forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 http://yenicarsiavm.com/img/p/152-258-large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Yalarun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 tilinin sırt iyi ya şöyle yüklenince ayı gibi çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 abi normal badicilerin yatay itme/yatay çekme çalışma oranı 2:1 benim oran 1:2 göğüs bende kolay gelişiyo, bi de bütün gün pc başında oturmaktan duruş bozukluğuna katkıda bulunmayayım diye böyle. sırtım eğer iyi olmazsa ağlarım emeklerime şimdi önkolda küçük bi sakatlık var ağırlık tutamıyorum. sırt ve kanat bu süreçte erimesin diye face pull ve straight arm pulldown'a abanıyorum. aslında straps çok işime yarardı şu an. var mı bi tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 valla bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 tili ne çok sakatlanıyorsun ya. curcumin + fish oil combo yap sen. birde yeterince ısınmıyormusun acaba agırlıktan önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ısınıyorum ya. forearm sakatlığı şu şekilde gelişti sol elimin serçe parmağından bi parça koptu deadlifti racke koyarken. buna rağmen çalışmaya devam ettim 3 gün. bu 3 gün içinde serçe parmağından yeterince güç gelmeyince diğer parmaklar işi üstlendi sanırım. forearm ağrımaya başladı. çekme hareketleri yapamıyorum şimdi. bel dışında boynum sakatlanıyo arada. o da çok oturmaktan kaynaklı. yanlış jerk tekniğinden dolayı omzu ağrıttım biraz ama 2 haftaya geçti. sakatlığa açık bir yapım var denebilir belki de. hakkaten bu kadar sık sakatlanan yok. bazı adamlar ne kadar boktan belle deadlift yapsalar da sakatlık geçirmiyolar. ben bi tekrar öyle yapsam tekerlekli sandalyeye düşerim. bazı adamlar da perfect formda sakatlanıyo. demem o ki, ısınıyorum sakatlıklarım ona bağlı değil gibi. ek: supplementlere vercek para yok şu an. olsa fish oil alırdım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 oha lan senelerdir takılırım patide bilmiyodum vücut geliştirme topağı olduğunu. ben de koyucam fotoğraf yarın öbür gün asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 buralar amma boş kalmış ya http://i.imgur.com/EgitGdC.jpg hem kıllarımı hem de kaslarımı besliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 forgiver said: buralar amma boş kalmış ya http://i.imgur.com/EgitGdC.jpg hem kıllarımı hem de kaslarımı besliyorum kilo almadığın sürece yumurta kalacak onlar aka amele kası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 100 gr 100 gr ilerliyorum hepsini kas yapmadan kilo almak iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 aldığın protein yağ kıllara gidiyodur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ahahahahaha mk bendede kıl gırla böyle dev bi ağda varmı yapıştırıp bi kerede çekseler ömür boyu cıkmasa falan fhhfhfhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 http://i.imgur.com/VWXDTIm.png zükegidenyol-2 http://i.imgur.com/tF8c9e6.png temmuz sonu - agustos bası gibi çekim olacak. sanırım o zaman çıkıcak ortaya, ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 epilasyonu azalt memelerin belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 memükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Black_Hand said: http://i.imgur.com/VWXDTIm.png zükegidenyol-2 http://i.imgur.com/tF8c9e6.png temmuz sonu - agustos bası gibi çekim olacak. sanırım o zaman çıkıcak ortaya, ne var ne yok. aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 güzel. daha yağ yakcan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 az birşey daha düşürmeye çalışıcam bu son 1 ay, ama memnunum genel olarak su halden. son hafta su ve carb manipülasyonu ile bundan çok çok iyi olacagını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ulan ne güzel millet define define geziyor 85 oldum bende bulka devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 çok kötü bir duygu ya, adamı tamamen hefedlerinden saptırıyor. cut halindeyken: * ulan çok mu ufaldım ne, abansam mı yine yemeğe... hmmmz * bulk halindeyken: * of, fat bitch oldum çıktım. karın kaslarıda kayboluyor yavas yavas... handle lar da ele mi geliyor ne?... * spor yapan adamın ying-yang ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bu adamın bulklu halındede 16-17 pek vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 beyler ilk fotomu koyuyorum hayırlı olsun. yetkili abiler bak şurada eksiğin var şurası bok olmuş vs. yardım ederse sevinirim. sırt [/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 cuke giden yolunun gozuktugu foto koyman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 göte giden yol kesmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar