Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

abi normal badicilerin yatay itme/yatay çekme çalışma oranı 2:1
benim oran 1:2
göğüs bende kolay gelişiyo, bi de bütün gün pc başında oturmaktan duruş bozukluğuna katkıda bulunmayayım diye böyle. sırtım eğer iyi olmazsa ağlarım emeklerime

şimdi önkolda küçük bi sakatlık var ağırlık tutamıyorum. sırt ve kanat bu süreçte erimesin diye face pull ve straight arm pulldown'a abanıyorum. aslında straps çok işime yarardı şu an.
var mı bi tavsiye?
Sosyal ağlarda paylaş

ısınıyorum ya. forearm sakatlığı şu şekilde gelişti
sol elimin serçe parmağından bi parça koptu deadlifti racke koyarken. buna rağmen çalışmaya devam ettim 3 gün. bu 3 gün içinde serçe parmağından yeterince güç gelmeyince diğer parmaklar işi üstlendi sanırım. forearm ağrımaya başladı. çekme hareketleri yapamıyorum şimdi.

bel dışında boynum sakatlanıyo arada. o da çok oturmaktan kaynaklı. yanlış jerk tekniğinden dolayı omzu ağrıttım biraz ama 2 haftaya geçti. sakatlığa açık bir yapım var denebilir belki de. hakkaten bu kadar sık sakatlanan yok.

bazı adamlar ne kadar boktan belle deadlift yapsalar da sakatlık geçirmiyolar. ben bi tekrar öyle yapsam tekerlekli sandalyeye düşerim. bazı adamlar da perfect formda sakatlanıyo. demem o ki, ısınıyorum sakatlıklarım ona bağlı değil gibi.

ek: supplementlere vercek para yok şu an. olsa fish oil alırdım evet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...