GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 http://dota2.cyborgmatt.com/Dota2_TechiesBOOM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 lütfen gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 gelme ihtimali en düşük heroymuş sanırsam techies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Merhaba dota 2 solo eşleştirme sisteminin ayrintilarini nereden oğrenebilirim ? bir gizli rating ten bahsediliyor yabanci forumlarda bilginiz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 hiç bir yerden göremezsin. söylemiyolar açıklamıyorlar. beta zamanlarında console'dan kendi ratingini görebiliyordun. kaldırdılar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 tide gyro sniper void meepo. randomda gelen herolar bunlar full carry ama sizce laneler nasil olmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bi lane her türlü sıçıyo sniper ortaya gidince ben olsam gyro-tide hard lane meepo mid öteki ikisini easye gönderirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yolla sniper'ı ancient farmlasın her ranged yapabiliyor di mi radiant için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 meepo = repick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 biz meepo oynamasını da bilir...mişiz. http://dotabuff.com/players/26015590/matches?hero=meepo&game_mode=&match_type=real ne güzel başlayıp ne biçim sıçmışım sonradan picklemeyi bıraktıydım en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 2 oyun atayım dedim. ilk oyunda takımda skillerini salak salak dağıtan 3 kişi vardı. ben ile diğeri zaten supportuz. adamları oldurucez diye daliyoruz. bh toss u 2 levelda bırakmış crit levellamış 50dmgı ile gerizekalı. 2. oyun slardar malı daha 1. levelda lanei pushladı. oyunu alacaktık ama late game bariz. internet gitti. onda da kazanamadık. sinir oldum iyice. yani diğer 4ü feedlese bile kazandıracak gibi oynasam bu sefer de network filan gidiyor. ever bu da oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ayrıca ruslar iyice artmış. oyun betadan çıkınca en azından rus düşme %si azalır diyorduk diğer ırklardan da gelecek olacağından. yok arkadaş. daha rusun olmadığı oyun yok. hatırlamıyorum russuz oyunu. cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 geçen bi maçta sadece rusça, çince ve ispanyolca konuşan 3 adam geldi Us seçmeme rağmen hayatımda böyle bişey görmedim, o ona rusça bişeyler diyor, diğeri japonca cevap veriyor, ispanyol zaten bi baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ruslar bütün oyunlarda çok fazla. Rusya nüfusunun kadın oranı çok fazla deniyor, o az miktar genç erkekte oyun oynuyor..Rusya da bir iş bulmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Liebe said: biz meepo oynamasını da bilir...mişiz. http://dotabuff.com/players/26015590/matches?hero=meepo&game_mode=&match_type=real ne güzel başlayıp ne biçim sıçmışım sonradan picklemeyi bıraktıydım en son dagger olmadan meepo oynanmaz ya. olayı orda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 o ilk oyunlarımın hepsini laptopta oynadım. daha sonra wireless klavye aldım bunda f1 tuşlarına falan alışana kadar çok sıçtıydım ondan oldu kasamamışım bile oyunlarda hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 girebilen var mı oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 kzpmaza said: Liebe said: biz meepo oynamasını da bilir...mişiz. http://dotabuff.com/players/26015590/matches?hero=meepo&game_mode=&match_type=real ne güzel başlayıp ne biçim sıçmışım sonradan picklemeyi bıraktıydım en son dagger olmadan meepo oynanmaz ya. olayı orda zaten. oynanır! http://dotabuff.com/matches/278790971 sdsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 mepoo oynarken takım arkadaşlarınında takımda 'mepoo var' bilincinde olması lazım malesef, earlyde biraz destek sonrasındada jungle fre lazım, bodur diye hor görüyorlar. bide tele fixinden (nerf?) sonra bayık oldu biraz oynaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 barbu said: 2 oyun atayım dedim. ilk oyunda takımda skillerini salak salak dağıtan 3 kişi vardı. ben ile diğeri zaten supportuz. adamları oldurucez diye daliyoruz. bh toss u 2 levelda bırakmış crit levellamış 50dmgı ile gerizekalı. 2. oyun slardar malı daha 1. levelda lanei pushladı. oyunu alacaktık ama late game bariz. internet gitti. onda da kazanamadık. sinir oldum iyice. yani diğer 4ü feedlese bile kazandıracak gibi oynasam bu sefer de network filan gidiyor. ever bu da oldu.. o bh ben olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Critden kasut jinada ysa dodrusunu yapmis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ben de oyle kasiyorum bhyi. windwalkla crit. mana problemi cekmeden hic dmg yemeden karsiyi harrasliyosun. sentry almazlarsa yanindaki de keko degilse kesiyosun karsiyi cok rahat. pubda da sentryi pek alan olmuyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yanında rubick varken bhye crit kasıyorsan doğru filan olmaz. adama oyun başı beleş kill kalıyor. tek yapacağı toss atmak. zaten ben adamları onceden hafif dovmus olup, sonrasında telekinesis ve o hayvan gibi vuran buyusu ile tossluk cana indiriyorum. tek yapacağı toss atmak olan bir lane de crit gidilmez. crit çıksa bile yeterli kalmıyor o oyun başı dmgı ile. haras filan da gerekmiyor senin açından. zaten ben hallediyorum o işi. toss-al killi-toss al killi gibi bir loop var sadece önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 full random adamlarla oynuyosam crit akar. toss vererek kasmaya kalkarsan tanimadigin adama guvenmek zorunda kaliyosun. ww ve critle risksiz oyun. ayrica yine kesersin adamları. lvl 3 de 2 kere gidip ww ile vurup doner bh. o adam ya geri cekilcek pot icmeye ya da free kill olucak. o cekilirse de digerini kes gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar