bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Kanuni said: Abi galaxyi kurtariyorum ne sexi allahaskina cok ergence cocukca geliyor bana.. Mantiksiz zaten. Koymuslar ama onu arayanda sorun bence. kesin deliler gibi sevişmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Arada masterracebation :) Sam taa en basta dedim ya visual novel seklinde gidiyorum diye.. Galaxy kurtariyoruz abi moblami ugrascam osuruk osuruk.. Sen hic rambonun vb heronun filmde salak sacma seyle ugrastigini ya da oldugunu gordunmu.. Hero dedigin one shot gider .. Muhim olan ana hikaye gerisi teferruat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bingildak said: kesin deliler gibi sevişmiş ya. net. http://www.halolz.com/wp-content/uploads/2009/08/halolz-dot-com-masseffect-idonthavetime.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 press x to skip combat tuşu lazım kanuniye. hamugerhelper tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 hayır adventure action yazmışsın da o değil işte, visual novel. :) hem rambo da bayağı kapışıyordu rus ayısıyla ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Abii taaa mass effect 1 de yazdim ya :) Sende yazdin konuya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 hamsilipilav said: press x to skip combat tuşu lazım kanuniye. hamugerhelper tier Combatin sonucu belli abi yenildinde sildinmi oyunu oldurdun gectin , ha 10 mermi ha tek mermi.. Galaxy herosu isen one shot gitmelisin mantiken , arada bosslarda zorlan az tamam.. Trilyon mob kestik yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 magicka bitirilmese bile oynanması gereken bi oyun. sc2ler tropico 4 supermeatboy vs dustforce yeni hem hammerfight alla alla nedense gelmiyo aklıma pek bişi bisürü güzel oyun cıktı halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar