tier herolar seçip duruyorlar. Adam gidiyor mide Od, laneye kotl + pl yapıyor bir yandan da tryhard creep block ward felan yapıyorlar. Anlatamıyorsun ki amk ula bi soluklanın rastgele oyun atıyoruz bir mid tier hero alın sırf zevkine... Hayır nereden çıktı bu kadar gaz onu da çözemedim ben şansızım heralde Eu West bu tür tiplerle dolu madem o kadar competitive ruhunuz var gidim premade cm atın... Neyse rahatladım biraz döktüm içimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 gecen tinker ramdomladim lane gitsem alakasiz olacak diye ancient kasayim dedim. geldi tryhardin biri wardladi gittim mavi aldim kasmaya basladim butun takim ganglemeye geldi dakka 4-5 . yine vardladi bilmemne derken pic ettiler oyunu. tam 30 dakika ancientte gecti butun oyun .. burnumdan getirdiler . tryhard ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 o adamları ezince bide get rekt tryhards diyosun adamlar lolwat falan diyolar kabul etmiyolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-xeODSN3E1g ahsdasdzxcz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 2 aydır geceleri oynuyorum anca alıştım dota 2 ye. Anormal farklı geldi hondan da dota 1 dende. şu mouse un üçgen işaretini atack a basında kaldırmaları lazım. direk target çıkmalı çok rahatsız ediyor beni:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ahahaha iyiymiş yeni hero yapılmayacak mı artık dotaya yeter yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Odeon said: gecen tinker ramdomladim lane gitsem alakasiz olacak diye ancient kasayim dedim. geldi tryhardin biri wardladi gittim mavi aldim kasmaya basladim butun takim ganglemeye geldi dakka 4-5 . yine vardladi bilmemne derken pic ettiler oyunu. tam 30 dakika ancientte gecti butun oyun .. burnumdan getirdiler . tryhard ftw ancient vs.. farmlamaya gidip oyunu zevk için oynadığınızı mı iddia ediyosunuz ya? insanlar kasıp seni ganklemesin istiyosan sen de viable olmayan lanelere de gitmeye razı olacaksın. benim için tek sorun güçlü hero combolarının seçimi. karşıdaki güçlü bişey seçtimi mecburen counterlamak zorunda kalıyosun, o da farklı heroları seçmeni engelliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 dafuq, adamlar oyunu oynanmasi gerektigi gibi oynuyo diye mi kiziyosunuz? su dota2ye de bi techies'i cikarmadilar gitti, ciksa direk lolu molu birakcam sabah aksam techies oynicam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 BioHazarD said: dafuq, adamlar oyunu oynanmasi gerektigi gibi oynuyo diye mi kiziyosunuz? su dota2ye de bi techies'i cikarmadilar gitti, ciksa direk lolu molu birakcam sabah aksam techies oynicam sdf. Durum o kadar basit değil. Hero pickleri bazen gerçekten oyundan zevk almanı engelliyor. Sonuç olarak All pick denen olayda ban diye birşey yok. Adam gidip direk en hayvani komboları toplayabiliyor. Ha skill seviyesi senden düşükse yine takım olarak oyunu kazanabiliyorsun ama solo MM girdiğin zaman çoğu zaman durum böyle olmuyor. Abi hardcore oynayacaksan o kadar ap oynamanın ne anlamı var onu anlamıyorum ben? Adamlar 5 kişi tanıdık parti oluşturup mass ap atıyorlar tier 1 hero kombinasyonlarıyla. Madem o kadar gazsınız team matchmaking felan girin, 5 kişi cm atın bak bakalım orada o kombinasyonları seçtiriyor mu karşı takım sana? Ap dediğin olay dengeli bir draft sunmuyor zaten sana. Akşam işten gelip attığın ilk oyunda Sven + SD + Leshrac trilane kombosuyla camp denylarıyla uğraşmak adamı baydırıyor biraz. Bazen sadece casual oynamak istiyorsun yani hardcore detayları bilsen bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 olay bu iste abi. oyunu duzgun oynuyolar diye kizmiyoruz. senin ramdomladigin heroyla oynamani burnundan getirmek icin ellerinden geleni yaptiklari icin kiziyoruz. isten cikip yorgunluk atmak icin ap girip zevkli oyun atayim derken daha cok yoruluyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 All Random oynayın. Diğerlerine nazaran daha iyi oyuncular geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ''Oyun güncel değil. En yeni sürümü edinmek için Dota 2'yi kapatıp yeniden başlatın.'' soruu oluştu.Steamuserdataconfiglocalconfig.vdf dosyasının silinmesi durumda sorunun düzeleceğini okudum ,lakin bende öyle bir dosya yok. Çözümü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 steam kalsörüne gir appcache yi olduğu gibi sil düzeliyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 steami restartla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yok steam restartla düzelmiyordu bu patchde bende ugrastım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 beyler sizce lol mu daha iyi bu oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 dene abi 2sinide hangisini beyeniyorsan onu oyna, sence dota2 oynayan adam lol der mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 adam spamla post kasıyor, bari spam yüzünden tartışma başlamasın gfsd; sonra ateşleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Jaegerjaquez said: steam kalsörüne gir appcache yi olduğu gibi sil düzeliyor direk Yardım için teşekkür ederim.Lakin ben dosyayı silsem bile,oyunu açtığım an dosya yeniden steam klasörüne iniyor.Dolaysıyla aynı hatayı alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 steami kapatıp sil yeniden aç olması lazım patchin, bende steam açıkken sildim direk başladı update zaten update yaparken appcache klasörü oluşuyor yeniden yani yeniden oluştuysa patch başlamış demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar