Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 1.0 sürümü çıktı ama early access'ten 1.01'de çıkacakmış sanırım. ama feature vs olarak final hali çıkmış sayıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 release mı early access mi abi? ben biraz karıştırdım, august release değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 işte ağustos 28 demişlerdi, bir gün erken olmuş ama mac sürümü mü ne bekliyormış early access bitirmek için. o da 1.01 filan olacakmış. 1.0 şu anda final sürümü okuduğum kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ok yani 1.01 release hali o zaman yardıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 1.02 çıkmış ve early access bitmiş. henüz pek bakamadım ama bitmiş görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 beğendim gibi de beğenmedim gibi de, çok kararsız kaldım. düşününce aslında beğenmedim gibi; ama beğenmek istiyorum sanki. off kafam çok karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ben beğenedim ya, bir olmamışlık var gibi adını koyamadığım. Isınamadım pek. Dursun oynarız sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ilk bölgedeki izlenimlerim gayet olumlu, eski syndicate'e göre çok daha srpg gibi olmuş. klonlama, hedefe değişik yöntemlerle ulaşma filan hepsi gayet iyi. ayrıca adamlar 1356mb'a 20gb'lik oyunun grafik kalitesini koymuşlar resmen, diğer 8-shit indiecilere ibret olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Diğer bölgelerde de aynı şeyi yapıyorsak ve hikaye namına tek şey neon ışıklı buzdolaplarından çıkan textler ise gglere geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 oyun dandik ya, ne yazık ki öyle yani biraz daha vakit ayırınca anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 yeni grafikle syndicate in aynisini yapsinlar bana yeterdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Bence oyun fena değil. Grafik motoru fazla iyi, ya da en azından benim MBP de öyle çalışıyor. Real Time olması işi zorluyor biraz, pause olaydı daha güzel olacakmış ( ya da var ben bilmiyorum ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 key map a bak abi options da varsa orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Yok pause. Adamlar bilerek koymamış zaten söylenilene göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Stimpak talenti sanirim zamani yavaslatiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 huun said: oyun dandik ya, ne yazık ki öyle yani biraz daha vakit ayırınca anladım. oyun dandik degil aksine baya iyide, story yok denecek kadar oldugundan cok kaybediyor. 2 text orda 3 text surda dan ibaret story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 ben sevdim bunu ya. gorevler biraz farklı olabilseymiş iyi olacakmıs da boyle de fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 biraz necro olacak ama iyiyse niye oynamiyorsunuz abi? niye refundlaniyor ehueh. bak oynayan adam bile fena degil diyor. iyi diyemiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar